Blogflytning og lidt om sarkasme

Jeg fik i sidste uge taget nye billeder, af det nye hår, til den nye blog. Det tekniske er også så småt på plads (vistnok) og det hele sker snart, som i næste uge. Og jeg glæder mig. Fandme. Det håber jeg også at I gør, og så håber jeg eddermame at der er forståelse for at Sneglcille er som Sneglcille er, med sarkasme og bandeord smurt udover det hele. For gæt hvad? Sådan er jeg faktisk, og det sidste jeg gider, er at skabe et eller andet falskt billede af min person og mit liv. Så havde bloggen heddet noget andet og handlet om sko og porcelæn, eller kæledyr.
Jeg lytter til jer, jeg læser jeres kommentarer og mails, og er desuden stor tilhænger af konstruktiv kritik, men at man synes jeg er negativ og whiny/har et lorteliv/ formulerer mig råddent/ er en sucky mor etc. er sgu ikke konstruktivt, det er bare troll’et og tarveligt, og er det ens holdning, kan man jo faktisk trykke på krydset i hjørnet af browservinduet, eller taste noget andet i adresselinien, skidesmart det der internet altså. Og tænk engang at jeg bliver nødt til at skrive det her, men:
Jeg er glad for mit liv og jeg elsker min søn, det lille røvhul, højere end noget andet. Også imellem 16 og 18. Punktum.

Ja, jeg ævler her, ved det godt og egentlig ville jeg bare lade det være, ignorere det og fortsætte, men det kan jeg sgu ikke og vil gerne en gang for alle slå fast, at Sneglcille er en kloak, min kloak, hvor jeg smider alle mine lortetanker. Det har de fleste af jer heldigvis forståelse for. Og tak for det.

C

Photobucket Pictures, Images and Photos

31 replies
 1. M says:

  Jeg elsker at klikke ind på din kloak og læse om alle dine lortetanker inklusiv dit lille røvhul (som jeg helt selv godt kan regne ud ikke er et røvhul, bare fordi du skriver det). Hurra for dig og længe leve dem der tør være sig selv med sarkasme og alt hvad der ellers hører med!

  Svar
 2. Sofie says:

  Jeg glæder mig til at følge med ovre på den nye blog – og jeg fucking elsker sneglcille lige som sneglcille er! Bandeord und alles.
  Ps: min søn er satme også et røvhul nogle gange.

  Svar
 3. Jeannette says:

  SÅDAN! Og well said… Tryk på krydset hvis man ikk kan li’ sarkasmen og lidt til… Du skriver sgu hvad vi andre tænker… Bliv ved med det 🙂

  Svar
 4. Ida says:

  Sådan! Din blog er så dejligt anderledes og fri – du må endelig ikke lytte til snerpede speltmødre, der ikke kan klare et par ord om virkeligheden. Der er nok blogs derude med tøj, porcelæn og fine ord. Bliv ved med at blogge på DIN måde, med DIT sprog – det er jo derfor jeg læser din blog!

  Svar
 5. Rasmus says:

  Thumps up! Fed attitude og du rammer sømmet lige på hovedet. Og det er jo måde at være og skrive på, der gør at det er sjovt at læse med.
  Også selvom det øverste billede er klassikkeren “How to perform a handjob on two guys at the same time”. Det er gas, du kan tage det.:-)

  Svar
 6. Tina says:

  Come on.. man elsker sgu da ik sine unger til fulde før man har indset, hvilke røvhuller de kan være engang imellem!!! Props til dig og lad kloakvandet flyde…

  Svar
 7. Lisa Sandra Hansen says:

  Jeg er kæmpe fan af din kloak – med lortetanker, sarkasme og de store bandeord du kan – du er helt din egen og det kan jeg li’.
  Jeg har ikke oplevet mange andre blogge som din, og det er fedt, for selvom jeg også følger dem, så kan det godt blive for ensformigt med alle de krea-mad-mode-blogs der findes.

  Så bliv endelig ved med at fylde lort i din kloak!

  Svar
 8. Helene says:

  Jeg synes, du er verdens sejeste. Lige præcis, som du er! Jeg elsker din blog og den måde, du skriver på. Nogle gange bliver man altså lidt træt af det der sukkersøde bloggerliv med alt for meget mode, alt for mange outfit-posts og alt for meget facade.

  Jeg glæder mig som en gal til at se din nye blog! Keep up the good work. Du rocker 🙂

  Svar
 9. Maria says:

  WORD!!!
  Knus-elsker din blog!
  Og til alle dem, der ikke gør – I kan jo bare skride.
  Du kan altid få mig til at smile/grine og jeg læser med på trods af mangel på ulveunge, fordi at netop din sarkasme er, hvad der gør hele din blog så fandes sjov.
  Så tak for det!!!

  Svar
 10. Lisbeth says:

  Jeg må tydeligvis være verdens mest negative person, for jeg synes på alle måder ar din blog er dejlig positiv og lækker.

  Svar
 11. Karen says:

  Ok nu bliver jeg altså lidt speltfornærmet! Kloak godt nok?! Vil du påstå, at jeg logger dagligt ind og kigger i nogens kloak?? Ja altså jeg lappet jo indholdet i mig. Jeg vidste sgu da ikke, at det var en kloak. Fy faen og tak for kaffe, så er jeg den der er skredet ..

  Svar
 12. Cille mg says:

  Hvis det her var en status på facebook havde jeg ‘liket’ fra alle profiler jeg var i nærheden af. Alt respekt til dig, din kloark, ærlighed, bandeord og dit lille røvhul at en Otto skat!

  Det findes jo ikke en eneste mor der ikke kan relatere til det du skriver, de prøver bare at blive sig selv og omverdenen ind at de ikke af og til har det på samme måde. Basta.

  Svar
 13. Anne F says:

  Jeg elsker din blog, og din måde at skrive på. et af dine indlæg kan redde en hver lorte dag! Stor respekt for det du laver, for hold kæft hvor er du sej!
  Og som du selv siger, folk vælger helt selv om de bruger deres tid på at læse dine indlæg.. I love your work!

  Svar
 14. Louise Ariesen+Rams says:

  Du er smuk.

  Tak for din kloak.

  Tag dig ikke af dem der læser ting lidt for bogstaveligt og ikke kan rumme deres egne kloak-tanker. Tak for du deler dine kloaktanker med os og dermed gør vores egen kloakker lidt mindre ubærlige. 50% elsker dig – andre gør ikke, og de 50 % der elsker din blog, er dem du skriver til.

  Hatten af for at du er ærlig og kæmper.

  Svar
 15. Maria says:

  Vil lige tilslutte mig massen, med ros til Sneglcille.
  Din sarkasme er grunden til at jeg elsker din blog så højt, også selvom jeg ingen børn har, og heller ikke har nogen (forhåbentlig) i sigte, i et par år endnu. Keep on, og masser af varme herfra. Håber det luner lidt 😉

  P.S det siger nok også meget om de folk, der ikke forstår din sarkasme/ironi.

  Svar
 16. Heidi says:

  Jeg har kun at sige woop og yes og skriv du lige hvad der passer dig, for det er med garanti genialt, og jeg skal nok læse med.
  Noget helt andet – den fine blazer/cardigan du har på på billedet – hvor er den fra? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Juhuu! Det er jeg glad for 🙂
   Jakken er “desværre” en fantastisk genbrugs sag. Den er fra Inwear. Men er tudsegammel, kan man se på mærket.

   Svar
 17. Ann-Christine says:

  Jeg kan lide din blog præcis som den er, med skidt og kanel, humor og sarkasme, brok og kærlighed!
  Jeg er ikke i tvivl om at der er masser af lykkestunder og fine øjeblikke, selv om du skriver om bl.a ulvetimer – på samme måde tror jeg sagtens at læserne af min blog kan gennemskue, at vi også har ulvetimer, selvstændighedsalder og vasketøjsbunker, selvom jeg skriver med fokus på de positive ting i hverdagen.
  Din klumme om ulvetimer var fin, sjov og godt skrevet, synes jeg.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *