At skrive indlæg om ikke at skrive

ØØøøøøhbøøøøh…..
Grundet flere dage i sygdomstilstand og oveni det en smule præstationsangst til mit første 24 timer indlæg om 4 dage (f.i.r.e), har jeg problemer med at skrive. Kunne seriøst sætte mig ned og tude over det. Har udover bloggen og 24 timer også nogle andre småprojekter, som skal skrives færdige. Lysten er det, men der sker… Intet.
Som jeg før har skrevet, er det at skrive normalt nemt for mig, og noget jeg rent faktisk er god til, for det meste. Så jeg ved ikke lige hvad der sker. Føler pludselig at alt hvad jeg skriver ligner og lyder som lort. Jeg jokker rundt i det og bliver mega irriteret.
– MEN! som altid satser jeg på at det hjælper lige at åbne for kraftedme-ventilen og få sat ord på. SÅ: FUUUUUUCK!!

NU putter jeg barnet, hælder et glas vin op og skriver. Noget helt vildt godt. Sgu. Ja.

…. Gu gjorde jeg ej. Jo det med vinen. Men istedet for at skrive, bager jeg stenalderbrød og hører podcasts. Pik.

7 replies
 1. Nina Bay says:

  Skriv du bare du skriver fantastisk. Musik i ørerne og lad tankerne flyde så gør du os læsere glade. Ha en dejlig fredag og en skøn weekend med Ottoprinsen

  Svar
 2. Bettina Kyhn says:

  Efter at have opdaget din blog i går, har jeg nu læst mig i gennem et hav af indlæg, og umiddelbart virker du ikke som typen der har problemer med at skrive – langt fra 🙂

  Jeg lever selv i den fynske provins med mand, parcelhus og (snart) to børn, og så er en blog som denne altså mega god læsning….næsten et kulturmøde – og tak for det i øvrigt!

  http://www.familiendanmark.bloggersdelight.dk

  Svar
 3. Lykke says:

  Minder mig sådan om et afsnit af sex and the city, hvor Carrie er helt nede i ’skrive-kælderen’ og begynder på klummen ‘men as socks’ og ‘the perfect french fry’ …. men var en god idé med det glas vin 🙂

  Svar
 4. Anne says:

  “I hate to write but I love having written”. Sådan har jeg det ofte. Især når jeg selv synes, at teksten skal være sprød som bacon. Så snart jeg smider hæmningerne og giver min egen forventning en fuck-finger, begynder magien at spirre. Du skal nok klare det.

  Svar
 5. Dragonfly says:

  ‘Write drunk; edit sober’? 😉

  Ej – jeg tror ikke, det er fordi du skriver dårligt pt. Jeg tror bare, du har sat dine ambitioner helt i vejret, fordi du får præstationsangst, og så ser alt pludselig forfærdeligt ud, hey?
  Når jeg læser de blogindlæg, som er endt som uudgivede kladder hos mig, fordi jeg syntes, de var forfærdelige dengang – så oplever jeg tit, at jeg egentlig synes, de er helt ok nu. Så måske skriver du i virkeligheden nogle helt fint ting (ligesom du plejer) lige nu – du ser det bare gennem alt for kritiske øjne?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *