Hej Aarhus. Vind billetter til Carsten Eskelund

EDIT: VINDEREN HEDDER AMALIE OG HAR MODTAGET EN MAIL. Tak til alle jer som deltog .

Hvis du bor i pæne Aarhus, eller bare er i byen i weekenden og ikke har lavet planer, så læs videre.
Jeg har fået lov til at forære en læser 2 billetter til Carsten Eskelunds nye show. Det hedder ?Sådan én man selv griner af? og I kan læse mere om det HER.

Smid en kommentar for at deltage i lodtrækningen og fortæl mig gerne hvem du vil ind og se det med, men man må også gerne bare skrive pik eller hej.
Jeg trækker en vinder på torsdag. -Vinderen bestemmer selv hvilken dag billetterne skal være til.

80 replies
 1. Freja says:

  De to billetter vil jeg rigtig gerne vinde, så jeg kan invitere min comedy-elskende, meget søde kæreste med, efter han brugte hele sin efterårsferie på, at passe min influenza-ramte krop.

  Svar
 2. Merete says:

  Iiiih – det ville være en perfekt overraskelse til manden. Han skal aflevere speciale om godt en måned og har (efter min mening) fortjent en allersidste aften inden slutspurten sættes ind.
  Han elsker stand-up. Jeg elsker at se ham grine så meget 🙂

  Svar
 3. Ida says:

  Så vælger jeg bare at skrive pik. Har nemlig ikke sovet i nat så kaffetrangen vinder lige over lang sød kommentar. Men jeg tager mig og min (pikke)mand med ind til showet.

  Svar
 4. Baysen says:

  Jeg sidder i disse dage og sætter disse sidste punktummer i mit speciale, jeg har knoklet de sidste uger, og har ikke haft fokus på meget andet. Meget kærestetid er det altså ikke blevet til, så jeg ville helt sikkert invitere min søde og overbærende kæreste med 😉

  Svar
 5. Sabrina Thomsen says:

  Pik eller Hej :b

  Ej, jeg vil rigtig gerne vinde billetterne og tage min søde kæreste med, som jeg fejrer 5 års dag med på lørdag 🙂

  Kærlig Hilsen Sabrina

  Svar
 6. Gry says:

  Jeg vi juble, hvis billetterne lander hos mig:-) Trænger virkelig til at storgrine sammen med min dejlige mand…Tror det vil fjerne lidt efterårstristhed fra sindet!

  Svar
 7. Christine says:

  Nice, det vil jeg dæleme gerne – håber, det er billetter til søndag, da jeg ikke kan lørdag 🙂
  Men nice – hvem jeg tager med, må komme an på, hvem der fortjener det! 😉 Bestikkelse er en skøn ting.

  Svar
 8. Luna says:

  Åhr, det gad jeg godt vinde. Og jeg ville helt sikkert tage min søde mand med og nyde en af de sidste kæresteaftener, vi kan få i lang tid nu eftersom lillesøster melder sin ankomst i december.

  Svar
 9. Ditte says:

  Pik …og hej til dig også også! 😉 Jeg vil gerne tage min søde kæreste med hvis jeg vinder – han kan fnise og grine så han er underholdningen i sig selv – fantastisk siger jeg bare!

  Svar
 10. Marie says:

  Jeg ville tage min skønne mand med ind og grine højt inden de næste måneder kommer til at stå i semesterprojekt, masser af arbejde og opgaveretning 🙂

  Svar
 11. Simone F says:

  Fedt fedt fedt

  Hvilken dag er det til? Hvis jeg bliver trukket og det er til lørdag, så træk en ny, men hvis det er til søndag, så hit med dem! 🙂 For så vil jeg invitere min veninde med <3

  Svar
 12. Laura P says:

  Uhh jeg ville elske at afslutte en meget lang arbejdsdag (og uge) med lidt comedy. Jeg er helt vild med Carsten Eskelund og det samme er min veninde som selvfølgelig skal med!

  Svar
 13. Pil says:

  Hej Snegl.

  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min kæreste med. Fordi han er sej, sød og verdens bedste far. Vi har nemlig en datter på 4 mdr og kunne godt bruge en aften som kærester og ikke forældre!

  Svar
 14. Rikke FM says:

  Hvis jeg skulle være den heldige ville jeg tage min kære mand med til showet. Det er efterhånden længe siden vi har været på date sidst (det er ikke det der bliver prioteret i en hverdag emd 2 * 2 årige), så det ville jo være en oplagt mulighed for at komme ud og pleje kærligheden en lille smule:-)

  Svar
 15. Anja says:

  MIG! Kunne virkelig godt bruge det frirum, efter en (forhåbentlig) veloverstået eksamen!! Ville nok tage min veninde med, give os begge lidt “mig-tid”! 🙂

  Svar
 16. Anita says:

  Godt nok bor jeg ikke i Århus, men tæt nok på til jeg godt gider køre dertil! For jeg VIL deltage! Og vil rigtig gerne vinde de billetter, blev overdrevet glad da jeg hørte at Carsten Eskelund ENDELIG var ude med et one man show 🙂 Hvis jeg er heldig at vinde, så vil jeg invitere min skønne veninde med, som pt er på barsel, og for at det hele ikke skal gå op i baby og bleer, så skal hun med til Århus og grine af en sjov mand !

  Og pik pik..

  Svar
 17. Helene says:

  Jeg bor i Århus og kunne frygteligt godt tænke mig at se Carsten Eskelund. Jeg vil invitere min kæreste med mig og få en skæg aften ud af det 🙂
  Tak for god underholdning forresten 🙂

  Svar
 18. Camilla says:

  Hurra for at bo i Århus for en gangs skyld! 🙂
  Jeg vil rocker gerne ind og se showet. Jeg vil nok tage min gode veninde med – så er jeg sikker på, at der i hvert fald er mindst én derinde, som griner højere end mig.

  Svar
 19. Bettina says:

  Jeg er i Århus for at besøge min dejlige veninde så ville da ikke være så dårligt at overraske hende med et par billetter 🙂

  Svar
 20. Tine Schrøder says:

  Jeg bor i skønne Aarhus og ville da elske at vinde billetter, så jeg kan komme langt væk fra alt der hedder lektier og uddannelse 🙂

  Svar
 21. Emma says:

  Jeg vil helt klart tage min far med! – Han læser mine modeblade, og når han sidder nede i håndværker stuen snakker han om Chanel og design, han mener man først er rigtig maskulin når man er ligeglad med om mobilen er lysserød eller hvad andre mener om alle ens kreative sider. – Han er den som griner af sig selv, og siger “når det er jeg vidst den eneste der synes er sjovt”

  Svar
 22. Emma says:

  Da jeg næsten lige har fået lejelighed i Århus, ville det være superfedt med et afbræk fra studierne og jeg-skal-så-på-egne-ben-angst, og bare få et sindsygt godt grin og en fed aften!!

  Svar
 23. Helle says:

  Hej og pik! 😀 Jeg vil enormt gerne vinde sådan nogle billetter, så jeg kan invitere min hårdtarbejdende veninde med, som knokler simpelthen så meget. Hun trænger til og fortjener en god aften med mange, mange grin og smil. 🙂

  Svar
 24. Line B says:

  Jeg vil satme gerne have fat i de billetter! Sådan nogle begivenheder er der ikke mange af, når man sidder med snotten nede i sine studiebøger til daglig.

  Svar
 25. MetteB says:

  Det gør mig lidt ked af det, at du skriver at man ENTEN må skrive pik eller hej. Nu gik drømmen om at skabe den perfekte sætning med begge disse meningsfulde ord jo heelt i smadder. Tak!

  Svar
 26. Pernille says:

  Mig-mig-mig-mig – gider virkeligt godt invitere min super gravide veninde med Ud inden Hun “popper” ……..
  Kh Pernille

  Svar
 27. Julie Holtet says:

  Det kunne da være lækkert at vinde, har aldrig set et stand up show live før! Kunne forestille mig at tage en af mine søskende med ind at se det 🙂

  Svar
 28. Amalie says:

  De billetter ville være så gode til mig og min kære fader, vi trænger sgu til lidt far/datter tid, og vi er VILDE med Carsten Eskelund.
  Fed konkurrence!

  Svar
 29. Ida says:

  Efter et 24 år langt kærlighedsforhold til vores smukke hovedstad, blev über-københavneren med stor rædsel for to måneder siden sendt til det aarhusianske. Den smukke by gjorde heldigvis pinligt hurtigt min skepsis til skamme og tre dage efter ankomsten mødte jeg verdens bedste fyr – så ham vil jeg meget meget gerne invitere med 🙂

  Svar
 30. Anne says:

  Årh pik, den præmie gad jeg godt vinde, både fordi jeg bor i pæne Århus, men mest fordi min gamle, småbitre far, der normalt kun synes, Niels Hausgaard holder, under Zulu Comedy Galla alligevel ikke kunne lade være med at klukke over hr Eskelund. Papa skal så meget ind og få lidt nye input til humorfronten.

  Svar
 31. Emilie says:

  Fandme sgu jeg vil gerne vinde! Jeg er så akavet at det gør helt ondt, men… pik. Og jeg tror jeg tager min kæreste med…. If I win that is. haha

  Nu når det er min første kommentar nogensinde på din blog (og har i øjeblikket nosserne til at skrive) vil jeg lige sige du er en pisse cool mor. Bum. Og alle der siger andet er dumme og ved ikke hvad de snakker om. haha 🙂

  Svar
 32. Smilja says:

  Vil tage min dejlige mormor på 76 med. Vi har været til samtale på hospitalet i dag, hvor vi fik at vide, at de hvide pletter hun har på lungerne ikke er kræft som de først troede. Det er så skønt at jeg tisser ren glæde ud og gerne fortsætter med det til weekendens show 😀

  Svar
 33. Ann says:

  PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!
  Jeg vil tage min mand med derind, vi fortjener at komme afsted efter en weekenden med skarlagensfeber til 2-årig og vaccinefeber til 1-årig (ja de kom ret så hurtigt efter hinanden)..
  God dag, også selvom jeg ikke vinder 😉

  Svar
 34. Stina Christiansen says:

  Pik hej eller hej pik – og min kæreste 🙂 Altså at tage ham med, hvis jeg skulle vinde.. 🙂

  Svar
 35. Majken says:

  Synes du skal trække mig 🙂 Jeg ved endnu ikke om det bliver med mand eller med veninde som påhæng – afhænger af babysitter-mulighederne 🙂

  Svar
 36. Olivia Sophie says:

  Jeg ville bruge billetterne sammen med min søde søster som liger er flyttet til Aarhus. Hun fik en dejlig lille søn for snart et år siden og siden han kom til verden har vi ikke fået lavet så mange ting bare os to, som vi plejede. Så jeg krydser fingrer! (:

  Svar
 37. Anne Sofie says:

  JAMEN…! Jeg er jo fra Århus, og jeg bor i Århus – igen, efter tre dejlige år i København (som jeg savner hver dag). Men kærligheden er og bliver i Århus. Den selvsamme kærlighed, som renoverer lejlighed til mig HVER dag, når han vel og mærke har fri fra sit arbejde, hvor han også renoverer ting for andre. Jeg vil så gerne vinde, så jeg kan invitere min håndværker ind og se Carsten Eskelund.

  Svar
 38. ingrid says:

  årh hvad! bor tæt på århus. var i kbh i efterårsferien, ville have set anders matthesen. pengepungen var desværre tom. den, der gerne ville se anden med mig, var min søster. så hende vil jeg da så glædeligt tage med ind til dette, så vi ikke er et grin foruden!

  Svar
 39. line says:

  Fed konkurrence man. Jeg ville tage min veninde med, for hun er lidt for god til at betale oplevelser for mig, og det kunne være så fedt at give noget tilbage, selvom man er på su.-)

  Svar
 40. Nanna says:

  Pik – Bare fordi jeg som princip altid tager imod en invitation til at ytre dette statement 🙂

  Jeg ville tage min veninde med, som en gang har tisset halvt i grå nederdel til et Matthesen-show engang i starten af nullerne. Grå er en uheldig farve, når man har med væsker at gøre. Byturen blev gennemført efterfølgende med spraglet tørklæde om numsen og gin&tonic i hånden. Tiderne man husker har altid et twist – Også hvis twistet er tis!

  Svar
 41. Astrid says:

  Hej!
  Jeg vil uden tvivl tage min skønne kæreste med, som forhåbentligt så vil glemme, at jeg er elendig til aftaler, arbejder for meget og lige har været syg og dermed ikke har kunnet noget som helst. Med de her billetter bliver hun nok i godt humør igen 🙂

  Svar
 42. Kamilla Olsen says:

  Åhh – det er næsten 1 år siden min kæreste og jeg har haft en kæresteaften. Nu har vi endelig fundet mulighed for at få passet vores datter og har weekenden for os selv!! Lovely og meget meget tiltrængt. Håber virkelig på at vinde. Vi har bil og tager gerne overnatning i Århus for at komme ind og se Carstens Eskelunds show! Sikke en lækker give away. Krydser ALT!!

  Svar
 43. Stine says:

  Jeg vil rigtig gerne vinde de 2 billetter, så jeg kan tage min mor med ind og se comedy. Hun har været sygemeldt i snart et år, og hun har i meget lang tid ikke været ude og opleve noget kulturelt, eller sjovt. Jeg selv er studerende på SU, så jeg har desværre ikke mulighed for at finansere det til hende. Jeg synes hun fortjener en sjov oplevelse, og jeg ville elske at tage hende med ind og se comedy!:-)

  Svar
 44. Mikkel Rasmussen says:

  Jeg tager min MEGA GRAVIDE veninde med ind og ser showet! Vi griner altid vanvittigt sammen, og efter 6 mdr med rogn er det efterhånden på tide at grine lidt igen.. Hun er efterladt og skal være alenemor præcis som dig, så hun har helt klart brug for sådan en tur. Du’ fandeme pæn du er. Pik.

  Svar
 45. Line Nielsen says:

  Ej, det vil jeg vildt gerne vinde! 😀 Så vil jeg tage min skønne kæreste eller en veninde med.. eeelsker stand-up!
  Trykker “skriv kommentar” mens jeg krydser fingre 🙂

  Svar
 46. Kristina says:

  Arj, men for filan!
  Dét lyder som en oplevelse, der kunne få gråvejret og kulden til at forsvinde (om end bare for en stund) til fordel for ondt i maven af grin! – Han er så sjoooov jo 😀

  Svar
 47. Astrid says:

  Åh, min kæreste har sådan et usundt godt øje til Carsten og vil så gerne se ham, og jeg trænger til Kærestetid!-Tænk hvis de to ting kunne forenes?!.. Jeg krydser fingre og tæer!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *