Vind: min mor

Bogen Min Mor er skrevet af den gode Annamette Fuhrmann (hvis blog du måske allerede kender, hvis ikke så er det her det sker).
I mandags blev bogen genudgivet i et nyt design og den har jeg fået 2 eksemplarer af. Det ene beholder jeg selv (jo!), det andet kan en af jer få fingrene i.

minmor
For at hapse den, skal du blot skrive en kommentar til indlægget her, senest på lørdag kl 12.
-Jeg trækker en vinder med hjælp fra min mor.

Tak fordi I ville være med ! Min mor har udvalgt nummer 67. Karoline, du skal tjekke din mail!

114 replies
 1. Maria says:

  Selvom jeg allerede er meget tæt med min mor, vil jeg meget gerne læse bogen alligevel – Der er vel altid plads til mere loooove 🙂

 2. Ann says:

  Er ikke specielt tæt med min mor, men måske vi kunne blive det ved at læse bogen.. Laaaaang historie, med en masse misforståelser og manglende forståelse 🙁

 3. Emma Emilie says:

  Wow, den ville jeg gerne læse.
  Jeg har ikke selv altid haft det bedste forhold til min mor, men det er dog blevet bedre med tiden.
  Nu hvor hun snart skal være mormor (ja, jeg er knocked up), er vi kommet endnu tættere på hinanden (det gør man vist, har jeg læst et sted), så jeg tror vi begge ville have stor glæde af bogen. Desuden er det jo også ret relevant for mig, der snart skal til at være mor selv, for første gang.

  Hurray for god giveaway! (det var ikke tænkt til at skulle rime)
  xxo til én af de sejeste mødre, jeg “kender”! (ja, det er dig Cille!)

 4. Lisa says:

  Uhh! Og min mor, som altid er så sød og hjælpsom… jamen hun skal da have den bog, hvis jeg er så heldig at få fingrene i den!

  Kh Lisa

 5. Emilia says:

  Mig og min mor har aldrig været særlig tætte, men den sidste tid er der begyndt at komme noget velvilje fra begge sider til at lægge fortidens problemer bag os. Alligevel er det lidt som om vi bliver ved med at snakke forbi hinanden og jeg tror måske jeg stadig bæger lidt, ja det er vel nag selvom jeg nødigt vil kalde det det, jeg har utrolig svært at lægge fra mig. Jeg tror at lige præcis denne her bog kunne hjælpe mig med at forstå min mor og lære hende at kende lidt bedre og derved finde en vej frem til et bedre mor datter forhold. Så selvfølgelig håber jeg på at vinde den.

  Tak for en fantastisk blog.

 6. Wencke says:

  Det lyder som en genial gave til både min mor og jeg – og til kommende generationer i vores familie, faktisk. Kunne da være fint at give videre til mine kommende børn, så de også kan lære deres mormor at kende. Min mor og jeg har altid haft et ganske fint forhold, men min fars død for 6 år siden bragte os en del tættere sammen. Dog ved jeg ikke alt om min mor – endnu! 🙂

 7. Stormgade says:

  Uh, den vil jeg gerne vinde! Det ville være den perfekte gave til min skønne mor, der altid er der til at lytte til mig, men ikke fortæller så meget om sig selv. Det her ville være en skøn mulighed for at lære hende meget bedre at kende. Så jeg krydser fingre for, at jeg er heldig! 🙂

 8. Diana says:

  Ej, hvor lyder det til at være en rigtig hyggelig bog.
  Jeg har altid været meget tæt med min mor, og snakket meget med hende om alt. Jeg er for nyligt flyttet til Schweiz og savner hende meget, og jeg har tænkt meget over, at jeg glæder mig til at fortælle mine børn om mine oplevelser. Samtidlig har det sat nogle tanker i gang om, hvad min mor egentligt har oplevet, men det er jo ikke lige ting, der falder en naturligt at snakke om når der også sker så mange hverdagsting man lige skal have diskuteret… Derfor ville denne bog da være en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende og give anledning til spændende samtaler 🙂

 9. Ida says:

  Hej,
  Først og fremmest elsker jeg min mor over alt på jorden. Vi er dog i den situation, at min søster har været psykisk syg og ustabil i de sidste 9 år (hun er 19 og jeg er 22). Dette har betydet, at siden jeg var 13 år, har jeg skulle klare det meste selv. Mine forældre har naturligvis været der for mig og elsket mig, men jeg har og vil altid være i anden række. Jeg ved, at mine forældre, især min mor, har rigtig dårlig samvittighed over det. Jeg vil derfor gerne dele denne læseoplevelse med min mor, i håbet om noget forsoning, da jeg trods en følelse af svigt, har stor forståelse for min mors handlinger.
  Håber ikke smøren blev for lang.
  ps. keep up the good work med bloggis!

 10. Randi says:

  Den vil jeg så gerne vinde. Kunne godt trænge til at se min mor fra en ny side, blir alt for hurtigt irriteret på hende. Er lige blevet mor til Albert, og min mor er helt, helt skudt i ham, og ville så gerne kunne være sammen med hende og grine, snakke og hygge, istedet for bare at bide tænderne sammen og holde det ud. For hun fortjener helt ærligt bedre.

 11. Sabrina says:

  Fedt. Jeg har et ret svært forhold til mor, og ønsker virkeligt at få et bedre forhold til hende… Synes tit jeg render ind i en blindgyde hver gang jeg prøver at få et bedre forhold til hende… Så jeg håber virkelig at vinde denne bog ;o)

  xoxo
  Sabrina
  http://Sabbywood.com
  PS: Tjek også min GiveAway

 12. Anne says:

  Den må være til min mor og jeg! Som jeg bliver ældre, får jeg mere og mere forståelse (og respekt – 4 børn!!) for min mor, men jeg synes vi på det sidste er gået lidt forkert af hinanden. Måske denne bog kan hjælpe på det?

 13. maibritt J says:

  åh den ville være dejligt at vinde. Jeg har lige afsluttet mine teenageår og ja kan de fleste mor-datter forhold ikke trænge til lidt førstehjælp efter det? 😛

 14. Diana says:

  Ej, hvor lyder det til at være en hyggelig bog.
  Jeg har altid været meget tæt med min mor, og vi har altid snakket rigtig meget sammen. Jeg er for nyligt flyttet til Schweiz og jeg savner hende rigtig meget. Mens jeg går rundt hernede har jeg tænkt meget over, at jeg glæder mig til at fortælle alle mine oplevelser videre til mine børn engang. Det har dog også gjort, at jeg har tænkt over, hvad min mor har haft af oplevelser gennem livet og sådan, men det er jo ikke lige det man husker at snakke om når der også er en masse hverdagsting man gerne lige vil diskutere.
  Derfor ville denne bog være dejlig at få og hjælpe til at lære hinanden bedre at kende 🙂

 15. Louise P says:

  Jeg ville give bogen til min søster, hende og min mor har et tiltiDer eeanstrengt forhold, og kunne godt bruge lidt hjælp til at komme tættere på hinanden 🙂

 16. Simone says:

  Åh, den vil jeg forfærdelig gerne vinde! Min mor ligger hjemme på sofaen efter en knæoperation og kunne med garanti godt bruge lidt andet adspredelse end de mange dårlige formiddagsprogrammer TV2 insisterer på at sende 🙂

 17. Nadia says:

  Dén bog har jeg kigget langt efter siden den udkom første gang! Ville virkelig gerne dele den med min mor – eller også skulle jeg gemme den til min egen datter, der popper ud til jul. Hmm…?

 18. Finny says:

  Åh den bog vil jeg gerne vinde! Jeg vil først kigge i den selv og så derefter give min mor den.. Jeg vil gerne have et tæt forhold til hende igen ligesom vi havde engang.. Dengang vi boede sammen – kun hende og mig – uden hendes nye kæreste! Jeg savner hende!

 19. louise says:

  Nu ved jeg, at jeg langt fra er den eneste der gerne vil have fingrene i denne bog. Så vinder jeg den ikke, så køber jeg den dælme!

  Jeg vil vove den påstand, at jeg kender min mor enormt godt! Jeg kender hendes tanker om livet, hendes værdier og holdninger, jeg ved hvad hun følte gennem sin skilsmisse, hendes tanker om mig om min bror, og den enorme kærlighed hun rummer til sin familie generelt.
  Jeg ved generelt rigtig mange ting om den kvinde jeg elsker mest i denne verden!
  Men somme tider slår det mig, at man som datter eller søn, ser sin mor i lyset af sit eget levede liv. Jeg kender hende som “Mou, mutti, moaar (når der tigges) og mulle”, men glemmer måske nogen gange, at hun har levet et liv før mig og min storebror.
  At hun engang har været (“kun”) en datter selv, et barn, en teenager, en kæreste, det første kys, aabenraas kønneste smil (ikke løgn, hun var i avisen!), gravid, gift, skilt, alenemor, ked af det, glad og så mange andre ting, som tilsammen har formet hende til den kvinde hun er idag.

  Jeg ville nyde (!) at give denne bog til min mor, og få hende til at udfylde den. Jeg ved at hun vil reflektere, uddybe og putte al sin ærlighed og kærlighed i hendes svar, og jeg ville elske at læse om det. Den bog ville have en helt speciel og unik plads hos mig!!

 20. Line Linde says:

  Hej Cille,
  Hvor lyder den bog god. Efter jeg er blevet ældre er min mor og jeg kommet længere fra hinanden, da vi interesser os for meget forskellige ting. Det kunne være, at bogen kunne hjælpe lidt på det 🙂

 21. Jens Rasmussen says:

  Jo tak det ville være sjovt at kunne sige til min mor at hun fik den bog – netop fordi hun på lørdag har fødselsdag (jo jo har da købt en back-up gave til hende en ny trappestige ..)

 22. Sofie says:

  Uuui, den må gerne blive min! Eeeeelsker min mor, og glæder mig til jeg selv engang skal være mor, så bogen lyder meget interessant i mine ører.

 23. Amalie says:

  Den gad jeg godt vinde! Min mor er skøn, og vi elsker begge at læse bøger. Bog-konkurrencer er simpelthen et hit! What’s not to love?!

 24. Bianca says:

  Min mor jeg er utrolig tætte. Det har vi altid været. Jeg er enebarn, og enormt tryghedsnarkoman – men på søndag skal jeg på højskole. Jeg er så nervøs, et nyt sted, nye mennesker, og ingen moooar. Og ligeså er min mor. Men selvfølgelig er vi også utrolig spændte. Den her uge har/er min mor meget syg. Det er rigtig trist, lige op til vores “farvel”. Så det kunne være en rigtig hyggelig ting at have sammen, når jeg nu smutter afsted. 🙂 Hun er en rigtig læsehest, og måske kunne jeg finde glæden ved at læse tilbage 🙂

 25. Lise says:

  Jeg er de seneste par år af en eller anden grund (naturligt) gået i interview mode med min mor, og jeg ville elske at give hende den bog, da det er fantastisk hvor meget viden om hende får både mig og vores relation til at vokse eksplosivt. Jeg vil derfor gerne ligge en billet ind.

 26. Bettina says:

  Vil meget gerne vinde! Min mor og jeg kan ikke prale af at være tætte. Det er sgu lidt trist. Mon denne bog kan hjælpe på det?

 27. Emilie says:

  Jeg er nødt til at have fingrene i den forbandet bog, og hvis jeg ikke kan vinde den her, så må jeg selv købe den!

  Jaja, her kommer så en kæmpemæssig kliché. Min mor er nemlig den sødeste, rareste, venligste, skønneste, tykkeste-til-tyndeste, sejeste, flinkeste.. .Ja, hun er sgu egentlig bare den bedste mor… Eller, det er hun i hvert fald for mig og mine 3 søskende.

  Alt dette er hun… Men alligevel så kunne jeg godt være tættere med hende. Det kunne mine 3 søskende også sagtens. Det ved jeg også, at hun til tider selv synes. Så den her bog kan sgu næsten kun være skrevet til min mor!

 28. Nanna says:

  Min mor og jeg er aldrig uvenner. Jeg skændes tilgengæld af og til med min far. Alligevel har jeg altid følt mig skyldigt meget tættere på min far. Der er ikke nogen store familiedramaer, grimme skilsmissehistorier eller lignende, jeg er bare helt vildt tæt med min far, og aldrig helt så tæt på min mor. Jeg kunne godt tænke mig at læse den bog, ikke fordi jeg mener at man skal være veninde-tæt med sin mor, men fordi jeg godt kunne tænke mig at få udlignet bare lidt af den uligevægt der er i mit forhold til mine forældre.

 29. Maria says:

  Hvor fin en bog, den vil jeg gerne vinde og give min mor, og vente i spænding på at hun udfylder den.. 🙂

 30. Anja says:

  Den bog gad jeg godt at læse 🙂
  Har et godt forhold til min søde mor, men vi ses desværre ikke så tit, da jeg bor i København, mens hun bor i Jylland. Anyway, ville elske at læse bogen – og så kan hun jo låne den bagefter.

 31. Ane says:

  Mødre er enestående og vigtige. Og min mor er skøn. Alligevel glider vi lige så stille fra hinanden i de her år. Måske kan bogen ruske op i os? Jeg håber det, og krydser fingre for, at den ender hos os.
  Og god dag til dig 🙂

 32. Anne N. says:

  Den vil jeg gerne læse – jeg skal nemlig snart flytte langt væk fra min mutti og vil gerne bevare et nært forhold til en af de aller vigtigste mennesker i mit liv!

 33. Mie says:

  Denne her vil jeg gerne vinde. I mine teenageår havde min mor og jeg et turbulent forhold til hinanden, men det er dog blevet bedre de seneste år, men der er altid plads til forbedring, og derfor skal jeg vinde denne bog 🙂 god aften til dig 🙂

 34. Ditte says:

  Jeg bor i København, min mor bor på Bornholm. Den fysiske distance mellem os, har også gjort at vi er rykket længere fra hinanden på andre planer. Derfor vil jeg meget gerne vinde denne bog, for eventuelt at få lidt fifs til at kommer tættere på hende igen.

 35. Liesbeth says:

  Min mor bor har fødselsdag på søndag og bor langt væk, ku være en sød ekstra gave at give hende en bog om at komme tættere på. 🙂

 36. nuria says:

  Nu hjalp det en del da jeg flyttede hjemmefra, men man kan vel altid lære noget nyt, så jeg vil mægtig gerne have fingrene i den bog! 🙂

 37. Christina Christiansen says:

  Min mor er den bedste i verdenen 😀 Elsker hende så højt! Hun fortjener fandme en bog 😉

 38. dominyka says:

  Selvom jeg plejede at være tæt med min mor, er vi nu gledet længere og længere fra hinanden, i takt med at jeg er blevet ældre og hun samtidig bruger en god del tid på sit arbejde. Derfor ville det også være vældig rart med denne bog, for savner hende ret tit, selvom vi sidder der i sofaen ved siden af hinanden.. 🙂

  – Dominyka

 39. Stina says:

  JAAAAA!!! Længsler og leverpostej slugte jeg på en dag. Vil ELSKE at læse endnu mere fra Annamette Fuhrmann

 40. Tina says:

  Selvom jeg elsker sin mor ubetingetløst, så er forholdet bare ikke det samme efter at man flytter hjemmefra, og nu hvor jeg har brug for min mor mest, er vi ikke så tætte, som jeg gerne ville være.

  Så jeg vil elske at læse bogen, i håb om at få det fantastiske forhold tilbage 🙂

 41. Helena says:

  Min mor har snart fødselsdag, og mon ikke denne bog kunne være en lækker lille ekstra gave til hende?
  Jeg krydser fingre for at vinde.

 42. Nina Lorenz Grimstrup says:

  Min mor er sød og fin og dejlig. Hun er stærk og hun er god. Hun er mit et og alt. Vi ville glæde os over sådan en bog.

  Venlige Hilsner Nina.

 43. liv says:

  jeg ville også gerne vinde sådan en bog… mest fordi jeg er fattig studerende og det ville være den perfekte gave til min mor der fylder år i næste måned..

  hiilsen liv

 44. Gina Maria says:

  Sikke en fin indpakning, smukt. Den ville passe perfekt til alle mine andre bøger!! & den ville gå på runde mellem veninderne og ikke mindst min mutti!

 45. Maja says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen da jeg står og skal flytte hjemmefra for første gang. Gisp. Det er noget jeg i lang tid har set frem til og har tit gået og funderet over, at når jeg flytter for mig selv så bliver det hele så meget nemmere og bedre, men som dagen nærmer sig går det mere og mere op for mig hvad det er jeg giver op; den dejligste familie, et vidunderligt skævt hus og den dejlige uforpligtende tilværelse som hjemmeboende. Men det er også gået op for mig, hvor meget jeg kommer til at savne min mor, for hun er altså det bedste.

 46. Frøken Fregne says:

  Øj, den ville jeg gerne vinde. Min mor og jeg har et godt forhold, men der er jo mange ting man ikke ved. Nu fylder hun snart 60 og jeg er flyttet langt, væk, så det er et oplagt tidspunkt til 1000 spørgsmål

 47. Marlene says:

  Novra mand! Den ville min mor have elsket at få, men det er lige tre år for sent. Kanhænde man selv kan lære af den så. Og man kan sikkert give den til Ny Svigermor. Som kun har sønner 😀

 48. Pernille says:

  Jeg vil gerne have den. Man er langt væk fra hinanden når man bor på to forskellige kontinenter, så tænker den her lille sag ville være fin læsning 🙂

 49. Damen says:

  Efter jeg er blevet voksen har jeg mere og mere mistet kontakten med min mor, mentalt har vi flyttet os langt væk fra hinanden. Det gør mig faktisk enormt trist, måske en bog kan hjælpe mig ind på en kurs hvor jeg atter kan lære min mor at kende…

Kommentarer er lukkede.