Bange

“Jeg kan mærke at der venter noget stort på dig derude, det her er bare begyndelsen på dit eventyr”
-sagde min veninde Rachel til mig i går.

Men. Måske er jeg slet ikke så modig som jeg troede.
Januar lurer om hjørnet. Jeg har kappet sikkerhedlinerne.
Farvel flextid. Farvel sikkerhed.
Farvel.

Jeg er bange og spændt. Og bange.

Det er den rigtige beslutning. Det ved jeg det er.
For jeg får sommerfugle i maven og hjertebanken når jeg tænker på det.
Men det er skræmmende. Helt vildt.

Jeg håber Rachel har ret.

8 replies
 1. Jytte says:

  Jeg tror det er et sundhedstegn at være lidt bange når man skifter retning. You go girl, det ordner sig helt sikkert!

  Svar
 2. Karen Ærenlund Brogaard says:

  Det er altid skræmmende at starte noget nyt. Jeg tager selv tilbage til Danmark i slutningen af december. Tilbage til arbejdsløshed og en tilværelse som jeg ikke kender til. Men jeg tager også tilbage til min familie og mine venner og en masse kærlighed til og fra folk jeg holder af. Og det giver ro i maven at vide at jeg er elsket af familie og venner. Så kommer det andet efterhånden, det med arbejde og en mere stabil økonomi.
  Jeg kan læse at du har rigtig mange gode mennesker i dit liv, og du har en masse spændende evner som du nok skal få brugt på en god måde. Selvom det kan være svært, tror jeg at det er vigtigt at fokusere på de gode ting du har i dit liv, din søn og din familie og dine venner, Og tænk på at du har taget beslutningen om at slutte på dit arbejde for at være god ved dig selv. Det er vigtigt at give sig selv lov til at tænke på sig selv for hvis man ikke selv har det godt, er det svært at være noget for andre, og du skal jo være noget godt for Otto. Så prøv at se på det positive, så løser det andet sig nok. 🙂

  Svar
 3. Debbie says:

  Når man træder ud af sin comfortzone, så føles det altid helt vildt – specielt hvis man ingen plan har, og ikke aner hvor der bærer hen ad. Men det er måske noget man skal nyde. Nyde at man ikke aner hvad der skal ske, men bare glæde sig til at finde ud af det 🙂

  Jeg tror bestemt også på, at du har mange gode ting i vente.

  – Debbie
  http://www.youknowmyface-notmystory.dk

  Svar
 4. Ann-Sophie //+mit+udtryk says:

  Det har hun <3 At du er bange, fortæller kun, at du har noget på spil – og sådan skal det være!

  Jeg ønsker dig sådan held og lykke med det hele. Det mener jeg med hele mit hjerte, også selvom jeg kun kender dig gennem din blog. J

  eg spejler mig meget i din skrivekløe, der ikke kan eller vil ignoreres.. Jeg kender det. Og jeg er også bange. Men heldigvis mere stædig end bange 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *