Friskt bibliotek alligevel

Jeg ville lige browse lidt rundt på nettet og læse om det der forestående suttestop, for jeg har jo ikke prøvet det før. Jeg hoppede derfor blandt andet forbi hjemmesiden københavns biblioteker, for at se om de havde noget læsestof til Otto og mig, ala “endelig ikke-ryger” the kid edition.
Her havde søgemaskinen en rimelig flabet tilgang til min søgen:

Photobucket Pictures, Images and Photos

8 replies
 1. Sofie says:

  Haha. Genialt.
  Når du nu engang finder lidt mere relevant litteratur eller noget, så vil jeg med glæde høre tips, for herhjemme går vi også og skal til at få Noah til at smide sutten. Snart.

  Svar
 2. Københavnerhjerte says:

  OMG…. HAHA. Sikke et slaraffenland, eller…

  Hvad der virker hos dig – må du meget gerne dele. Har et sæt tvillinger der snarligt skal sige farvel til deres elskede sutter. Og det er ligefør jeg gruer mere for det end de gør. Sutten er min redning….

  Svar
 3. Jytte says:

  HAHA! Fantastisk! Der FINDES “smid sutten”-bøger. Der er bla en serie for børn, der en af dem handler om at droppe sutten. Men altså – min hukommelse ligger hjemme i dag. Spørg en bibliotikar, søgefunktionen får du søreme ikke meget ud af! Ellers mistede vi sutten til min søn (nu 7) da vi flyttede da han var 2,5. Vi kunne simpelthen ikke finde den – eller dem. De var pist-væk! Neeeej, hvor ærgeligt… Du kan jo evt. prøve samme triks. Ellers kan det være at der findes “sutte-træer” i Kbh-området, hvor man kan hænge sine sutter og sige farvel. Bare husk én ting: DU (og hans far!) må være klar for dette, ellers lugter Otto det langt væk og kommer til at gøre ALT for at få en sut. Køb evt et par “sov-i-ro” og fortæl naboerne om projektet. Held og lykke!

  Svar
 4. Jytte says:

  Det er mig igen. Jeg sidder i Norge, men jeg vil tro at du finder disse bøger i DK også: Mari og Magnus og smokketjuven af Ruth Lillegranen, Jeg vil ha smokken min af Tony Ross, Klara og smokken af Gunilla Hansson og En bamse fra smokkefeen af Bärbel Spathelf. God læsning 🙂

  Svar
 5. Nina says:

  Min dreng er 3½ og smed sutten for et par måneder siden. Vi gruede også for det og havde sat en uge af til projektet, da han bare ELSKEDE sin sut. Vi havde talt om inden at når sutten blev for ulækker, så var han blevet for stor til den, Han hængte selv sutten på et suttetræ mandag eftermiddag og mandag aften græd han ½ time da han skulle sove. Tirsdag nævnte han sutten 2 gange og siden har han ikke spurgt efter den. Kun været super stolt over, at han nu er SÅ stor, at han ikke bruger sut mere.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *