What the blog?!

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Jeg har i noget tid, ok i lang tid, tænkt rigtig rigtig rigtig meget over hvad der skal ske med bloggen.
Altså ikke indholdet, som jeg ikke kommer til at pille særlig meget ved. Hvilket da også er tæt på umuligt, da det i det hele taget er en pærevæltning af indhold og det er nok en smule svært at kategorisere hvad bloggen overhovedet handler om. Det er jo i virkeligheden bare min rodeskuffe, eller skraldespand om man vil, med mine ord og tanker. Det bliver præcis ligeså rodet, som det altid har været. Det er rammerne omkring tankeskralden og de verbale opkastninger jeg hentyder til. Nu har jeg haft reklamer på i knap et år og min fornemmelse er at I har vænnet jer til det, eller bare er for høflige til at kommentere det. Tak for det i øvrigt. Jeg har bare ikke selv kunne vænne mig til det. Og for noget tid siden kom jeg frem til en slags beslutning og sendte en opsigelse afsted til Bloggers delight. Hermed ikke sagt at det nødvendigvis er slut med reklamer og spons, men blot at jeg ønsker at gribe det anderledes an.
Hvad der skal ske når jeg senere på året rykker væk fra BD’s platform, skal jeg nok fortælle meget mere om når tid er. -Lidt en irriterende teaser måske, men jeg havde lyst til at fortælle jer om min beslutning, og jeg håber selvfølgelig at I bliver hængende ligemeget hvad jeg finder på.

25 replies
 1. Stine Barselsfeber says:

  Jeg bruger firefox og har en tilføjelse, der blokerer alle reklamer. Det betyder for mit vedkommende at intet ændrede sig, da du flyttede over på BD.
  Så det bliver spændende at se, om der kommer synlige ændringer nu du flytter igen.

  Svar
 2. Kamilla Olsen says:

  Helt ærlig, jeg tænker ikke over reklamerne. De er der og sådan er det. Jeg er fuldstændig ligeglad med om bloggere har reklamer på, for hvis bare det faste design er fedt og fanger min interesse (og indlæggene også gør selvfølgelig!!), så bliver jeg hængene. Reklamer eller ej.. Og har den tanke at, hvis man kan få noget (lidt eller meget?!) ud af at blogge, så er det jo bare et plus. Mht reklamer/BD, så kan du vel bare smide reklamer på fra Google?
  Tusind tak for en FED blog, jeg ELSKER at rode i dit skrald!! Og det bliver spændende at se, hvad du finder på af nye ting, jeg bliver i hvert fald hængende. Kh Kamilla 🙂

  Svar
  • Solvejen says:

   Jeg er meget enig. Jeg læggerefterhånden ikke rigtigt mærke til reklamerne (selvom jeg også godt vil give ret i, at når jeg så faktisk lægger mærke til dem, så er de enorme(!)). Men som alle andre, så er det egentlig lige meget, hvor du er, så følger jeg med alligevel – bare du lige husker at sige hvor du flytter hen 😉

   Svar
 3. Fru Buur Bækgaard says:

  Jeg har også reklame-blokering i alle mine browsere, men af princip er jeg ikke meget for hele BD-ideen. Så jeg bifalder umiddelbart din beslutning – og venter spændt på at se hvad det egentlig indebærer!:o)

  Svar
 4. Debbie says:

  Jeg synes altid, at det er så sejt, når bloggers tør bevæge sig væk fra Bloggers Delight. Jeg glæder mig i hvert fald til, at følge dig på den nye blog, som jeg i øvrigt også glæder mig til at høre mere om 🙂

  Svar
 5. Nanna says:

  Skønt herfra 🙂
  Jeg er ikke så meget til BD – Jeg føler lidt nogle har fået en fix idé og tjener på alle jer kreative, engagerede blogger, som kun får håndører tilgengæld.

  Jeg følger med where ever!

  Svar
 6. Line says:

  Juhuuu!!!
  Jeg håber at det ender med mindre reklamer. Synes virkelig at Bloggers Delights reklamer er SÅ store og forstyrrende.
  Jeg har valgt flere blogs fra pga. det.. men din er lidt for god til at reklamerne skræmmer mig væk 🙂
  Og altid godt med forandring!

  Svar
 7. maja says:

  Jeg synes det lyder som en god idé. Lige umiddelbart synes jeg også reklamerne har tager overhånd på BD, men har trods dette stadig fulgt med hos dig – og det vil jeg helt sikkert blive ved med 🙂

  Svar
 8. Annel says:

  Det eneste jeg synes, er smart ved BD er, at man har de andre blogs lige et klik væk (altså dem på din “bjælke” :D). Og det leder mig videre til, at jeg synes, det kunne være sejt, hvis I bloggere måske begyndte at gøre noget mere ud af at linke til andre blogs? Altså jeg ville i hvert fald ELSKE at blive inspireret til nye blogs, som er blevet “godkendt” af mine yndlingsbloggere. Og synes også det på en måde passer bedre til din blog at gå independent og melde sig ud af BD.

  Svar
 9. Kirstine says:

  Du skal gøre det, du føler er bedst for din blog, selvf. Om der også kommer reklamer derpå, vil være ligegyldigt for mit vedkommende, jeg synes ikke jeg lægger mærke til dem.
  Jeg følger trofast med dig :-). Dog er jeg glad for, at du i sin tid kom ind på BD, ellers havde jeg nok aldrig opdaget din fantastiske blog!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *