Hvis ide var det overhovedet med de åndssvage vodkasmoothies?!

-Nårhja. Samme idiot som døbte den: The Felix (som i Baumgartner).
Og ja. Det var mig, der var den idiot.
For det straffede min krop sig selv. Hele natten til i går og det meste af dagen med. Jeg gætter også på at det var i det tidsrum at mit immunforsvar bukkede under, stak mig en fuckfinger og inviterede den forkølelse som jeg vågnede med i morges indenfor, sammen med dens gode ven: brændende ondt i halsen.
Om jeg glæder mig til den 9 timers arbejdsdag jeg har foran mig . Og til rengøring af klam lejlighed, som jeg elegant har udskudt hele weekenden?
Ikke rigtigt vel.

Nok ynk (for nu), jeg kigger lige ind senere med en lille lyn give away til jyderne. Nærmere bestemt århusianerne.
God dag

5 replies
 1. Teresa says:

  Her er et styk Århusianer, der føler med dig. Hvorfor skal alt det sjove være så ondt bagefter? Og så venter jeg ellers i spænding på Give Away.:-)

  Svar
 2. Mirjam says:

  Du er fandme for pisse nice, Cecilie. Hvis jeg nogensinde bliver voksen og mor, håber jeg, at jeg kan være ligeså cool (and not so) calm and collected og tage pis på verden engang i mellem, ligesom du kan det. 😉
  Keep it up. Og tillykke med dit kommende nye blogliv! Pisse nice

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *