ZCG12

Det er ikke hver søndag, at man får mulighed for at smide festtøjet på og sippe rødvin i operaen.
Men i går var en undtagelse.
Jeg var blevet inviteret til Zulu comedy galla og hurra for det! Det var en fantastisk aften og var lige præcis sådan en aften jeg havde brug for. Ovenpå en hel del uger (måneder?! … År?!) med en presset hverdag, afskallet neglelak og filtret hår. Både showet og efterfesten var et kæmpe hit. Og jeg sværger at jeg følte en snært af lykke nede i min mave, da jeg efter showet sad i en båd i mørket og blev sejlet igennem københavns havn, i godt selskab og med vin i blodet.
Eneste minus, var at det var søndag og at jeg skulle op klokken 6 i morges og jeg derfor ikke kunne give helt slip og gå to town i de stærke drinks, som flød til festen.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

 

Uploaded from the Photobucket iPhone App

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *