Wraaaaaauw!!

Otto og jeg er blevet begavet med billetter til Walking with dinosaurs i forum i næste uge.
Årrhååårh! Sejt.

Jeg har været lidt i tvivl om det måske ville blive for voldsomt for ham, så jeg har gjort meget (måske for meget) ud af at fortælle ham at det bare er maskiner – eller dukker kaldte jeg dem faktisk, det tager lidt af coolhedsfaktoren væk – jeg ved det godt.  
Jeg har her til morgen vist ham ovenstående video, for at se hans reaktion.
– Det resulterede i at vi nu har set den over 10 gange. Og hans eneste bekymring er at han ikke må ride på en.
Så I think we’re good.

Har I også lyst til at se dinoer? Forestillingen kører lige nu i Herning og i næste uge i Forum på frederiksberg (d. 17 til og med d. 21 oktober, altså i efterårsferien.)
Køb billetter HER 

10 replies
 1. B says:

  Glæd jer bare – det er rigtig godt! Min kæreste og jeg så det i Forum for 3 år siden og nu venter vi bare på at vores søn bliver gammel nok til at komme med ind og se det. (Han bliver 2 på søndag)…
  God tur!

  Svar
 2. Christian says:

  Ja for fanden!! Vi overvejer virkelig også kraftigt at tage afsted, kunne jo være skide skægt og sikkert også temmelig sejt! Må lige undersøge billetpriser osv.. WUW.. 🙂

  Go weekend!

  Christian

  Svar
 3. Kvium says:

  Er SÅ misundelig!! Kæft jeg ville gerne hive min 8 årige afsted. Har bare ikk lige de der 700 kr det vil koste for os begge. Det bliver næste år, sikker på de kommer igen!

  Svar
 4. Victoria says:

  Har siden sidste år haft en drøm om at invitere mine små søskende med derind – kunne dog desværre ikke i år, så skal være næste år. Derfor virkelig det er en fed oplevelse.

  Håber du skriver et indlæg omkring det 😉

  Svar
 5. Camilla says:

  Jeg så det sidste år.
  Det er røv fascinerende og det vil han sikkert også mene 😉 Så I kan godt glæde jer!

  Svar
 6. Malene says:

  Glæd jer – har set det i dag med min kæreste og hans nevø på 7 år… Nevøen synes at de sidste 10 min var lidt uhyggelige, men alt i alt en super fed oplevelse 🙂

  Svar
 7. helle says:

  Fedt at I har fået sådan en gave… meeennn altså – jeg så forestillingen i Herning i fredags sammen med bror og nevø på 11, som ellers er med på lidt af hvert og en ganske sej fyr.
  Han blev forskrækket et par gange, så hvis det var min søn, tror jeg sgu, at jeg ville vælge at sælge billetterne eller give dem som en god gave til en lidt større pige eller dreng…..
  Min uforbeholdne mening.

  Svar
 8. Hersom says:

  Hvor er I heldige – I skal glæde jer, for det er en helt fantastisk oplevelse 😀

  Arvingen og jeg var inde og se showet sidste gang de var i Danmark og jeg er sikker på at det er et stort hit hver gang. Min eneste fortrydelse er at Arvingen var så lille at hun knapt kan huske showet. Men jeg håber så at de kommer til Danmark igen om et par år når min økonomi igen kan bære at skulle betale for billetterne. For de er godt nok blevet dyre i mellem tiden.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *