Bloggis

Tiden nærmer sig så småt, hvor jeg skal sige pænt farvel til Bloggers Delight.
De seneste uger er der blevet skrevet mange mails frem og tilbage, der er blevet tænkt så det knager, blevet aftalt møder, drukket kaffe og tænkt lidt mere.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Jeg glæder mig til at invitere jer indenfor og vise hvad jeg har fundet på. I starten vil det sikkert rode en smule og der vil måske være lidt tekniske fejl når jeg sidst på måneden rykker, men det hele skal nok blive godt. 

Reklamer slipper I ikke for, ej heller sponsorerede indlæg. Førstnævnte bliver i væsentlig mindre omfang end nu, de sponsorerede indlæg bliver hverken mere eller mindre end det har været indtil videre og igen bliver jeg nødt til at pointere at jeg siger nej til en del ting og kun accepterer det spons jeg kan stå inde for og hvor jeg selv kan styre indhold og tekst.

Bloggens indhold rører jeg ikke ved. Som jeg allerede har nævnt flere gange tidligere, er sneglcille min legeplads, mit frirum og der hvor jeg kan råbe pik udover det hele. Det bliver jeg ved med.  

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Det var bare lige en update på blogfronten. Jeg glæder mig til at vise jer det nye om en måneds tid, det bliver godt kan jeg mærke.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *