At træde ind i en fyldt metro

tirsdag morgen og se 3 mennesker sidde med avisen slået op på mig, er noget af det mærkeligste jeg nogensinde har prøvet.
Billedet er helt forfærdeligt, ved simpelthen ikke hvad der lige er gået galt der. Havde ellers en god fornemmelse med det, trods sygdom og de 5 minutter det tog.
Men fuck it.  Ud af de 3 mennesker jeg så i metroen, der læste mine ord, var der 2 som smilte stort og så kan jeg måske godt leve med mit betuttede billede uden udstråling.
Hvis du ikke har fået nallerne i et eksemplar, kan I læse det her (på side 10). Og senere bliver det lagt på 24 timers hjemmeside her.
God dag.

Her er jeg så. Ved siden af Sandy.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

20 replies
 1. jane says:

  Du gør det sgu godt! Og du fik mig til at smile stort 😉
  Måske fordi jeg også kan se mig selv i den situation. Dog ikke med barn – hvilket for mig måske er endnu mere alarmerende, eftersom jeg kun skal tage hensyn til mig selv. Man burde hive fat i sig selv, men netop afløb. Hvornår har man tid til at ordne den? Havregrynstallerkener, jeg kan følge dig. Pt består min opvask hovedsageligt af havregrynstallerkener. Sandheden kigger mig direkte i øjnene…

  Men godt indlæg – jeg nød det! 🙂

  Svar
 2. Louise says:

  Dejligt indlæg. Og billedet? Du er altid sindssygt smuk, men ja – du ser mere opgivende ud, end du er, tror jeg 🙂

  Svar
 3. julie says:

  Jaaa hvor er det godt. Jeg er elsker det.
  du er sej!! og jeg har det på samme måde, på trods jeg er er 20 år og ikke har nogle børn. Hold kæft hvor kan jeg føle mig som en fiasko, fordi jeg faktisk nogle gange kan trække mit vasketøj ud til kun at vaske tøj én gang om måneden (gisp!) og undskylder med det er dyrt og vaskekælderen er langt væk (har heldigvis pænt meget tøj – hvilket bringer mig til min dårlige samvittighed nr 2. min økonomi). Og så den værste dårlige samvittighed af dem alle, motion øv.. Jeg går da rundt?

  Kærlig Hilsen en ret ny men fast læser!

  p.s du ser alvorlig, men smuk ud på billedet!

  Svar
 4. Sofie says:

  Jubii, så kunne jeg alligevel læse det selvom jeg ikke fik fat i avisen, da jeg ikke tager toget på arbejde mere. Det er skide godt gået, Cille! Jeg glæder mig til at læse med næste gang også:)

  Svar
 5. Blå Solskin says:

  Sejt skrevet! Jeg ved simpelthen ikke hvad det er, men tit når jeg ser billeder af dig, så minder du mig om min lillesøster… sådan ret meget faktisk. Jeg tror egentlig ikke I ligner hinanden, men der er et eller andet (apropro billedet i avisen).

  Svar
 6. Wencke says:

  Du er go’! Dejligt du sagde ja til tjansen – det tror jeg vi er mange der er glade for. Og hey, håber det skrider fremad med det dér forfatterprojekt du nævnte på et tidspunkt. Vil gerne læse mere skrevet af dig.

  Svar
 7. Vinnie says:

  Tillykke., den skal jeg nok nok lige læse 🙂
  Vedr. billedet så fænger teksten nok så meget så folk ikke ser det – selvom jeg synes det er meget fint 🙂

  Svar
 8. Hanne says:

  Er med i klubben og jeg er ikke en gang delemor/enlig mor. Shit hvor er der mange lappeløsninger og hul i det, hvis der er krummer på gulvet og efterladte halve grissinier og figenstænger i sofaen. Vi hygger os! (midt i mellem hys-anfald og alt det sjove der følger med grænsesøgende slash selvstændige unger).

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *