Brain not working

Ja hej. Jeg er liiiidt hængt op pt. Med det der barn, et børneværelse in the making, arbejde, mails, rod og bare sådan livet in general. Så hvis der er lidt stille her på siden er det bare derfor. Dog må I meget gerne følge med på Facebook og instagram (sneglcille) også. Det ville gøre mig smadder glad. Begge steder opdaterer jeg lidt hyppigere i disse dage. Mest om romkugler og mit barm (ha! Der skulle stå barn, men det andet er sjovere. Gnæk!), men det sker trods alt noget. Ok, heej heeej.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

3 replies
 1. Klara says:

  Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget du reddede min sygdoms-morgen, da jeg læste den facebookopdatering!
  I er simpelthen fantastiske begge to!

  Svar
 2. HC says:

  Hej Cille! Tak for gode blogindlæg med ofte meget underholdende fortællinger. Ser frem til at se dig i avisen fast en gang om ugen! 🙂 Tillykke med det.

  Jeg har et enkelt spørgsmål, nu da jeg selv er indehaver af den fine plakat der ses nederst i højre hjørne ville jeg høre hvilken str. ramme du har købt til den? og hvor du måske har købt den 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *