3 år med sneglcille

Sneglcille.dk har i dag eksisteret i 3 år. Viiiiildt.
Må jeg først og fremmest lige sige at jeg er på røven over hvor mange I er, som hver dag klikker sig forbi herinde. Det havde jeg ingen forestilling om for 3 år siden. Det var jo bare for at få lov til at skrive. Og i særdeleshed for at komme ud med alle de tanker og følelser som fyldte åndssvagt meget midt i den kæmpestore omvæltning det er at blive mor.
Meget er sket siden den aften for præcis 3 år siden hvor jeg oprettede bloggen, med en øgledreng på kun 2 måneder (!!) ved siden af mig. Øglen er blevet en stor dreng. Det føles ellers som var det i går at jeg fik ham, men alligevel er det som om at han har været der altid.
Jeg er stadigvæk enlig delemor, og det er stadigvæk svært nogle dage, men tilgengæld har jeg i de sidste 3-4 år lært utroligt meget og har på forunderlig vis fundet en måde at hvile i mig selv (øj! Det lyder corny!) og sætte pris på min situation (dobbelt op på corny) – Størstedelen af tiden. For selvom det er råddent og svært og man kan ærge sig herfra og til månen over at det ikke blev som man havde forestillet sig, så er mit selvværd højere end nogensinde og jeg synes helt seriøst at jeg sparker røv til at være Otto’s mor. Det mener jeg. Helt helt ærligt, tror jeg at jeg er en bedre mor nu, end jeg ville havde været, havde jeg ikke fået det hak i tuden dengang. På en eller anden måde har bloggen været med til at få det frem, fordi jeg har haft et sted at smide mit tankeskrald og kaste verbalt op.

Ævle ævle, det slog mig bare lige i går aftes at der er gået tre år siden jeg første gang nossede mig sammen og trykkede udgiv.
Det er jeg glad for. Især for at I følger med. Tak!! Skål for 3 år mere.

 

20 replies
 1. Teresa says:

  Wow, tillykke med de tre år, og endnu mere tillykke med selvværdet og talentet for at være ottos mor. Du gør det godt. er glad for at læse med hos dig, tak for din måde at dele på.

  Svar
 2. Selma says:

  Tillykke med bloggens fødselsdag Cecilie. Jeg synes også at du er supersej til at være Ottos mor, og du skal vide, at du også er en inspiration for andre (mig). Jeg har selv en lille dreng på 2½ år.
  Jeg elsker at læse din blog og ser frem til at gøre det mange år endnu 🙂

  Vh
  Selma

  Svar
 3. Lene says:

  Tillykke med de 3 år og du er seriøst i min blog top 5, elsker denne blog 🙂 så jeg glæder mig til mindst 3 år mere.
  Lene

  Svar
 4. sidsel says:

  Tillykke med 3 års dagen.
  Jeg har vist læst med næste fra starten (Er en fra den gamle forældregruppe på MM) Kommenterer ikke så tit, men din blog høre til en af mine favoritter, så jeg glæder mig til at tage 3 år mere i selskab med den 🙂

  Svar
 5. lene says:

  TILLYKKE til dig og bloggen!
  Jeg er en af dem der har læst med helt fra start og bliver gerne hængende 3 år mere 🙂

  Svar
 6. Blå Solskin says:

  Tillykke med bloggen. Jeg sidder også og synes du er pænt sej, både til at være mor, men også til at blogge. Jeg er spændt på at se hvad der skal ske med bloggen fremadrettet.

  Svar
 7. Josefine says:

  Hej Sneglcille,

  Jeg skriver normalt aldrig kommentarer, og jeg har absolut intet tilfælles med dig. Jeg er en 20-årig studerende som bor i Århus med min kæreste. Men alligevel læser jeg med hos dig! Fordi du skriver så pisse godt! Virkelig godt! Jeg tager mig selv i at grine højt af dine indlæg, og kan føle mig pludselig skruk at at kigge på søde Otto. Nå, men det jeg egentlig bare ville var, at takke dig for det du gør. At skrive! Du beriger manges hverdag, og rører mange flere end du tror!

  Svar
 8. julie lillegaard says:

  Hurra fordi du trykkede “udgiv” for tre år siden – og hurra for hver gang du har gjort det siden da og for hver gang du vil gøre det! Det er den sejeste blog om den sejeste lille sneglefamilie!

  Svar
 9. Camilla says:

  Min første kommentar kan da passende falde på bloggens fødselsdag. Jeg har kun læst med et par måneder, men har til gengæld læst alle dine indlæg fra start til nu. Faldt for din befriende ærlighed, selvironi og humor. Tillykke med de 3 år. I’m a follower.

  Svar
 10. Kristina says:

  Tillykke med bloggen.
  Det er imponerende så lang tid du har været i gang 🙂 Synes rigtig godt af din blog, kan dog ikke prale af at have fuldt med i alle de 3 år 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *