Vind: 2 kilo lakrids

Der er 3 ting som jeg indtager hver eneste dag, uden undtagelse.
De er: Chokolade, kaffe og lakrids.
Haribo har foræret mig en kassefuld af sidstnævnte.
En ny slags, med navnet Stevi-lakrids. De hedder sådan da de er sødet med Stevia i stedet for sukker = færre kalorier, hvis man går op i den slags. Jeg skal ærligt indrømme at jeg var en smule skeptisk, mest fordi at stevia lyder lidt som en færge eller et hygiejnebind og ikke som noget jeg umiddelbart gider spise. Men de smager altså pissegodt. Ærligt. De smager af rigtig lakrids og de er bløde og klistrede og gode… Mmmmm.

Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

Jeg har fået lov til at forære en kasse Stevi-lakrids til en af jer.
20 poser er der i sådan en kasse. Var det noget? Så skriv en kommentar til indlægget her, senest lørdag kl 20. Fortæl mig om din største last, på snackfronten. Er det vingummi, punchruller, saltstænger eller mayo på en ske? Spill it!

408 replies
 1. Pernille Pedersen says:

  Min ultimative favorit, når det kommer til slik, er “Røde Hunde”, altså de der hundeformede røde vingummier fra Mallaco.. De er et must hver gang der skal blandes slik! Mums 🙂

 2. Lisbeth Bomberg says:

  Min største last er flødeboller.. en hel kasse flødeboller.. helst alene..
  Jeg indrømmer gerne at den sidste ikke smager helt lige så godt som den første, men jeg kan spise dem hvorsomhest nårsomhelst.
  Det giver derfor rigtig meget mening at jeg gerne vil vinde en hel masse lakrids.. eller.. men jeg kan altså også mægtig godt lide lakrids..

 3. Maria says:

  Min største last er pinoccio-kugler! – Alle dem jeg overhovedet kan have i munden og så skylle med en kold cola! <3

  Lakrids er også et hit hos mig, og vil meget gerne vinde de nye kridser! 🙂

 4. Anna Sabine says:

  Haps, dem vil jeg prøve!!
  Jeg kan slet ikke holde mig fra og længes altid efter: mørk chokolade (og vi snakker rigtig chokolade af kakaobønner), Nutella og fantastisk ristede hasselnødder.. Men når jeg så har spist nok/for meget af det, skal jeg have en saltlakrids!

  Hav en lækker onsdag aften 🙂

 5. Rasmus says:

  Min last er chips. Gør alt hvad jeg kan for ikke at købe dem, for uanset størrelsen på posen, så ryger de på én gang når de er i huset. Specielt paprikachips er fristende….

 6. Hanne says:

  Chokolade elsker jeg, lakrids er skønt, men mest af alt er jeg til Kage!! Og gerne dem der kommer i en rund form og er et sammensurium af kagerester – aka romkugler!
  Da jeg var gravid med min datter kunne jeg snildt spise en pakke med
  røde(!) romkugler og et par gange var jeg forbi Lagkagehuset og købe
  romkugler i dyre domme; men de var nu også gode… ;-p

  Jokede lidt med at jeg nok ville føde en romkugle og ikke et pigebarn 😉

 7. Kristine frøsig says:

  Det er jo det ultimative for mig – min største last er klart lakridser, gerne stærk lakrids, men blue jeans er favoritten!!

 8. Kathrine Skov Olsen says:

  Min største slik/snack-last er uden tvivl lakrids – gerne lakridspiber – og marshmallows! MUMS 🙂

 9. Karina says:

  Min største last er altså virkelig underlig, det er cheese dippers…… Ja, de der brødstænger der dyppes i ost, til børn…..

  Er nu på lowcarb og sukkerfri kur, så de der lakridser ville redde mit liv!

 10. Frederikke says:

  Uha hvor ser det lækkert ud….
  min største last er sgu nok lakrids det er bare så lækkert! Specielt Lakrids by Johan Bülow er simpelthen noget jeg ikke kan lade være.. Årh de lækre A-kugler, lakrids svøbet i mælkechokolade og så med lakridsdrys hold da op!!!

 11. Karina says:

  Min største last er altså virkelig underlig, det er cheese dippers…… Ja, de der brødstænger der dyppes i ost, til børn…..

  Er nu på lowcarb og sukkerfri kur, så de der lakridser ville redde mit liv!!

 12. Mille P says:

  Min største last er helt klart peanutbutter på ske – morgen, middag, aften. Det smager simpelthen så godt. Og endnu bedre med en omgang syltetøj på 🙂

 13. Lene says:

  Total old school så er min guilty pleasure så klart Toffifee!! Har faktisk lige kværnet en hel pakke som følge at massiv præ-menstruel adfærd:)

 14. Emma S. says:

  Lakrids og chokolade! Lakridsen skal være saltet, og chokoladen skal være mørk. Og.. kanelkiks. De minder mig bare så meget om barndom, haha 😀

 15. Lakridselskeren says:

  Jeg er indbegrebet af en lakridselsker! Under min graviditet skulle der være salte sild, kattepoter eller piratos i skrivbordskuffen/tasken/stuen/køkkenet for at jeg kunne klare mig igennem dagen. Og den store last er fortsat efter fødslen…satte en pose heksehyl til livs i aftes og har været godt i gang med en pose blue jeans på arbejdet 😉
  Derudover synes jeg at lakrids sødet med stevia lyder yummy! Har engang set en dokumentar om stevia og det lyder som en spændende måde at nedsætte sukkerindtaget på.

  Hilsen lakridselskeren som også er vesterbro’er, hvor alt kan sejle (hence dit indlæg tidligere i dag)

 16. Karen says:

  Min største last er klart Ragusa. Alt for syndigt og alt for lækkert! Ellers er jeg også stor lakridsfan. Bla. Zuluhovederne eller salmiak-mønter. For slet ikke at tale om Skippermix som topper hver gang

 17. Christina says:

  1,5 år væk fra Danmark lærer dig virkelig at sætte pris på lakrids. Selv lufthavnsmedarbejderne grinede af mængderne af lakrids jeg efter hjembesøg slæbte med i håndbagagen.
  Nu hjemme – og jep, få gerne lige nuppet noget nær en pose om dage. Nellies Delight, Skipper skrå, Tyrkiske peber. You name it – I’ll eat it. Mums!

 18. Malene says:

  Åhh Cecilie. Skal man virkelig være så ærlig. Min største last er når jeg handler mens jeg er sulten. Så sker det desværre at der ryger studenterbrød ned i kurven. Og ja, det er de helt tarvelige billige af slagsen. Og ja, de ryger ofte inden aftensmaden bliver lavet. Og nej, jeg fortæller ingen om det.

 19. Nanna says:

  Jeg er frisk på 2kg lakrids man!
  Min største last er de der røde fisk fra Bonbon’s Lossepladsen blanding – åh, de er bare smækre – og så smager de af rigtig lækker lakrids! MUMS #ku’godtenrødfiskligenu

 20. Julie L says:

  Min last er klart chokolade mousse.. I love it!! Og hvis jeg skal forkæle mig selv ekstra meget, køber jeg en Sarah Bernard kage fra Lagkageren.. Så er min dag reddet 🙂

 21. Maya says:

  Da jeg var 10-11 år gammel, fortalte jeg alle mine venner at jeg var afhængig af lakrids. Jeg havde luret, at voksne fik lov til fx at ryge vildt meget hvis de sagde de var ‘afhængige’. Dog vildt svært at pleje en afhængighed på lommepenge…

  (Jeg overvejede her at skrive noget om, at hvis jeg vandt, ville jeg gemme dem til jeg om et år skal flytte tilbage til England for at færdiggøre min bachelor mens kæresten chiller i Berlin, så jeg kunne steviaforsøde tilværelsen lidt, men jeg ved jo godt selv det ville være løgn med løgn på)

 22. Mathilde says:

  Min alleralleralleraller største last når det kommer til snacking er….. Salsapeanuts! Jeg elsker dem og kan nemt spiser en pose uden at få nok, tror muligvis jeg ku leve af dem (; årh ha… Nu craver jeg dem virkelig…

 23. Tine says:

  De der brune haribo mænd med lakrids, som er i top star mix… De har simpelthen været yndlings i så mange år, men har fået stor konkurrence af soft piratos! yum, yum, yum! 😀

 24. Miriam says:

  Jaaa! Min største last er Kinder-produkter. Især Kinder Riegel… Ja, de smager lidt af plastic, men jeg elsker dem højere end livet selv!

 25. Alice M says:

  Min største last er dronningemandler..

  Og de skal spises på den helt rigtige måde: Den lyserøde skal skal suttes itu – så chokoladen og så må man tygge i mandlen.. Uhm…

 26. Marie says:

  Åh. Min største last er uanede mængder sure vingummier, tyrkisk peber og lakrids til jeg får ondt i maven. Er udenlands det næste år og det er ikke til at opdrive godt slik. Hvorfor er Haribos udvalg i Sydeuropa så trist? Men kæresten kommer på besøg om en måneds tid, så hvis han kunne tage en kasse lakridser med til mig, så vil min lykke være gjort!

 27. Nete says:

  Mine største laster er utvivlsomt lakrids og chokolade. Den tyske smør-agtige mælkechokolade og piratos helst.
  Synes idéen med stevia-lakrids lyder topfin på speltmåden, ville sikkert blive et sundere og pænere menneske hvis jeg erstattede de daglige lakridser med dem.
  Har i øvrigt lige spist peanutbutter med en ske, direkte fra glasset. Så det.

 28. Simone says:

  Min største snack last er virkelig lakridspiber. Og ikke bare lakridspiber, nej det skal være dem med lyserødt krymmel. Hvis jeg først spiser en af dem, er det virkelig svært ikke at spise flere! 🙂

 29. Charlotte Louise says:

  Regnbueis! Vil helst ikke vide hvad der er i. Kigger helt bevidst ikke på ingredienserne. Har hørt nogen sige noget om… grisefedt?! Men øv hvor er det billigt og “lækkert”!

 30. Karoline says:

  Lækkert! Min største last er chokolade. Om så det er hvid, lys eller mørk og med knas, orange, nødder, crisp, karamel, kiks eller bare almindeligt – så er det godt!
  Min største last må være alt Marabou chokolade (også SMIL) eller Rittersport med kiks. Mhmmm

 31. Camilla says:

  Chokolade og lakrids – i rå mængder! Jeg har desværre lige fundet ud af, at jeg ikke kan tåle sukker. Så Stevia-lakridserne kommer lige på det rette tidspunkt. Jeg har ledt efter dem i butikkerne uden held, men sådan en kasse med 20 poser burde vel række sådan lige foreløbig…

 32. Signe says:

  Min største last er nok bland-selv slik. Det er virkelig tit jeg køber det, og kommer ALTID til at købe for meget, og spiser altid det hele på én gang. HAPS, så er det væk!

 33. Marie Skaaning says:

  Puha, jeg har virkelig rygrad som en regnorm, når det handler om snacks… Jeg går amok i alt, både det søde og det salte. Især salt lakrids som skippermix og piratos er jeg slem til at spise… kun overgået af CHOKOLADE! Som jeg MÅ ha´ hver dag!!! Jeg kan uden at få den mindste kvalme spise 4 chokoladefrøer i træk og de sidste uger har jeg hungret efter p-tærter… kan nemt spise en pose om dagen…!!!

 34. Maria Jensen says:

  Jeg har haft en svaghed for lakrids siden jeg var lille, og min far bildte mig ind, at man blev glad igen af at få en piratos. Det virkede altid og jeg får stadig lyst til dem, når jeg er ked af det, selvom jeg snart bliver 30 🙂
  Og med en søn der liiiige er startet i børnehave, tror jeg, at jeg får brug for et helt lager af lækker lakrids.

 35. Britta says:

  Min største last er dip med chips, that’s right!
  Der findes intet bedre end en masse hvidløgsdip og chips med havsalt, mh!
  Så for min omgangskreds skyld, ville det nok være bedst, hvis hvidløget blev skiftet ud med dejlig lakrids! 🙂

 36. Maria says:

  Tørrede frugter; rosiner, dadler, abrikoser, svesker…og kan også gå helt nuts i nødder :-p har ALTID mandler på lager!

 37. Maja says:

  wooow ville dø (næsten da 🙂 for for 2 kilo lakrids! Min største last er lakrids.. og vingummi… og chokolade… og alt med sukker i 😉

 38. Julie Jensen says:

  Min største last er uden tvivl hindbærsnitter. Hvis jeg ser en bager jeg ikke kender, så bliver de lige vurderet på deres hindbærsnitter – en dyr og usund snack, men mmmmmm. En rigtig snitte er en skævt skåret med masser af glasur, syltetøj og tivolikrymmel 😀

  Lakridserne lyder spændende! Jeg vil rigtig gerne prøve dem – ligemeget om de er stærke eller søde, det kan kun være et hit!

 39. Østfronten says:

  Oh. Det er chokoladekage med chokolade og ekstra chokolade. Irmas brownie er FANtastisk. Blev der sagt!
  Kæreste er til gengæld lakridsoman, og oven på Bean har han vist ekstra brug for søde sager. (Men jeg gemmer dem, og giver ham kun lidt ad gangen, for ellers ville han spise alle 20 poser på éen gang. Og få så ondt i maven, at det er farligt for Bean og mig at være i nærheden)

 40. Maja says:

  woooow jeg vil dø for at få (næsten da:) 2 kilo lakrids! Min største last er lakrids, og vingummi… og chokolade.. og alt med sukker i 🙂

 41. Marie Skaaning says:

  Jeg har seriøst rygrad som en regnorm når det kommer til snacks… både det søde og det salte! Mest af alt spiser jeg salt lakrids så som Skippermix og Piratos! Dette kun overgået af chokolade som jeg MÅ ha´ hver dag! Jeg kan snildt spise 4 chokoladeskildpadder i træk uden at få kvalme! De sidste par uger har jeg haft den vilde craving efter P-Tærter… helst en pose om dagen…

 42. julie Rind says:

  Jeg er vist bare en af de klassiske chokoladepiger. Chokolade i alt, Chokolade til alt og på alle tidspunkter på døgnet. Jeg kan i-k-k-e få nok. Men lakrids skulle være lidt sundere.. har jeg hørt?

 43. Tine says:

  Ihh hvor lækkert! Mums mums 🙂

  Min største last til min meget søde tand er uden tvivl kage, især hindbærsnitter er en favorit, hehe.

 44. Mathilde S says:

  Digestive kiks med (masser) smør på! Det slår alt. Eller bare alt bland-selv-slik (undtaget labre larver og skolekridt, de farver er sgu da til at blive deprimeret af 😉 )

 45. Trine says:

  GEnerelt er jeg vild med bland-selv slik. Men det allerbedste er sådan nogle kokosbrud med hvid chokolade, som man kan få i den der kæmpe Nam Nam på Frederikssundvej og i én bland-selv bix, ummeNUM!

 46. kristina Dahl says:

  Popcorn med og uden baconsmag.Også dem med sukker. Og dem der skal i mikroovnen. Det er ren foodgasm for mig 😉

 47. leila says:

  Årh dem kunne jeg godt tænke mig <3 !! Min største snack-last er uden tvivl LAKRIDS…al lakrids og helst så meget som muligt. Et helt års forbrug af (sukkerfri = win) lakrids ville gøre underværker for en fattig studerende.

 48. Malene says:

  Min største snack-last er helt klart lakridser! Hold nu kæft hvor er det bare lækkert. Selvom jeg foretrækker salmiak lakrids, så er der også noget over sådan blød og sød en af slagsen…
  Min mund løber i vand bare ved tanken, og efter at have tilbragt 4 måneder i Berlin er sådan en kasse lakridser lige hvad jeg kunne bruge!

  Vælg mig! Vælg mig!

 49. Kat says:

  Før jeg blev gravid kunne jeg ikke lide lakrids… Nu ELSKER jeg det!!!! Og chokolade!!! Gerne i kombo, mums!!!!

 50. Stine Skou says:

  Jeg elsker chips, uanset hvordan jeg har det har jeg altid lyst til salt chips med salt. Ikke alle mulige krydderier, bare helt almindelige chips med salt. Helst de grove fra netto, eller kims med havsalt. Ej det er ikke til at vælge!

  Men lakrids er klart også en favorit og ville gerne prøve det nye Stevia. Det lyder som noget der er kommet for at revolutionere verden, så det må da afprøves 🙂

 51. Bettina says:

  Hvis jeg vinder, så skal hele kassen gives videre til min kæreste (ok, de 19 af poserne), for han har bygget et helt hus til os. No shit. Det har han. Så han fortjener lakrids – som han i øvrigt elsker!
  Min største last er og har været lige så længe jeg husker: Trøfler (romkugler eller hvad man nu kalder dem). Kan spise og spise. Bliver aldrig træt af dem. Elsker dem. Også selvom du er nummer 117, der fortæller mig, at det er affald.

 52. Mia says:

  Åh, min værste last er helt sikkert, når der ikke er noget sødt i huset. Når jeg så sent om aftenen stadig skriver på eksamenspgaver eller andet med en deadline lige om lidt, og så får lyst til noget sødt. Og det skal bare være nu! NU! Og så søger jeg skabe og skuffer igennem for at finde noget sødt – og det ender med en ske i nutella-glasset, kammerjunker, nesquick-pulver eller lignende mærkeligt. Så stevia-lakridser ville helt sikkert hjælpe mig igennem dette semester 🙂

 53. Maria says:

  Min guilty pleasure er kloakslam bolcherne fra Bon Bon. Det er pinligt, men jeg suger simpelthen peberet ud af dem i en sådan grad, at jeg får revner inde i munden. Ja ja, jeg ved godt.. Jeg skal styre mig.. Men nej, jeg kan faktisk overhovedet ikke styre mig lige på dét punkt!

  Jeg kunne derfor godt bruge en ordentlig omgang lakridser, der formentlig også er lidt blidere ved mundtøjet. 😉

 54. Line Horn says:

  Marabou med appelsinkrokant. Og det kan man desværre kun få i 200 g’s pakker… Jeg har ingen selvkontrol, når det kommer dertil…

 55. Matie says:

  Min største last er HELT klart de der ulækre købe romkugler, som slet ikke er rigtige romkugler… Gaah.. Og sådanne 210 gram ryger bare ned på 7 minutter!
  Og min nummer to må helt klart være saltlakrids – alt saltlakrids. Mmmh – nellie dellies (de sukkerfrie) er virkelig gode, og jeg er virkelig dårligt til at beherske mig… 😉

 56. Ditte says:

  Ej, det her er jo unfair. Efter at have læst de andres laster craver jeg siiindsygt meget yankiebarer!!! mummelummer siger jeg bare!!

 57. Hvid says:

  Lakrids. Har ALTID lakrids i tasken.
  Klart bedst med de bløde panda-lakridser, helst i de der små rør. Alternativt panda-stænger, evt pepe-stænger, og når der ikke er noget af det, har 7eleven heldigvis altid saltbomber. Dem kan man desværre kun spise et par stykker af inden man bliver træt i kæben. Og det er faktisk ret praktisk, for så kommer man ikke til at æde hele posen. Eller, jo, men i hvert fald ikke så tit.

  Kan faktisk også godt lide softice med pomfritter.
  Lyder klamt, men vinder ved nærmere bekendtskab. Det er nærmest lidt ligesom flødekartofler. Bare optimeret. Mere sukker, mere salt, mere fedt, mere crispy.
  Ved ikke helt om det virker med håndboldhal-bølgepomfritter, men det virker klart med dem fra McDonalds. Man bruger bare softicen i stedet for den pomfritsauce man ellers ville have brugt.
  Har fået det introduceret af en veninde, og var en smule skeptisk ved første øjekast, men den vinder helt klart.
  Jeg LOVER at dele med hende hvis jeg vinder.

 58. Julie H says:

  Min største last er helt sikkert chokolade – og det er ALT chokolade! Kan simpelthen ikke holde fingrene fra det.
  Derudover er is også rigtig godt, især ben&jerrys. Faktisk er det jo lidt svært overhoved at skulle vælge ynglingsslik. Det smager alt sammen så godt;-)

 59. Malene says:

  Jeg craver stort set alt usundt, kan slet ikke styre mig hvis jeg først går i gang! Alt fra kager til is og masser af slik, det er forfærdeligt det skal smage så freaking godt!!

  Men har altid haft noget for chokolade, helst med et eller andet fyld i! mh mh mh mh! 🙂

 60. Nanna Rosen says:

  Jeg elsker alle snacks – diskriminerer ikke.
  Men jeg tænker hele tiden på kage. Hvornår kan jeg få kage næste gang? Hvilke kager skal jeg prøve at bage? Hvilke kager skal jeg få andre til at bage til mig? mmm kage.

 61. Johanne says:

  Jeg har en last – smør! Det er rigtig gammelmands-stil med et ordentligt lag tandsmør… men jeg elsker det!

 62. Line says:

  Uhh uhhh jeg er en værre sukkergris. Jeg elsker virkelig chokolade og min største last er mørk rittersport med nødder ummmm.

 63. Stine Marie says:

  Det må nok være mandler eller salt lakrids eller popcorn. Ej det må være salte mandler. kan slet ikke stoppe igen!

 64. Sofie Hansen says:

  Poletter! Helt sikkert poletter.. Lakrids. Jeg eeeelsker lakrids. Dog er min aller, allerstørste last i den grad Coca cola. Der er jeg helt tabt ! 🙂

 65. sophie says:

  Jeg elsker chokolade og salt lakrids virkelig højt, men det er dog ikke min største last… Det er smør. Smør smør smør. På kiks, rugbrød, franskbrød og knækbrød! Og meget smør! Kan nemt æde en halv pakke smør fordelt på en pakke knækbrød. Og så skal det være kærgården, det smager mest af salt. Men smør MED brød er det bedste jeg ved! (Ps. Spiser altså aldrig smør rent, i hvert fald ikke større mængder end de rester der kan slikkes af en smørkniv..)

 66. Jeanette says:

  Elsker at købe vildt mange blandselv skumfiduser hver fredag og drikke cola til. Det bevæger sig så sjovt i maven:-) 🙂

 67. Mie says:

  Okay, sig det ikke til nogen… Men jeg elsker Haribo’s Matador Mix! Verdens kedeligeste pose slik – i know! Men jeg bygger sandwich af vingummierne og lakridserne. Sådan a la én rund rød vingummi + én af appelsinskiverne + bananen og så lige en rund lakrids på toppen! Og haps! Så bliver den burger spist i bidder. Jeg kan få timer (og poser) til at gå med at bygge burgere og opdage nye smagssammensætninger. Gør det selvfølgelig kun når jeg er alene.. Eller når jeg ikke tror andre kigger.. Eller gemmer nogle i lommen, så jeg kan bygge ude i garderoben/toilettet/legehuset whatever der nu er i nærheden.

 68. Nana Bech says:

  Det er uden tvivl chips! Nærmere bestemt sour cream & union – brandet er mere eller mindre ligegyldigt. Jeg spise alt fra Kims til Rema1000’s bedste :b. Hvis jeg åbner en pose, så stopper jeg ikke før alt er væk.

 69. Sofie says:

  Ikke fordi jeg gør det hver dag (selvom jeg helt sikkert godt kunne) men jeg ELSKER (!) Nutella. Og ja – jeg har været i bøtten med skeen. Mange gange. Men jeg elsker det. …. Meget!

 70. Lene says:

  Mine laster er lidt pinlige. Jeg elsker remoulade, altså virkelig elsker. Når jeg er alene hjemme til frokost spiser jeg meget gerne remoulade på spegepølse eller ristet torskerogn. Når vi så løber tør finder jeg på at vi skal have ristede hot dogs til aftensmad, så jeg lige kan få købt en ny bøtte.

  Den anden last fortæller jeg kun fordi jeg kan være nogenlunde anonym herinde. Jeg elsker den billige køberoulade med chokolade. Kan næsten spise en hel alene, men kun fordi at jeg skal fjerne alle spor. Og kun hvis jeg ved, at min mand eller barn ikke lige pludselig kommer hjem.

  Hvis jeg vinder konkurrencen, siger jeg bare at der var en konkurrence hvor man skulle skrive sit navn… Det er for pinligt.

 71. Lea says:

  Jeg er 100% lakrids-tøs, og hvis jeg VIRKELIG skal smovse igennem, så bliver det i Haribos ABC-lakridser. Man må lære at ignorere den grumme fornemmelse af 10 styks lakrids som sidder limet fast til bisserne, for de er altså dét værd!!

 72. Christina says:

  Jeg snacker hvad som helst. Virkelig. Hvilket er lettere problematisk i forhold til min dertilhørende yoyo-vægt. Derfor tænker jeg, at jeg nok bliver nødt til at få nogle faste snackrammer. Dog er min besættelse p.t. HVADSOMHELST med sennep. Det er ikke altid socialt acceptabelt, skulle jeg lige hilse at sige.

 73. Stinne ØJ says:

  Lækkert!!
  Min største last er absolut nutella. Jeg kan slet ikke styre mig, når jeg har det i huset, hvilket jeg efterhånden ret sjældent har.

 74. Pernille says:

  Alt friturestegt, er jeg bange for… Pommes frites og chips in particular!!! Og jeg har det ikke engang oprigtigt dårligt over at spise det. Tit. er det skidt?

  Men lakrids?! Ja tak! Især, når det ikke lige er noget man kan købe overalt, her hvor jeg bor. Sender du ikke kassen til NYC? Pretty please?

 75. Amalie says:

  Chokolade, is, kage, slik, slik slik, SURT slik! Sodavand, alt sodavand, abre det ikke er light!!!!! Varm kakao, pandekager(!), milkshakes, Limonade, lion bare…, skumfiduser, chokolade med mintfyld, frozen yoghurt, cookies, ISkaffe, kakaomælk, drømmekage, bacon…

 76. Charlotte Jensen says:

  Chokolade for fanden! ..og kage, masser af kage! Alt slags kage. Prøver så vidt muligt at undgå at have den slags i huset, ellers bliver det ædt fluks. Rub og stub. Lakrids er lækkert, Stavia er sundt (?) så det er grunde nok til at jeg, evt med lidt hjælp, skal få konsumeret de 2 sølle kilo 🙂 glæder mig!

 77. Nynne Dose says:

  Chokolade, især salmiakki (holder ca. 3 minutter efter jeg har lukket hoveddøren efter mig herhjemme) eller mint…

  Nu kan jeg ikke tænke på andet end chokolade!

 78. Stina says:

  KAGER!! Jeg kan ikke få nok, og bager flere gange om ugen!

  Men min kæreste er vild med lakrids, og han er sød!
  Så jeg krydser mine små klistrede kage-fingre 🙂

 79. Camilla says:

  Min største last er vist chips, gerne Kims snackchips, med masser af holiday dip og kold pepsi max!
  Og min mor, ja, hun ELSKER lakrids (så jeg kan jo videregive en pose eller to, så jeg har flere chips til mig selv (og stadig også lakridser))
  Desuden elsker jeg også chokolade og vingummi og tyggegummi og alt usundt!

 80. nuria says:

  Mine to største laster er lakrids (alt slags lakrids!!) og så popcorn, men ikke bare hvilket som helst mærke – nej – kun Kim´s! Og helst minimum hver anden dag……

 81. Anna says:

  Min absolutte last er lakridspiber. I en periode spiste jeg en kasse med 20 stykker hver eneste dag! Det blev selvsagt relativt dyrt (og en smule usundt) i længden, så nu har jeg skåret ned, og nøjes med at købe en pakke med 8.

 82. Laura G. says:

  Åh, laster… Der er bare så mange! Men særligt frugtstænger (og frugtpålæg fordi det typisk er billigere end stængerne). Jeg ææææælskeer figenstænger!

 83. Charlotte says:

  Jeg er sådan en der ikke kan lide chokolade. Men elsker lakrids.
  Min yndlingssnack er spegepølsestænger! Elsker dem. Især de der børn får. Men er pt ovre i at købe en skær selv spegepølse og så skære store stykker. Det er ekstra godt med ostestykker og oliven med mandler ved siden af 🙂
  Men altså, når jeg er slikhungrerne dur alt. Selv den der chokolade.
  Ville vildt gerne vinde lakridserne!

 84. Anne-Sofie says:

  Når det gælder 2 kg. lakrids vil jeg gerne være bekendt at indrømme min snack-last. Figenstænger…Som i de der røde nogen med en smilende figenstang udenpå, man giver til små børn. Da jeg holdt fødselsdag var der endda en veninde som gav mig en pose i gave. Jeg troede ikke der var nogen som havde opdaget det.

 85. Anna says:

  Min største last er uden tvivl nutella! Det spises hver dag og proppes på alt det overhovedet kan proppes på, uden det bliver aaaalt for ulækkert.

 86. Nanna says:

  Snack-last??
  Største-delen af tiden lever jeg af snacks.. Alt småt (så kan man bilde sig selv ind, at man næsten ikke har spist noget) er godt, men så længe det smager af sukker, eller jeg kan se, at der er sukker i, så fungerer det!
  Jeg har bare i dag ordnet disse sukkerrige sager: Lagkage (man må ikke sige nej, når der serveres kage på job!), gulerodskage, chokoladerosiner og bland selv-slik.
  Nå ja… Det er vel onsdag.
  Sådan en kasse lakridser ville være toppen for mig.. Så kan jeg nok snacke med lidt bedre samvittighed!

 87. Stine says:

  mmmm…mine tænder løber allerede i vand. Den kasse MÅ jeg have fat i, så jeg er velforsynet mens jeg skal ligge en sidste hånd på min PhD afhandling.

  Min største last er absolut chokolade….nej, lakrids, nej vent chokolade…

  Det er sjovt, at stevia er kommet frem nu. Jeg er netop hjemvendt fra en længere ferie i sydamerika, hvor de mange steder havde udskiftet sukker med stevia (300g sukker kan erstattes af 1g stevia!!). Så på forskellige gadebørnsprojekter oplevede de, at børnene blev meget mere rolige efter at have fjernet sukkeret fra kosten. Det undrede os, at produktet endnu ikke var nået dk, men der tog vi fejl. Skønt!

 88. Anette says:

  Åh, hvem kan modstå chancen for at vinde lakrids?

  Her er det helt klart lakrids, der er synderen – Tivoli-lakrids! De der flade, tynde bland-selv-slik nogen, der er overtrukket med farvet dragé/sukkerhalløj i gul, lyserød, orange og blå. Når vi blander fredagsslik er de det eneste, der kommer i min pose – der er ingen grund til at købe andet, for det bliver alligevel først spist, når der ikke er flere Tivoli’er, og så har jeg ikke lyst til det andet, fordi jeg bliver ærgret over, at der ikke er flere Tivoli’er 😉 Skulle man være løbet tør for Tivoli-lakrids, så dur bogstav-lakrids, Salte Fisk, Poletter og Blue Jeans også 😛

  I lakridsfri perioder er det nachos med revet cheddar varmet i microen. Her er det meget vigtigt, at nachosene er de sorte fra Doritos – Sweet chili peber – de er himmelske, og med cheddaren fra Lidl, som smelter totalt og bliver til én stor klistret ostemasse ovenpå mine nachos – uhhhhm…
  Nu fik jeg helt lyst til nachos… Godt der ligger to poser i skabet 😀

 89. Lei J says:

  Eftersom jeg er opvokset i et hjem, hvor slik var bandlyst, blev jeg “nødsaget” til at finde en ske, når jeg var sliksulten og stikke den ned i dåsen med vanillepulver, for derefter at spise det – sådan rent. Da jeg blev klogere eller i hvert fald ældre, lavede jeg glasur af flormelis og vand og dyppede gulerødder ned i. Så må blodsukkeret altså have været lavt…..
  I dag er min største last nok græsk yoghurt blandet op med marmelade og toppet (VIRKELIG toppet, gerne half’n’half) med crüsli – gerne af den usunde, chokoladeagtige slags.

 90. Maja says:

  Jeg har en ting for cheeze dippers for tiden – det er den bedste snack!
  Og så har jeg et mere langvarigt forhold til tyrkisk peber, vi er lidt on/off for tiden men vi finder altid sammen igen 🙂

 91. Cecilie K. L says:

  Min største last er klart pålægschokolade. Jeg kan kværne sådan en pakke på en aften (aka. 30 min) 😉 Min kæreste forstår aldrig hvor pålægschokoladen blir af. haha…

 92. Terese says:

  ORK – det skal være min, den kasse! Min største last er helt simpelt: bland-selv-slik. Min pose kan opnå en uhyggelig vægt – selvom jeg bar skal ha “to af hver” – men hos min yndlingspusher er der jo så oss omkring 300 forskellige slags =go figure!
  Desuden har jeg en regel (udviklet i selskab med min storebror) om altid at prøve den klammeste ting man kan finde og som man ikke har smagt – en ret genial måde at udvide sin slikhorisont!

 93. Kathrine R. says:

  Uh, de er små bamser der er i Skipper Mix fra Haribo <3 Hvorfor har de ikke deres egen pose? Måske at man skulle starte en Facebook-gruppe, for der må da være andre end mig der kun køber posen med Skipper Mix for at spise dem?

 94. Wencke says:

  Min største last er kage. K.A.G.E! Jeg følger kun fierceogfattig på instagram for at se hvilke kager hun får dén dag – jeg fucking elsker kage! I næste uge skal jeg til Paris, og jeg har lovet mig selv at spise mindst én kage om dagen og dessert hver aften. Gerne noget med lakrids og chokolade. Hvis du er i tvivl, så er jeg i pisse god form. Altså, kageform, HAHA (sorry, onkel-humor)…

 95. Liesbeth says:

  De der stang lakridser man kan købe i Matas, med pandaen på!
  Mhm, kan slet ikke gå derind uden at købe et par stykker med hjem. 🙂

 96. Cille M says:

  Jeg er en KÆMPE sucker for lakrids!
  Jeg har altid et hemmeligt lager af lakrids, hvor ingen kan finde det, så jeg har lidt når jeg craver det allermest, uden at jeg behøver at lette røven og gå ned på tanken at købe det… Tommel op for dovenhed!

  Min ultimative favorit har altid, og vil altid, være djunglevrål. Fantastisk fantastisk stykke lakrids altså! Er så afhængig, at alle mennesker omkring mig også ender med at blive det…

 97. Julie Stuhr says:

  Altså jeg har lige stået og været overskuds-agtig og lavet home made bounty, men en mazarintærte fra tanken eller en pose peanutrejer fra Aldi, det får mit slikhjerte til at banke.

 98. nanna says:

  Chokolade, og nej ikke det der bitre, mørke noget. Helst mælkemarabou eller Marsbar. Eller Bounty… min seneste last er cheesecake. Jeg har altid elsket det, men først for nogle måneder siden kastede jeg mig ud i at bage min egen. Det var en succes, men det var måske lidt for nem en opskrift. I hvert fald finder jeg nu påskud for at bage den, ca en gang om ugen.
  Og jeg elsker også lakrids, kan faktisk godt finde på at bilde mig ind at det nærmest er lidt sundt, altså når man tænker på hvor meget mælkefedt jeg ellers render og hælder i mig…

 99. Camilla H says:

  Puha hvor skal jeg starte 😉 Jeg har desværre alt for laster – lakrids, chips, chokolade, være oppe til alt for sent, pepsi max og alt for meget andet som sætter sig på sidebenene 😉

 100. Simone says:

  Skal det være salt er de billige peanutflips (dem der ligner en ostereje) et stort hit herhjemme. Ellers er der ikke noget bedre end et stykke salt lakrids og chokolade i kombination. Helst ikke de der nye færdigkombinerede varianter, det duer ikke rigtig… 😉

 101. Cecilie says:

  Min yndlingssnack? Åååååårh lad mig se……der er ritter sport, guldbarrer, click mix, ben & jerrys, polet lakridser, top hat lakridser, lakrisaler, finsk lakrids, oreos, prinzen rolle chokoladekiks, mazarintærter, napoleonshatte, træstammer, trøfler, kransekage, kanelsnegle, risengrød (også kold), soft ice, og isvafler med uanstændige mængder guf, bare for at nævne nogle få.
  Jeg skyder skylden på den sukkerfrådende baby i maven, den vil have det hele! Og nu vil den også have stevia lakridser, siger den. 20 poser. Den er i øvrigt heller ikke for fin til at forlange nutella direkte fra glasset kl 22.30 onsdag aften…..

 102. Mette b says:

  PEANUTBUTTER. Med crunch. Med STOR ske. Indtil kvalmen kommer. Og så liiiige lidt mere. Elsker den der ‘tørre’ fornemmelse, fed lækkerhed lige direkte ned på bagen – det er SÅÅÅÅ godt..

 103. Anne M says:

  Chips. Og helst med creme fraiche.
  Jeg køber det aldrig fordi jeg i bund og grund synes det er ulækkert, og jeg altid får det dårligt bagefter.
  Men hvis jeg er ude et sted hvor der er chips (eller en sjælden gang har købt det, ahem), skal jeg bare liiige smage én. Og så kan jeg seriøst ikke stoppe.
  Derfor spiser jeg ikke chips. Og derfor har jeg fået en akut, voldsom craving efter dem lige nu.
  Måske chokolade hjælper? 2 kg lakrids vil helt sikkert være et plaster på såret.

 104. Christina says:

  Bland selv slik! Og kage! Og marabou med daim. Og romkugler/trøfler fra bageren!. Men mest bland selv:)

 105. Sofie says:

  Jeg elsker poletter! Jeg spiser så mange, at jeg får ondt i maven, og så spiser jeg lidt flere – fordi jeg ikke kan lade være når jeg først er i gang.

  Jeg vil meget gerne smage den nye variant, så jeg kan se, om den kan slå poletterne af førstepladsen.

 106. Julie says:

  Min favoritsnack hands down: MAZARINTÆRTEN!
  Jeg æder ca. en hver 14. dag. En gaffel i dyret (altså kagen, ikke mig), og så går jeg igang. Jeg helmer ikke før den er væk. Jeg er ikke tilfreds før kvalmestadiet er på sit højeste! Jeg fortryder det aldrig!
  Mmmm E-numre :-p

 107. Louise says:

  HINDBÆRSNITTER!!!!!!!!!!!!! jeg elsker elsker elsker elsker elsker hindbærsnitter. stil en snitte foran mig og jeg må have den. Og jeg må købe dem – altid.
  Kantinen har en fin lille kage dag med snitter en gang om måneden. Og jeg stopper fandme først, når jeg har minus på kontoen!!!!

 108. Ninna says:

  Jeg snacker hver dag. Også uden undtagelse. Og mine største laster er ckokolade (al slags – dog minus det med rosiner) og saltlakrids. Så jeg krydser fingre for, at det er mig, der vinder den lækre (bogstaveligt talt) præmie.

 109. Mette says:

  Min største last er lakrids. Jeg elsker al slags lakrids og spiser det i store mængder i weekenderne! Derfor ville det da være rart med en lidt mere kalorielet variant – har ledt i butikkerne siden de skulle være kommet, men har ikke kunnet finde dem. Øv. Håber jeg vinder. 🙂

 110. Sarah says:

  Nutella på ske -bum..
  (Har du ikke en ske, kan en finger snildt bruges. og JO man må godt bruge fingeren igen efter man har suttet på den! Så længe ingen ser det…)

 111. Signe says:

  Åh ost… Min største last er så helt klart ost. Jeg ved godt det jo i virkeligheden ikke er rigtig snack/slik, men for mig er det mindst lige så godt! Ost alene, ost på brød, ost i mad, smeltet ost, gedeost, smøreost. Al ost! Men jeg kan også godt lide lakrids. Ret meget endda!

 112. Astrid says:

  Min største last er peanut butter! jeg er typen der stikker fingeren ned i, hvis jeg ikke har noget slik og skal have et eller andet frådern! Jeg har aldrig fortalt det til nogen – og hader mig selv for det, men hold kæft hvor smager det bare lækkert!!!!

 113. Teresa says:

  Åh min største last (udover dagligt indtag af kaffe og lakrids!) må være morgenmadsprodukter. Cornflakes, Frosties, Tykmælk…. jeg ELSKER det og jeg spiser morgenmad mange gange om dagen!! Stevi-lakridserne er SÅ velkomne her i huset. Spiser dem efter morgenmaden jo

 114. Emma josephine says:

  Uden tvivl lakrids og marabou!!!!
  Jeg elsker lakrids, næsten alle former for lakrids. Men gerne de fer bogstaver, eller de der sjove indianer hoveder. Jeg er dybest set afhæning! Har det vidst fra min mor af.. Når hun spiser slik, er det kun lakrids. Os bland selv! Så er det for det meste en kæmpe stor pose blandet lakrids. Min afhæninghed er blevet større efter jeg startede på gymnasiet. En pose lakrids, kan altid gøre en aflevering lettere!

  Håber jeg vinder! Så bliver mine næste mange afleveringer reddet! (hvis de Self. Ikke er spist, som de nok bliver)!

  Hilsen en KÆMPE lakrids elsker!

 115. Camilla says:

  Last? Jeg har da ingen laster – bare absolut intet mådehold.

  Bland selv-slik er det jeg er gladest for at svælge i. Nå ja, og udover mådehold mangler jeg også selvindsigt og kontakt med egen kvalmetærskel.
  Så når jeg står der og blander, tænker jeg altid ‘hvis nu jeg fylder posen godt op, kan jeg blive et af de der (perfekte) mennesker, der spiser det hele på én gang – og som derfor har noget at byde de famøse uventede gæster’, når jeg har tænkt det, tænker jeg ‘hvis jeg bliver et af de mennesker, bliver mit hjem nok også mere ryddeligt og rent og jeg lærer at overholde deadlines’ – og så blander jeg naturligvis 4 kg slik, for hvem vil ikke gerne være et overskudsmenneske?
  Bagefter går jeg hjem under dynen og udviser nok overskud til at spise det hele på rekordtid. Bagefter smider jeg den tomme pose på gulvet ved siden af sengen.

 116. Tina says:

  mmmhh…… lakrids! Er tosset med lakrids. MEN min aller største last er når jeg spiser nutella….med ske direkte af glasset. Og så meget at man bagefter tænker… øv, det fik jeg alligevel lidt kvalme af!

 117. lotte says:

  Ok, to name a few. De søde små lakridser man kan få i de små grønne 1kr poser blandet sammen med samme pose vingummi. Marabou med daim blandet med lakridspiber. Og så bare lakdridspiber, spiser tit så mange at jeg bliver nødt til at gemme kasserne for min kæreste. En kollega har en gang sagt, at mit første barn nok kommer ud med en pibe i hånden – det er nok ikke helt forkert:)

 118. Lise says:

  Tivolistænger! Eller … faktisk er det løgn at sige det er min største last. For jeg spiser dem aldrig alene, men altid i skøn forening med resten af indholdet fra en stor pose bland-selv. Kan.ikke.holde.mig.fra.det. Jeg elsker elsker elsker bland-selv-slik: søde jordbær, røde hunde, lakridshatte, skumbananer, click-mix… og så alt hvad der har stærk farve, ser syntetisk ud og indeholder e-numre. Nam.
  Ku godt ønske mig at smage de stevia-lakridser dér….

 119. Liv says:

  Lakrids!! Uden tvivl. Jeg bor pt i USA som udvekslingsstudent og har været her en måned, det lakridslager jeg havde medbragt, er ved at slippe op. Der er 3 stk. piratos tilbage, suk. Så den der ville være perfekt at vinde, så mine forældre kan sende det over til mig 😉

 120. Astrid says:

  Mine laster skifter mange gange på en måned og det varierer fra bland-selv-slik til chokolade eller lakrids. Trangen er helt instant og viger ikke for noget.
  Dog er min største last på jobbet rugbrødsmadder med nutella lige omkring kl. 15.00 og det er nok den jeg falder i hyppigst! 🙂

 121. Monica says:

  For en uge siden rejste jeg til USA. Egentlig var rugbrød min største last, men nu hvor jeg ikke kan få lakridser, så er det det, jeg savner allermest! Min største last nu må være alt frugt. Det smager sgu egentlig bare bedre her. Bor i Californien, så frugten smager meget mere friskt og rigtigt.

 122. Smilja says:

  De af mine største laster som jeg ALDRIG nævner for nogen, fordi det simpelthen er for pinligt, er:

  Marmelademadder – på totalt hvidt brød og med tandsmør under. Mumsfilibaba!

  Budding – lavet af pulver og helst med romsmag. Selvfølgelig med billig kirsebærsovs på!

  Vanilieis rørt op med coktailbær (jeps, de der kandiserede sataner som alle hader!) – I love it!

  Lakrids er egentlig ikke en af mine laster, men min far har tudet mig ørerne fulde gennem det sidste års tid, om (e)stevias (han er spansk og sætter dermed konsekvent e foran alle navneord der starter med s) helt fantastiske virkning på sukkersygeoatienter og verdens befolkning. Så derfor må jeg da prøve dem 🙂

 123. Ann says:

  Min største last er chokolade (hands down, fucking bedste opfindelse udover kaffe)
  En god latte, en smøg og en lækker (chokolade)kage er daglige indtag – min største last.

  Min kæreste er en true sucker for lakrids, så en være ville være meget velkommen herhjemme.

 124. Mette Katrine Hansen says:

  Det må være Piratos…og tyrkisk peber…og kage…mmmm kage…med piratos og tyrkisk peber. Nej. Chokolade. Eller Makroner.

 125. Ditte says:

  Min største last er slik. Bland-selv-slik. Billigt tysk slik. Og mangefarvet slik. Jo flere E-numre jo bedre. Så er det sagt! Mine søde kollegaer købte tidligere på året 100 poser slik til mig (os?). På tre uger havde jeg spist det hele. Jeg vil gerne vinde den her kasse slik. Til mine kollegaer!

 126. Malene says:

  Alt der bare smager sødt og har snerten af sukker! Love it og kan ikke stoppe ligegyldig hvor meget jeg prøver. Hvorfor skulle jeg også hvis min krop åbenbart skriger så meget på det? ! 🙂

 127. Fez says:

  uhauhauha, snacks..det er lige mig! Men det er fanme svært at finde den STØRSTE snacklast, når man har ca. fem tusinde!

  Men EN AF DEM er tortillachips ..og salsa – Når først man har købt en pose tortilla chips, så bliver man jo næsten nødt til at købe noget salsa, så man har noget at dyppe dem i – og hvis man så har noget salsa til overs, når posen er tom, så bliver man jo næsten nødt til at købe en pose chips til, så man kan få spist den salsa … det er skruen uden ende!
  – Det ender galt hver gang… siger jeg mens jeg sidder og gnasker løs af en 500g Big Pack! åååh.

 128. Katrine says:

  Hej søde Cecilie!
  Min største last på snackfronten er helt sikkert chips. Jeg hører til en af dem der sagtens kan fortære en pose salte, coops er helt ok, i løbet af en halv times tid uden at tænke over det. Og hvis der er dip til går det da helt galt! Jeg har aldrig spist særlig meget slik, fordi lakrids altid har været det eneste jeg rigtig brød mig om, men det kan jeg til gengæld også hurtigt komme til at fortære maveondeindbydende meget af!

 129. Cecilie K. Mortensen says:

  Hvis vi har en pakke chokoladepålæg så kan jeg virkelig ikke lade den være! Især hvis jeg er alene hjemme.. så SKAL jeg ud og handle ind næste dag!:-D

  Cecilie K. Mortensen 🙂

 130. jane andreasen says:

  min største last er sovs in any shape or form. Intet måltid uden sovs, det er en lorteregel, men jeg overholder den 🙂 Jeg er også ligeglad om det kaldes sauce, ned skal det. Min brede po po vidner om at det er sandt , men lakrids er også godt. Give me give me give me

 131. Mette Christensen says:

  Wow. Det ser godt ud! MEN: Min største last er klart chokolade og vingummibamser. Sammen. Et stykke chokolade og 4 guldbamser ind i munden og så kan pludselig høre englene synge 🙂

 132. E.F. says:

  Whaaaaaat en god give-away!

  Min største snack-last er peanutbutter. Har det altid, fordi jeg spiser det til morgenmad, men det sker lidt for ofte, at jeg går ud, dypper en ske i glasset og spiser det rent. Det er før sket, at jeg har snacket et helt glas på én dag (ja).

 133. Ann-Sofie says:

  Jeg er gravid i 7. måned, så lige nu er der intet så fantastisk som peanuts chips (dem fra Netto) og Kinder æg 🙂

 134. Luna says:

  Det der med en hel kasse lakrids, det lyder jo som englesang i en gravid kvindes ører.

  Min største last på snackfronten er helt sikker kinder maxi chokolade! Jeg overvejer stadig at tage bussen hele vejen ud til bilka, fordi jeg igår opdagede at de har dem på tilbud i denne uge! Min mor køber somme tider en pakke til min søn, og jeg smiler bare og siger ih dem bliver han glad for, men knægten er heldig, hvis han får lov at smage en enkelt!

 135. Ann says:

  Det er lakrids lakrids lakrids og selvfølgelig KUN det danske lakrids… Min mand havde ved en fejl købt det hollandske van Slooten, den fejl begår han ikke igen :o)
  Selv da jeg var gravid og døjede med forhøjet blodtryk, spiste jeg lakridser.. Nææ, det fremmede ikke ligefrem sagen, men det var nok bedre med forhøjet blodtryk end en hysterisk dame, med endnu højere blodtryk…

 136. Clara Hennecke Mikkelsen says:

  Okay. Bekendelsens time er kommet.
  Jeg elsker.. smeltet smør. Yes, jeg indrømmer det. Smeltet smør, rent. Det er klamt, jeg ved det! Derudover er det en meget usund snacklast, og hører helt sikkert mere til på den anden side af Atlanten. Hvorfra jeg også har fået idéen til noget af det lækreste; popcorn med smeltet smør.

  Puha.. Håber ikke der er nogen der genkender mig herinde, for det er da lidt ynkeligt. Derfor bliver jeg også NØDT til at vinde den lakrids.. Jeg må finde mig en ny snacklast – en sundere én. Har set et program om stevia, og ved at det indeholder langt færre kalorier end almindeligt sukker. Lakrids med færre kalorier.. Er jeg død og kommet i himlen??

 137. Christina says:

  Min yndlingssnack er popcorn! Kan nemt fortære tre poser på en uge… alene that is. Popcornene flyver bogstaveligt talt om ørerne på mig når jeg ÆDER dem.

  Lakrids kan jeg også godt lide – især Piratos og de blå gajoler! Hvis jeg vinder vil dele dem med min mor og mine søde kollegaer, som alle elsker slik.

 138. Henriette-Cecilie says:

  Ej hvor sjovt! jeg arbejder for Nordic Sugar – det er os der producere STEVIA sødemidlet 😉 min største last må næsten være at arbejde hos en sukker producent, vi har alverdens slik og søde sager.. Senest modtaget er vanilje kranse. Men hvem siger også at vanilje kranse kun tilhøre juletiden.

 139. Ida says:

  Mmm jeg eeeeeelsker lakrids! Det er min største last sammen med de fantastiske karamelstænger truxa fra Toms.

 140. Dorthe says:

  Saltlakrids i lange baner er helt klart min last!! Jeg har været i USA den sidste måned og de er så skrupskøre herovre, at de ikke engang har lakrids! It’s true. Derfor er der også en nødration på vej til mig fra mine forældrene, men vi ved jo at den er væk inden der bliver fundet en vinder af denne konkurrence. Derfor bliver jeg simpelthen nød til at vinde denne konkurrence, så min lakridsbalance kan blive stabil når jeg kommer hjem til Danmark.

 141. Anne says:

  Uha, der er masser! Lakrids (salt), ost (brie, især) og kaffe er storfavoritten, ellers er der varm kakao, figenstænger, og danon – faktisk alt der er “børnesnack”-agtigt. Yum. Nu bliver jeg jo helt sulten.

  – Anne

 142. Stina says:

  Absolut mørk chokolade med lakrids – Marabou havde en fantastisk én, som man ikke længere kan opdrive. Jeg bør straks skrive til Marabou og høre, hvor de har gemt restlageret henne…
  Så en ny craving . som jo lyder sund med Stevia – er vist på tide 🙂

 143. Amalie says:

  Ååååååh, det her er lækkert!!
  Min største last er peanutbutter… På knækbrød.. Rugbrød.. Hvidt brød.. Med en ske.. Med fingrene.. Eller allerbedst, lagt i et drop! Peanutbutter-drop <3

 144. Blå Solskin says:

  Altså udover salt lakrids (saltlinser)? Det passer mig egentlig meget godt, da jeg på mystisk vis ikke regner lakrids for slik/snack i samme grad som… well, rigtigt slik. Så når lakrids ikke tæller med, er min største last de der jordbærseksløbere, som man kan få i biografen og i 7eleven … de røde syntetiske sataner er alt for vanedannende og det er ikke engang smagen, det er glæden ved at sidde og tygge dem i stykker der gør det… mærkeligt!

 145. Kamilla Olsen says:

  Min største last er klart lakrids, da jeg ikke helt ser det som en ligeså stor synd som chips, der også er farligt at have i skabene herhjemme. Jeg er da nødt til at vinde. Jeg har tabt mig over 5 kg de sidste 4 uger, ved bare at skrue ned for chips og andre snacks, bortset fra lakrids. Er nødt til at vinde for at kunne nå i mål med tabet af de næste 10 kg uden at blive flået økonomisk på min SU. Krydser ALT! ☺

 146. Susanne says:

  Sveske-lakridser fra Haribo. Jamen, altså jeg kan spise en pose i løbet af to minutter, hvis jeg får lov. Engang havde jeg købt 20 (ja, du læste rigtigt 20 poser) fordi de var på tilbud. Og jeg voldæd mig igennem syv poser i løbet af meget kort tid. Næste dag, da jeg ville tage en pose til, var de ikke i skabet (Ooohh The Horror!) Min kæreste havde valgt at lave en intervention og taget dem med i bilen, da han kørte på arbejde. Og der er altså fint plads til en ny kasse med lakrids nede i bilen:)

 147. Line Nielsen says:

  Åhh jeg vil gerne vinde 😀 Jeg ELSKER lakrids!! 🙂
  Er generelt slik-elsker, men nogle af mine yndlings er:
  -De der mintkugler i pastelfarver (grøn, lyserød og hvid)
  -Tyrkisk peber
  -Skum
  -Saltkringler fra clickmix – de ER altså bare bedre end de store!!
  -Pesetos i lakrids
  -Røde hunde
  …og meget andet!

 148. Mette M says:

  Uha – ja, men min største last er så Brieost – ja, I know, skørt! Men jeg kan altså snildt lige drøne sådan en trekantet fyr ned som snack når jeg sidder og læser eller laver vigtige ting på computeren (altså arbejde!)! Så tager man bare lige en kniv og sidder og skærer små trekanter af osten – og VUPTI så er der pludselig ikke mere tilbage – MUMS, dét er bare luksus 🙂

 149. Kathrine Kaptain says:

  Laserstråler fra Haribo – All time favorit og indtages gerne dagligt, det kan smadre min verden hvis døgneren ikke har dem i deres bland selv slik :o) Skal jeg give den helt gas, så kan jeg ikke leve uden chips og dip :o) hihi

 150. lotte R. says:

  De der slikkepinde i sådan noget sejt lysebrunt noget, der hænger totalt fast i tænderne…og med sådan noget spejdersnus-agtigt i. For den da…købte engang 30 – de var væk på en time…

 151. Mette B says:

  Åh-åh, min allerstørste last? Popcorn, helt klart popcorn. Fik en gang over hundrede poser popcorn på min fødselsdag, hvor jeg sagtens kunne finde på at spise helt op til tre poser (uden hjælp fra andre) om dagen! de popcorn holdt ikke særlig længe… Bliver også helt aggressiv inden i, når folk tager nogle af mine popcorn, medmindre jeg har direkte tilbudt dem eller vi har aftalt at dele. Meget barnligt.. Men jeg er bare virkelig glad for popcorn. 🙂 Spiser dem til alle lejligheder: når jeg er ked af det, når jeg er begravet i lektier og afleveringer, når jeg er glad, når jeg er fuld, når jeg er sammen med venner, når jeg ser film, altid. Utroligt nok tager jeg ikke på af dem 🙂 Lovely!

 152. Linda says:

  Ok, her må jeg for min sindsros skyld også have et lod i puljen.

  Min største last på den søde front er mash-ups. En engelsk vingummi sammen med en saltlakrids. En skildpadde med vanilieis. En mentoldims sammen med en sismofyt. Yummi!

  Åh nej. Nu er jeg rockerlækkersulten og klokken er kun 9.38.

 153. Michala says:

  Min største last er uden tvivl is, og gerne i kombi med lakrids som en lækker lakrids is… eller vanilieis med lakrids krymmel… Nøj, det er godt 🙂

 154. Mai Odgaard Petersen says:

  Den billigste bøtte lakridsis skulle ikke fløjte ret mange gange, før jeg hoppede på den, og så kan jeg putte remoulade på næsten alt mad. HVIS man lokker med kolde kartofler, bli’r jeg helt vild! Mit forhold til ost er bizart, og så er lastEN of them all vel kaffe. Kedeligt, men pur fakta.

  De lakridser der skal vi nok ondulere i mit hjem. Kein problem!

 155. Maria H says:

  Lakrids! Uden tvivl! Og gerne i alle former.. Drikker lakridste hver morgen og æder lystigt af alle former for lakrids. Da jeg boede et halvt år i Spanien og ikke havde adgang til ordentlig lakrids, sendte mine forældre flere poser om måneden. Især af ABC lakridser.. MMMMhhhhh…. De brugte SÅ mange penge på at sende lakridser, så jeg kunne holde mit forbrug (misbrug?) ved lige..

 156. Kristines Dilemma says:

  Hvis jeg ser et nyt produkt med lakrids og chokolade, skal det spises, og selv om Den lange Neger og Superheltemor siger at Yankiebar med lakrids smager af margarine, så tager de helt fejl.Men er der chokolade kan jeg stort set spise alt dertil,selv brød, men jeg kan sagtens spise nutella direkte af bøtten. Men åh når jeg har opfyldt mit chokolade behov, så får jeg den største lyst til chips, eller bare saltede produkter, og der går lakrids også ind, og jeg elsker især også de der mandehoveder som er store og sætter sig fast i ganen, fordi man ikke må tygge i dem. Total min egen regel I know. Men jeg har en helt fantastisk ide om at blande Salmiakki chokolade med vanilleis….Jeg tror det vil smage helt fantastisk.

 157. Louise says:

  Alt med sukker er et hit – især chokolade og kager! Men ellers er jeg (måske unormalt) glad for creme fraiche – helst som dip. Om det så er gulerødder eller chips jeg har til at skovle dippen op med er ligegyldigt, bare der er rigeligt med dip.

 158. Line says:

  Min største last er ALT det farverige fra hylderne i den nærmeste slikbutik!! 😀 Jeg elsker alle farverne og varianterne lige fra de sure stjerne, jelley beans og heksehyl. Jeg kan gå flere timer og diskutere med mig selv om jeg skal gå ned og blande en pose 😉 Og man bliver aldrig skuffet, når der er så meget forskelligt 😀

  Den anden dag ville jeg prøve de nye stevilakridser, men der var ikke flere tilbage, så de må åbentbart være et hit 😉

  Rigtig fed blog, mange af dine indlæg inspirere mig meget i hverdagen, til at alting nok skal gå, selvom man ikke lige når det hele til tiden 😉

  Go’ Dag 🙂

 159. Trine says:

  Ja nu indrømmer jeg det: Men sådan noget tysk pulverbudding man blander med mælk. Hvis den skal spices lidt op, hælder jeg Bailey’s og hakket chokolade ud over… Så er den smidt!
  Ellers er min all-time favorit Zulu-lakrider og Poletter!

 160. Nannna HH says:

  Hej Cecilie,

  Største last er klart lakridschokolade fra Island – helst Perlur som har den helt rigtige blanding af tyndt lag glasur, chokolade og blød lakrids.

  Så et par kg lakrids ville være meget velkomment her. Og så har jeg en søn som har fødselsdag på næste fredag og han ville nok blive glad for en ekstra gave. Når han spiser slik, så spiser han nemlig kun lakrids. (.. og lakridschokolade 😉 )
  NannaHH

 161. Stina says:

  P-TÆRTER!!! Jeg elsker dem. Specielt de store og spiser flere om dagen. Jeg har bildt min kæreste ind, at når jeg ammer smager mælken bedre efter en p-tærte, og giver en mere nærende modermælk, da kalorier er vigtige for en lille baby. Er sikker på, at han hopper på den samme med lakrids. Så send dem endelig min og bebses vej 🙂

 162. Louise says:

  Tænk på alle de kvalitetsvarer, man kan få og elske! Johan Bülow, Summerbird og andet fancy stuff.
  Men guilty pleasure skal være lidt nasty og lidt low life. Så here goes:

  Kinder! Både Maxi, Duplo, Bueno, æg, julekalenderen og hvad der ellers findes. Rigtig kvalichokolade – slet ingen palmin der. No no.

  Processed cheese! Et levn fra tiden i USA. Jo, rigtig ost er godt. Rigtig smeltet ost er også godt. Men klammo processed cheese på dåse, som aldrig har set mælk eller andre osteingredienser, som kan varmes i mikroen – og så kan man dyppe sine tortillachips deri. Men det er ikke noget, jeg skilter med!

 163. Mette says:

  Lakrids er min absolut ynglingslast:) da jeg boede i London måtte min mor og veninder sende pakke efter pakke med lakrids til mig. Kunn sgu aldrig få noget ordentligt lakrids i England. Har altid en masse poser med når vi er på besøg hos familien i England nu, skulle jo nødig løbe tøj. Piratos er mine ynglings lakridser med lakridssutterne ligger på andenpladsen:) Krydser alt jeg har for at vinde:)

  http://hvisvindenvender.blogspot.dk/

 164. Anne-Mette says:

  Jeg har en meget sød tand.. Faktisk er det en klam sød tand. Elsker ben&jerry, kan på ingen tid fråde sådan en hel bøtte, gerne flere gange om ugen. Pisse ulækkert, men det er simpelthen såå godt! Er der ikke lige økonomi til at købe det, jamen så er marabou med daim eller lakrids en fod erstatning! Dog elsker alle i huset lakrids, så en pose holder ikke mere end 5 minutter 🙁 .. Så 20 poser? Ja rask! 😀

 165. mia says:

  Jeg spiser ALT med sukker! Slik, chips, chokolade. You name it!

  Men jeg har endnu ikke smagt disse lakridser, så dem vil jeg meget gerne vinde :0)

 166. MichelleS says:

  Min største last er snacking i det hele taget!
  Mere konkret er jeg den STØRSTE sucker for kage. Det er faktisk pinligt at være en kage-pige. Seriøst.

 167. Mette says:

  Tyrkisk peber… har ikke spist/købt dem længe for jeg forsøger jo at lade være. Men nu købte jeg en pose for at bruge det knust i nogle kager og faldt så over den åbne pose en dag. Der er ikke langt til bunden…. Mmmmm.

  Så lakrids med stevia er MEGET velkommen her.

 168. Ida V.R. says:

  Min største last må være kage og is. Jeg elsker generelt søde sager, men kager og is ligger klart i toppen!Spiser is og kage stort set hver dag. Men jeg er så også lidt snobbet på området. Kagerne skal være helst være hjemmebagte, og isen skal gerne være fra HjemIs.
  Meeeeen: Jeg ELSKER også lakrids, så jeg krydser fingre for at kassen kommer til at bo hos mig. 🙂

 169. Karina says:

  Nu er det svært at nævne bare en last! Jeg er vild med chips og kan uden problemer inhalere en hel pose selv. Derudover kan jeg for tiden ikke tage nogen steder hen uden en pose piratos!!

 170. Ture Alsvik says:

  Jeg er sådan set lige startet på en slags slankekur – men lakridser er jo lakridser, og jeg elsker lakridser. Og gratis (vundne) lakridser er jo også en slags lakridser …

  Lakridser er faktisk min største last – sammen med kaffe. ennu skal det jo ikke handle om kaffe. Mine favorit-lakridser er dem fra Johan Bülow. Enten dem med Habanero chili eller de chokolade overtrukne – faktisk har Haribo også nogle rimelig gode produkter imellem. Der er fx Dukatos og Paletos.

  Min far bor i sverige, og når jeg kommer på besøg skal jeg altid lige have et par poser Dukatos med. Det er hans store last – og han synes det er blevet for dyrt at købe importeret matador-mix og smide halvdelen ud fordi han ikke er til vingummi.

  Nå men, jeg glæder mig til at smage Stevilakrids. Du sender bare en kasse, så sender jeg en stor tak og en tanke retur :o)

 171. Kate Falk says:

  Konkurrencen lige for mig! Har ledt lige netop efter denne lakrids, da den ville kunne mindske kalorieindholdet af mit store lakridsforbrug 😀 Lakrids er min store last, et liv uden lakrids er jordens undergang! Alle former for lakrids: lakrids med skum, det helt salte lakrids, det søde lakrids og ikke mindst lakrids med salt/sukker-overtræk! 😀 Vil dog nævne, at jeg ikke nyder lakrids i flydende form og sammen med chokolade og is 🙁 Lakrids skal nydes alene eller sammen med andet slik (bland-selv-slik er det bedste!

  Kassen med 20 poser Haribo Stevia Lakrids vil redde alle mine fredage (haha, som om, at jeg ville kunne holde mig fra det de andre dage 😉 )

 172. Stine says:

  Åh min største last er desværre sodavand, jeg eeeelsker brus! Gid min last var vand eller gulerødder, men sådan er naturen selvfølgelig aldrig indrettet.. Men lakrids er også en ooond last, så hvis jeg kan være så heldig at få dem med færre kalorier, så ville det jo være en smule bedre!

 173. joy says:

  Kanelsnegle og saltlakrids! Jeg er gravid og kan ikke gå forbi en bager uden at købe en kanelsnegl!!! Sent i aftes bagte jeg nogle… Og saltlakrids har jeg været stor fan af så længe jeg husker.

 174. Cecilia G. says:

  Min største snack-last, er helt klart kanelgifler. Jeg prøver at lade være, men det går bare virkelig ikke særlig godt. Jeg spiser nemt en hel pose uden rigtig at lægge mærke til det. Haha.

  Sådan en kasse lakridser uden sukker, ville være yderst populært hjemme hos mig, hvor der bliver konsumeret lakrids i rå mængder.

 175. Ria-Kirstine says:

  Åhh min største last, ja faktisk så er der tre: Kaffe, flyvende tallerkner fra Haribo og så selvfølgelig super flyer is fra premier is, ikke at jeg spiser is hver dag, men de flyvende tallerkner og så kaffen, ja det må jeg jo nok indrømme er ved og være en daglidags must have for mig.

  Sååå ja, lakrids uden sukker?! Bring it On :o)

 176. Caroline says:

  Jeg spiser KARAMELLER!! Kan ikke få nok! Skal helst have en hel massen munden af gangen. Det gør mig intet at det sidder fast i tænderne, for er helt vild med den bløde runde smag!!

  meeeen har hørt gode ting om de lakridser! Smid nogen denne vej 🙂

 177. Lise Juhl Jepsen says:

  Bland-selv-slik fra kiosken. Og meget af det. Helst for mere end 100 kr. Og der skal være eldorado, vingummikræs, miniromkugler, skumbananer, spejlæg, fransk nougat, syrliger, sure kastanjer, røde hunde og kirsebær i. Jeg har mange favoritter på snackfronten. Engang var jeg i Calle i Harrislee hvor jeg købte en kasse carletti skumbananer. Der er altså 40 stk i sådan en kasse. Af de store. Den var tom på 3 dage. Not my proudest moment.

 178. Debbie says:

  Mums, lakrids er altså hammer lækkert, når det endelig skal være slik.

  Min største last er ting der knaser, så det er alt fra nødder, til chips, til små bolcher, til de sprøde flæskesvær på en flæskesteg, til chokoladen med crisp i. Det er virkelig træls nogle gange, da det kan give komplikationer med at holde vægten, når der indtages for meget, men jeg sværger at jeg nyder hver eneste bid, når det er.

  Knas er godt, men det er lakrids heldigvis også 😉

 179. Nina Bay says:

  Altså min last er nok is……Mars is……..jeg kan spise mere end en pakke om dagen….ok indrømmet 2 pakker om dagen………ja ja det er sgu da 12 is jeg ved det godt – jeg tager også helt 2-3 is med over til sofaen ad gangen så man slipper for at rejse sig alt for tit……..så lakrids med færre kalorier ville klart forbedre mit kalorieindtag til det sundere…….ja ja jeg ved godt at jeg spiser for mange Mars is, så jeg putter lige en snikkers is eller 4 ind mellem de mange Mars is.

 180. Karina says:

  Ej seriøst – hit ned dem! Min største last er hent klart lakrids!! Helst Bülows nummer 4, den med chili – men sød lakrids af den lidt billigere slags er til enhver tid velkommen!! Det er simpelthen verdens bedste præmie det der 🙂

 181. Maria S says:

  Alt hvad der kommer op af den gyldne brønd er min last – især pomfritter!
  Og så alt det der er sødt selvfølgelig, men skulle jeg vælge, så bliver det stort set altid pomfritterne der vinder!

 182. Thea Amalie says:

  Jeg har en svaghed for “de bløde ting”. Vingummier og lakridser helst! Åååh, og dette craver jeg for sygt efter i stressede perioder. Og chips, ej at forglemme. Hvis jeg kunne spise uden at tage på (nogensinde), så ville jeg leve af chips med dip!

 183. Camilla Lund says:

  Her er Lakrids og chokolade en klar vinder hvis der skal syndes 🙂
  Og de nye lakridser lyder ret lækre 😛

 184. Laura says:

  Okay, der skal eddermanma sendes lakridser hjem til mig, når jeg nu indrømmer dette her!
  Min store, største last er at købe en liter af de der is (nougat eller.. ja, regnbueis), som er pakket ind pap. Du ved, dem til 17.95 kr i Superbest, eksempelvis. Derefter skal isen ligge i lang tid. Sådan tyve minutter måske, og så har den, den lækreste konsistens af cremyness, og så sidder jeg altså der, og spiser direkte fra pakken indtil jeg går kold. Og det er nogen gange først når hele den er væk.
  Jesus.. I need help!

 185. Majken says:

  Sure kastanjer og guldbarre med heksehyl! Har været afhængig af sidstnævnte, men kan efterhånden styre indtaget… 😉

 186. Kirsten says:

  Jeg har egentlig flere favoritter når det kommer til slik, men en ting som jeg spiser hver dag er mørk chokolade. Det er bare den bedste dessert efter aftensmaden, men det ville nu også være lækkert med noget lakrids…

 187. Jytte says:

  Nu hvor jeg lige har spist frokost og sukkerbalancen er i orden, så er det faktisk lidt svært at komme på hvad min last er. Men jeg bor i udlandet og når jeg går forbi en dansk bager når jeg er hjemme, SÅ…! Linser og romkugler går der nok mest af. Og Yankee-bar er også godt. Lakridser er altid det der finder vejen hjem i kufferten (og så får jeg det for mig selv!): Skippermix og Superpiratos og Blue jeans er de mest “brugte”. Hjemmelavet chokolademousse når aldri gæsterne i den mængde der var tiltænkt – omtrent halvdelen er på forunderligt vis forsvundet i processen. PS er hjemme i uge 40, så jeg “kan godt” vinde 🙂

 188. Marie-Louise says:

  Jeg indrømmer det gerne… Min last er ALT med sukker; Lakrids, alt Haribo (især Click Mix og måske den nye lakrids?), skumbananer, cola, kage, chips (især med smag af ost), you name it. Derfor vil gaven være Wünderbar og meget nødvendig. Jeg skriver desuden på vegne af hele min klasse på uni. Vi er på 5. semester og har det hårdt. Lakrids vil hjælpe, rigtig meget!!!!!! 🙂

 189. Anna Sofie Geisler says:

  Lakrids lakrids lakrids!
  Lakrids er og bliver min største last. Kunne æde det dagen lang.
  Det ville mine lår dog ikke være fan af tror jeg. Hæ

 190. Anne says:

  Min største last er uden tvivl hindbærsnitter. Jeg spiser dem et par gange om ugen, men jeg er efterhånden også nået til det stadium hvor at det ikke er alle snitter der kan tilfredsstille mig. Det bliver lidt dyrt i længden, især hvis man forsøger sig med Emery’s (lidt) sundere fuldkorns hindbærsnitte. Men jeg kan intet gøre, på fortvivlede dage kan jeg finde mig selv kl. 22 i køkkenet i færd med at bage hindbærsnitter. Lakrids er dog også elsket og kan holde mig henne et par dage før jeg igen griber til lommerne. Desuden har jeg mit eget barometer for hvornår noget er dyrt. Hvor mange hindbærsnitter kunne jeg købe i stedet for en Northside billet? 140 er svaret. Hvad vil du nyde mest? 140 hindbærsnitter.

 191. Erik KB says:

  Som en af de få haner i koret her, skal der da lige slåes et slag for de Sure-Sild (no pun intented) vingummier fra Malaco – kan desværre ikke hentes i DK mere 🙁 men nordpå har de dem stadig.

 192. Matilde says:

  Jeg ELSKER lakrids. Desværre har jeg kriger mig en omgang glutenallergi – hvilket betyder at der er kommet en ordentlig kæp i min lakridsgrammofonplade. Der er nemlig hvedemel i rigtig meget lakrids – hvilket betyder no go. LÅRT! Jeg har vanvittige lakridscravings, og når jeg endelig finder en version der kan ædes er det lykken – og det kan de der stevia lakridser.. Gimme gimme gimme – du vil gøre en lakridselsker utroligt lukkelig.

 193. The i+den+blå+sofa says:

  Oh dear.. Where to begin: Lakridser er etteren (- og her snakker vi særligt de to helt bestemte versioner, man kan købe i bland selv’eren på Nørrebrogade. Den hårde blå ting med det verdens bedste lakrids er vigtigst!) Og så er der alt efter behov: chokolade-muslingerne, lidt syrligt vingummi, romkugler fra bageren, cheesecake, karamelstænger – før de lavede opskriften om, forstås, chokolade med appelsin…hmmm…hvad mangler jeg? Hindbærsnitter, trekant-is (de grønne), skildpadder, popcorn… mere chokolade og MERE lakrids.
  Kan man have en mand på? Det er vel også en slags snack?! I så fald Leo for evigt. Altså DiCaprio, og jeg er ligeglad med, hvor gammel han bliver (og jeg bliver), og hvor ikke-lækker, de siger, han er! HAPS!

 194. Lotte Skov says:

  Min største last er Chips – helst med dip! Og specielt efter en bytur, hvor taxen på hjemturen, får lov at køre efter den nærmeste tank der er åben! Uanset prisen for taxaturen(jeg græder hver gang jeg ser bonnerne;)), så skal jeg bare have de chips og dip med hjem:)

 195. Simone says:

  årh, der er SÅ mange ting!
  Men når tømmermændene rammer så er det bedste altså de billige peanutkugler (chips) fra Netto med mælk på! Ja, det lyder nasty, men det er altså en lille bid af himlen hver gang!

 196. Tine says:

  Min største last er uden tvivl Coca Cola Zero og nachos med masser af ost og guacamole. Bare ikke den sundeste kombination. Æv.

  Og hvorfor jeg skal vinde? Fordi at jeg i øjeblikket er igang med “Ingen sukker i 2 måneder”-projektet. Er lykkeligt nået til dag 3 og craver alle de usunde sager. Det er bare som om, at de sunde sager ikke er helt så tillokkende, som de usunde. Frugt, grovflutes, salat og masser af vand er bare ikke det mest tillokkende overhovedet!! 🙁
  Ville gøre alt, nærmest dræbe for at få en tår cola, nogle saltlakridser, nachos, Ben & Jerry Cookie Dough, chips, bland selv slik, mini-muh, chokolade, pandekager, guldkorn, nutella. You name it! Men jeg må stå fast! (og hvis jeg vinder denne, er du bare den største helt i mine øjne! Superhelten Sneglcille, der kom og reddede mig! :3 )

 197. Kirstine Bentofte says:

  Jeg har forelsket mig hovedkuls i de små røde, syrlige, ÜBER sjældne fisk i Losseplads-blandingen. Fra at være inkarneret Skipper Mix-entusiast er jeg nu blevet fulltime sucker for de små røde djævle.

  Enhver som har smagt dem, må kunne nikke genkendende til, at de er ren kærlighed i krystalliseret sukker-format!

 198. Hersom says:

  Et glad Nutella og en (lang) teske – åhh det er skidt på så mange planer at jeg tror jeg må hente sættet med det samme og trøste mig lidt.

 199. Line says:

  Hmmm min største last – Kaffe, Mørk choko, lakrids! Har boet i Beijing i en måned nu og rationerer de medbragte lakridser meget :S jiks, 2 kilo, lyder som noget der helt sikkert burde ruge min vej… plus at de 45 andre danskere her ville elske det!

 200. Vicki says:

  WOOOOOT! Li en konkurrence for mig..! 😀
  Da jeg lever på diæt, så må jeg ikke få sukker og mig som ellers er den største slikrøv og min største last, så ville det her jo være perfekt! 😀

 201. Sophie M says:

  Min største last er uden tvivl.. SLIK!! Som i virkelig alt slags.. har aldrig været den store chokoladespiser, men slik kan jeg virkelig ikke undvære. Der går ikke én dag, hvor jeg ikke spiser slik. Kan dog bedst lide Haribo’s, da de andre mærker ofte smager lidt for syntetisk til min smag.

  Hvis jeg vandt den kasse der, jamen.. så ville glæden ingen ende tage!

 202. Caroline says:

  MIn store last er chokolade -marabou ren mælkechokolade for at være præcis. En plade (200g) forsvinder som dug for solen når den først er åbnet. Recorden er ca. 10 min. på at fortære sådan en plade – lidt klamt måske (læs: er skide stolt). Også elsker jeg i øvrigt også lakrids!

 203. lone says:

  Hej,
  Ville elske at faa lakrids sendt til Paris (jeg bor hernede paa 18 endende aar). Min last er chips og cola light, smoeger og fadoel.

  Lone

 204. lone says:

  Hej,
  Ville elske at faa lakrids med pakken (bor i Paris paa mit 18endende aar).
  Min last er cola light og chips. Oel og smoeger.

  Lone

 205. Sandra says:

  Mmm, dem ville jeg gerne prøve! Min største last på snackfronten er uden tvivl chokolade, tæt fulgt af lakrids. I’m in! c:

 206. Kathrine B says:

  Min last er (desværre) chokoladebudding med råcreme.. Og ja, jeg ved godt at det er vildt mærkeligt, men det smager helt vildt godt. Jeg kan sagtens lave en portion til 4 personer og spise 3/4 af desserten om aftenen og så spise resten til morgenmad næste morgen..
  Supermarkederne er desværre begyndt at fjerne Dr. Oetkers chokoladebuddingblanding fra hylderne, så det kræver sin kvinde at finde det efterhånden 🙁 Tak for en god og sjov blog!
  Hilsen Kathrine 🙂

 207. Sabrina Kjølhede says:

  Min største last må være Brio-karamellerne!
  Elsker at putte 2-3 stykker i munden (og det skal lige siges, at det skal være de mellem-hårde af dem! De knaldhårde eller bløde går altså ikke!). Og så kan man bare tygge løs, imens man ligner en ko der tygger drøv! I can eat them anytime! Every day, every minute! “Heldigvis” kan jeg kun finde dem i min biograf (og sjældne gange i netto), for ellers ville jeg jo en ko hver dag.. der står for sig selv ved bussen og tygger drøv!

 208. Julie Hertz says:

  min ALLER største last er helt klart lakridser, sådan helst lidt stærke og salte, og ikke for tørre. jeg tror, måske, jeg kunne leve af det! og så helst med et glas letmælk til. har ingen idé om hvorfor, men sådan er det bare bedst! og når ja, så kommer blå kings på anden pladsen!

 209. Christine vj says:

  Hmmm. Altså, efter noget nær 14 år bosat uden for DK, skulle man faktisk tro at lakrids trangen var forsvundet men Næh Nej Du, den lever i bedste velgående. (ikke mindst fordi der i tidens lob er slæbt adskille kufferter over Atlanten fyldt med lakrids og diverse Haribo… det er en anden sag)

  Når det så er sagt, er jeg sådan en salt-snacker… altså salt lakridser, chips, peanuts(sour cream and onion, helst!), tyrkisk peber…. Mmmhmm. Jeg vil mægtig gerne vinde en hel kasse lakrids – den vil pynte herude på min specialepind på Uni ;))

 210. Efie says:

  Jeg var lige ved at gå i baglås over dit spørgsmål, ‘Hvad er din største last?’… for jeg kan slet ikke finde hovede eller hale i mine mange laster!! Har forsøgt at nedskrive på papir, hvad jeg virkelig ikke kan undvære. Listen er lang. Og jeg har forsøgt at prioritere dem. Endnu sværere. Det sidste forsøg blev et spørgsmål til mig selv ‘én (snack) last med på en øde ø’, hvor jeg nåede frem til kaffe.. men så nåede fornuften mig alligevel og tanken om, hvor ubehageligt det må være at sidde på en øde (i mit hoved solskinsramt) ø med uendelige mængder kaffer over det hele!.. og så går kaffe vidst heller ikke ind under snack kategorien.
  Derfor blev last nr. 2 til last nr. 1. Jeg elsker, elsker, elsker de colafarvede vingummi pesetas, som følger med i nogle (desværre ikke alle) Haribo Matador Mix poser, og jeg er sådan en, der står og tæller nede i butikken, så jeg med sikkerhed ved, at jeg kommer hjem med den pose med flest brune, colasmagende vingummier… min rekord er 7.

 211. Marlene says:

  Jeg kan ingenlunde hamle op med nogle af disse historier om laster, men jeg vil alligevel, med denne efterhånden ret brogede skare, melde mig som lakridsafhængig. Og jeg holder mest af Falske Fisk. Som jo nok egentlig hedder Salte Fisk. Dem som Katjes laver.
  Lykken må være, at finde en mand, som vil sætte ens gode helbred på spil ved at agere trofast lakrids-donor, fordi han har indset glæden ved at være lykkelig i nuet uden at spekulere på, om man nu får forhøjet blodtryk og kunne dø af hjerte/kar-sygdomme i en alder af 43…

 212. Dagmar L. K. Johansen says:

  Spareribs fra Bones. Can’t help, can’t fight it. Jeg nupper gerne en boks alene… Det er bogstaveligt talt noget svineri.

 213. Snullemor says:

  Min største last…hmmmm…. mørk chokolade & lakrids… gerne samtidig! Eller mandler med hvid chokolade og lakrids, men de er bare lidt for dyre til at blive en egentlig last! En lakridspibe er heller ikke af vejen… glæder mig til at smage disse nye lakridser, hvordan ser de egntlig ud og er de i butikkerne nu?
  : )

 214. CT says:

  Jeg vil tillade mig at fortælle om min fars største last da det vil være ham der vil få de 2kg lakrids hvis jeg er så heldig at vinde.

  Min fars største last er nemlig lakrids. ALT lakrids! Hans abselut favorit er zuluer og har fået flere poser bragt hjem fra div. Ture til Tyskland.

  Han er så vild med lakrids at han ikke kan lade bare en enkelt ligge hvis han ser den.

  En dag da jeg var mindre var han ude og køre i vores bil, jeg var vild med at samle sten og havde fundet den flotteste lille flade helt sorte sten. De havde jeg lagt i et lille rum mellem forsæderne og den opdagede min far da han var ude og køre og prompte proppede han den i munden i den tro at det var en lakrids. Desværre til hans store skuffelse var det jo en sten hvilket resulterede i en smugle tandpine.

  Grundet hans store længsel på lakrids vil jeg gerne vinde de 2 kg til ham 🙂

 215. Cecilie BE says:

  Alkohol 😀
  Spøg til side – Hvis vi snakker slik så er det Kinder Bueno. Grunden til jeg tog 5-7 kilo på for nogle år siden – Heldigvis er kiloene forsvundet, men lysten til Kinder Bueno er der sku endnu!

 216. Ida Straa says:

  Lakrids! Lakrids! Lakrids! Og chokolade kan jeg vist ikke helt komme uden om! Og vi snakker den søde bløde lakrids mmMmm!! Der er altid en lejlighed til det, gode dage, dårlige dage – det får altid humøret en tak op! Derfor ville et lager af lakrids bare være lykken!!!

 217. Anni says:

  Kagedej!
  Ungerne får altid at vide at de ikke må slikke skålen fordi der er rå æg i, og så gør jeg det når de ikke kigger!
  Jeg producere også gerne en potion kagedej bare for at at spise den, INDEN det bliver til en kage, undlader dog bagepulver i disse tilfælde.

 218. Anne says:

  Min absolutte favorit og last er en sandwich som jeg kalder det 🙂 I matadorposen tager man en af de flade lakridser (som der aldrig er særlig mange af i poserne), og sætter to vingummier sammen, aka en sandwich, det er for lækkert!

 219. Ida Jensen says:

  Åh, min største last er wienerlinser! Jeg spiser dem hver gang, jeg kan komme til det! De ser så små og uskyldige ud og ligepluselig – HAPS – så har jeg spist dem alle sammen uden at lægge mærke til det 🙁

 220. Pernille says:

  Elsker alt hvad der er usundt. Lakridser, vingummi, chips, kage…kunne blive ved. Min største må nok være flødekager eller fastelavnsboller (de der med fløde, helst med ansigt). Når jeg har lyst til en og ikke lige har nogen at spise sammen med, så køber jeg 2, fordi det simpelthen er for pinligt kun at købe en enkelt. Af samme grund bestiller jeg min. 2 retter,/pizzaer når jeg bestiller take-out, selvom jeg er alene.Ja, det er ret ynkeligt (og dyrt og lidt dumt).

 221. Karoline says:

  Uha, lækker konkurrence da!
  Størte last her er peanutbutter …på en ske, uden noget andet…
  Hadede det da jeg var mindre, og det gør jeg også stadig lidt, eller kan man det? Altså elske og hade det på samme tid?
  Nå men ihvertfald ville jeg mega gerne vinde de der lakridser! 🙂

 222. Sasha says:

  LAKRIDS. JEG ELSKER LAKRIDS!! Jeg har altid spist lakrids siden jeg var en lille snottet unge og kunne nå op til mormors stuebord og nå skålen med lakridser i.
  Når jeg er ude og rejse har jeg også altid lakrids med, for det er altid når jeg VED jeg ikke kan få det, at jeg får de største cravings, desværre sætter udenlandske venner IKKE pris på lakrids, udover dem i Finland, det var et lille lakrids-mekka, det var fantastisk!!
  Dog sætter min kæreste ikke nær så meget pris på det, heldigvis, for så er der mere til mig, dog er han begyndt at spise lakridspinde, hvilket er frygteligt, for sådan en pose ryger hurtigt nok ned når det er mig alene, men nu når han også stikker poten ned, så er der jo nærmest ikke noget tilbage til mig, haha!

 223. Julie K says:

  LAKRIDS er min største last. Og jeg kan ikke tåle for meget sukker. Så årh man, jeg gad godt vinde dén kasse!

 224. Naja Sørensen says:

  Min største last er nok alt slik! Jeg har prøvet at holde mig fra det men det varede nok kun i en time og så kunne jeg ikke mere. Heldigvis kan min krop godt klare det. Mit ynglings slik er vingummier og jeg kan godt lide mange farverige ting! 🙂

 225. Camilla says:

  Haribos Syrlinger er helt klart det ultimative for mig! Når jeg har nogle, går der ikke længe før de er væk. ups..
  Kunne godt tænke mig at smage de lakrider der! For lakrids er da også noget af det jeg godt kan ordne 😉 Bare generelt Haribo og Malaco… det kan jeg godt lide.

 226. Julie says:

  Største last på snackfronten? Alt med sukker – og jeg mener ALT! Jeg er et sukkemonster uden lige, og jeg hader det egentlig lidt. Hvis jeg kunne vælge spiste jeg slik, chokolade, is mm. i stedet for mad. Men det kan man jo ikke rigtig. Hvad jeg bedst kan lide på sukkerfronter er lidt svært at sige. Is om sommeren. Chokolade om vinteren. Slik(vingummi, lakrids og slikkepinde(Ja 23 år og stadig slikkepindsspisende!)) om efteråret og om foråret? Tjah, der spiser jeg lidt af hvert!

 227. Frederikke says:

  Min snack-front er generelt bare en last. Jeg elsker at snacke. En hel dags måltider kan faktisk bestå af snack. Jeg elsker alt lige fra chokolade til de dér yoghurt-vingummier, man kan købe i Tyskland. I sådan en lyserød farve. Oh my! Min værste last er nok en skive rugbrød med peanutbutter og nutella. Kan også sagtens laves om tid et måltid. Aftensmad såvel som morgenmad.

 228. Baysen says:

  Min største last er chokolade (eller bare alt hvad der indeholder chokolade), mens kærestens er chips, så det er to ting, der altid er at finde i huset.
  Vi spiser alt for mange sukkerholdige ting, og vil egentlig gerne skære lidt ned. Vi har prøvet både med totalforbud, aftaler om lørdagsslik som blev til weekendslik, og fastsatte ugentlige beløb til søde sager. Det går bare ikke så godt. Alle aftaler brydes lige så snart, vi sætter foden i en butik, der fører slik, kage eller lignende…

 229. Mette K says:

  Laster på snack fronten har jeg mange af.
  Jeg elsker chokolade, det må være den størst, har jeg ikke chokolade i huset og har jeg “abstinenser”, kan jeg finde på at spise nutella på en ske, hvis vi altså har nutella i huset :-S

  Ellers elsker jeg blandselvslik og det er uheldigvis på tilbud i vores lokale kvickly hver fredag.

  Hvad lakrids angår elsker jeg super piratos.. mums..

 230. Karoline med+K says:

  Min last er alt der indeholder sukker. Igår blev jeg i mangel af bedre nødt til at spise en pakke pålægschokolade. Og så har jeg lige tabt 5 kilo, taget 3 af dem på igen, så kunne man ikke fejre det med 2 kilo lakrids, så jeg kan tage resten på?

 231. Stine Barselsfeber says:

  Åh, jeg tør næsten ikke indrømme det. Egentligt er min stor last lakrids – ikke hvilkensomhelst lakrids – djunglevrål! Små hyper-salte sataner, der eksploderer i munden af en.

  Men nu er jeg gravid… og det eneste jeg har lyst til at snack’e er mælkesnitter – seriøst… Jeg følger mig meget ynkelig.

 232. Cille says:

  Min største last – Lakridspiber! Jeg har til min (skræk) glæde opdaget, at man kan få dem i kassevis i Netoo. Og sådan en spiser jeg nemt på én dag (ærlig rettelse; én aften). Jeg kunne leve af dem. Eneste ulempe er det der kommer ud af den anden ende – det ser sgu lidt mærkeligt ud efter flere aftner med en kasse hver aften.

  • Nina says:

   og by the way så er min yndlings formiddagssnack groft knækbrød med smør og mørk pålægschokolade – MUMS 🙂

 233. Emma says:

  Nellie Dellie lakridser…….kan spise en pose på et par timer. Det er dem uden sukker, men med sødemiddel i stedet. Kan du selv gætte, hvad det resulterer i? En mave som ligner en gravid mave i 3. måned – og som side bonus, så prutter jeg så helvedes meget, når jeg spiser dem. Men jeg kan ikke lade være. Så gimme gimme dem du udlodder!

 234. Lisen says:

  Peanutbutter og Nutella på knækbrød = sund snickers. Eller det bilder jeg mig i hvert fald ind, hver gang jeg grovæder det! Prøv – det er for lækkert!

 235. Mitchel Nebelong says:

  Efter jeg stoppede med at ryge for 2 måneder siden fik jeg desværre den last peanuts .. virkelig underligt, spiser flere poser om dagen, og så bliver man tørstig og så tager colaen over .. ups !!!

 236. Lene Jacobsen says:

  En banan dyppet i nutella – you gotta love it!!! Det er SÅ. GODT. Haps 🙂 ps. Jeg er en lakrids elsker, så den falder i god jord, den kasse. Kys

 237. Ditte A. says:

  Øj øj øj, det er en lækker præmie!
  Min største last er ostepops. Kims ostepops. Spist med gaffel. Nam. 🙂

 238. Trine says:

  Jeg har opdaget, at jeg har en seriøs svaghed for mini brazil. Altså, virkelig. Det startede egentlig ret harmløst med et par stykker i bland-selv-posen. Pludselig skulle jeg have 5-6 stykker i. Og nu er jeg altså nået til et punkt, hvor jeg kan kværne halvanden pose på en aften.

  Og ikke kan snakke om dem uden at blive nødt til at smutte på Statoil…. For helvede.

  Måske det ville være sundt at skifte brazil ud med lakrids.

 239. Liv says:

  Lakrids – helst så salte og stærke som muligt. Bamserne fra SkipperMix er de bedste – men negerhoveder duer også. Så munden kniber sammen af smagen, og tungen bliver helt ru… Kan nu også lidt sød lakrids. Har været i Finland for et par uger siden, og jeg slæbte hjem med fantastisk lakrids… Der nu er spist!

  Havde engang masser af Super Piratos med på Interrail. Delte lidt ud, når jeg mødte nogen rigtig søde – men de spyttede altid ud og mente, at det var medicin!

 240. Lissen Andersen says:

  Hej!! jeg vil gerne deltage!!! og jeg har mange favoritter, uhh!! det er svært at vælge…jeg er vild med slik…skiolekridt, ptærter, karameller, især lakridskarameller, ellers is med lakrids jeg kan blive ved!!!!
  Kh. Lissen

 241. Rosemarie says:

  Hej Cecilie.
  Min største last er helt sikkert lakrids, og for at være lidt mere præcis så er det bogstavslakridserne som jeg er helt vild med. 🙂

 242. Sine says:

  Jeg craver chokolade. Som i Toms chokoladeskildpadder. Altid. De kan findes i min lejlighed hele tiden og gerne i en stor kasse. Jeg kan kun være glad, når jeg spiser dem.

 243. Katrine Kühnell says:

  Lakridser og alt der smager af lakrids er helt klart min største last.
  Der skal helst mere end en ad gangen ind i min mund, og det skal gerne være dem, der er så stærke, det føles som om at huden i din gane ligesom bliver svitset væk (Dracula blocher, anyone?). Jeg har op til flere gange overvejet hvor sundt det egentligt er for min krop. Store doser af det der ammonium clohrid der er vist ikke ligefrem en spa behandling for mine indre organer. Oh well. Er bare glad for at staten ikke sætter begrænsninger for mit dope.

 244. Charlotte Andersen says:

  Åhh, jeg kører sådan lidt i faser. Lige pt. er jeg i Toffifee-fasen – dog kombineret med Kims popcorn (som skal være den klamme købeversion af en eller anden grund). Ellers har jeg lige været igennem en is-fase (Carte D’Ors Stratciatella, (staveplade, tak)), og nu forventer jeg rent faktisk snart at gå ind i en lakridsfase, ha ha, især hvis jeg vinder 😉

 245. Trine says:

  Min last skifter meget. Lige for tiden er det Irmas hjemmelavet flødeboller med fed marcipanbund og jeg kan godt kværne alle fire på en aften. Ellers har jeg haft lange perioder med Jordbærkage og en klassiker er Ben&Jerry´s “Fish Fool” der bare er den bedste chokoladeis.

  Og lakrids er fundamentet i min slikverden!!

  🙂 Trine

 246. Regitze says:

  Årh ja hvor mega lækkert! Jeg har en ting for chips med dip. Big thing. Og popcorn. Og lakrids. Av, det er mange ting. Lige nu sidder jeg f.eks. og spiser de sidste vidunderlige Pingvin saltpastiller fra sommerens charter. Slap af, de er gode.

 247. Nbak says:

  Min absolutte last er lakrids! Lakrids i alle afskygninger; sød, salt, stærk – fuldkommen ligemeget. Derfor vil denne præmie virkelig varme i mit hjerte.

 248. Maria J. says:

  Popcorn og saltlakrids er det absolut bedste og det kan spises til hver en tid, hvis du spørger mig! Mmmmhhh 🙂

 249. Clarke says:

  Jeg elsker at proppe mig. Det er ikke så vigtig hvad det er, slik, chips, is, kage. Det hele dur, jeg elsker bare at proppe mig.

 250. Natascha says:

  Uhh….Lækkert med 2 (!!!) kg lakrids!!! MIn største last for tiden er popkorn – kan spise dem på alle tider af døgnet – og sunde og fedtfattige kan man vist ikke beskylde dem for at være. Derfor kunne det være fantastisk at vinde konkurrencen, således at min last kan blive skiftet ud med et lidt “sundere” (lækrere) alternativ.

 251. Anne HP says:

  Lakrids. Gerne den salte af slagsen. Hovederne fra SkipperMix (fryd når man finder dem i blandselv afdelingen!) Bogstaverne fra Haribo og Djungelvrål (som vel teknisk set er sød lakrids med stads på. Årh.
  Men jeg er også stor tilhænger af kage. Og chokolade. Og chips!

  Og bernaisesauce – eller wannabe – den fra Knorr. Er du klar over hvor godt spaghetti og bernaise smager?!

 252. Line Eriksen says:

  Jeg kan simpelthen ikke holde fingrene fra chips. Og det i alle varianter, store eller små, bølgede osv. Jeg elsker det! Og så især med en god omgang dip til. Aaaarrrhh

 253. Nanna says:

  Jeg er nok det største chips-menneske i verden! Hold nu kæft jeg elsker det! Jeg er faktisk ikke så meget for lakrids, men jeg ved min mor ELSKER det! Så jeg melder mig til denne konkurrence på hendes vegne! HUn ville være lykkelig over at vinde dem! 100 %

 254. Rikke says:

  Chips når man skal kurere tømmermænd, popcorn til filmhygge, kold cola på varme sommerdage, kakao med flødeskum til efterårets kolde eftermiddage, chokolade 85 % bare fordi. Lakrids til den søde tand og cupcakes i stride strømmer til tøsehygge og kartoffelkage til specielle lejligheder…bum og velbekomme, for du er sikkert blevet sliksulten nu ;0)

 255. Julie Mahler says:

  Min største last er helt klart sådan nogen skum/lakrids pandabjørne fra Katjes, der hedder Tappsy! Desuden er der ikke lige så meget fedt i som andet slik, så det er en undskyldning for at spise dem! 🙂 Bor rigtig tæt på Tyskland, og der er de rigtig billige!

 256. Frk. Hansen says:

  Uh 2 kilo… Det kan fylde det tomme slikskab op! 🙂
  Jeg lever bedst med lidt chokolade i kroppen. Det er hvis min last. Engang var det vingummier og bolcher men med alderen er kage, lakrids og chokoladen fået fast pladser i skabet.
  Jeg håber jeg vinder og i så fald skal alle mine med-studerende forkæles med lakrids!

  Hilsen Frk. Hansen

 257. MiaL says:

  Min største last et helt sikkert chips med dip. Især de grovchips man kan købe i Netto. Kæver det er godt. Og lige der efter er det lakrids. Helt Bülow. Men er der jo ingen der har råd til på dagsbasis.

 258. mie says:

  Min guilty snack pleasure er faktisk netop vendt tilbage, efter at have været ude af sind i flere år.
  Mini muh. Jeg kan ikke få nok, heller ikke selvom jeg blev svært skuffet da jeg for nyligt købte 1 (okay 8)
  De er jo i ny indpakning, chokoladen er ikke “støbt” på samme måde, og de smager anderledes, men nu er de fast inventar i min taske, pung, jakkelomme og i skuffen ved siden af natbordet.
  Jeg burde sådan skamme mig, men i stedet skriver jeg her og satser på at få en “Stevi”-addiction 🙂

 259. Anita says:

  LAKRIDS! Mmmmh.
  Jeg elsker lakrids, men noget der er endnu bedre er nu flagermus, også fra Haribo. Dem kan jeg ikke få nok af og det må klart være min største last! Og ellers går man vel aldrig helt galt i byen med noget chokolade, hvem er ikke vild med chokolade?

 260. Isa says:

  Min mor har altid sagt, at det eneste hun fortryder i forhold til min opdragelse, er at hun præsenterede mig for Nutella…
  LOVE LOVE LOVE <3

 261. Sarah Erez says:

  Hmmmm er for tre uger siden startet hos ww og derfor er mine laster røget lidt i baggrunden, for jeg har ikke “råd” til dem. Men en af de ting jeg mærkeligt nok ikke kunne gå forbi var de der snøfler i feks Netto…. Jeg kunne sagtens spise en hel pakke på vej hjem. (Nu handler jeg online og får varerne bragt hjem, så slipper jeg for at se på dem). Og jeg er ellers sådan en der rynker lidt på næsen af købekager, for man bager jo selv og det hele er hjemmelavet osv. Men de der snøfler kunne jeg bare råæde. Ville rigtig gerne vinde de stevia lakridser, dem kunne der nok godt blive råd til i pointbudgettet, bruger selv stevia til andre ting, men kendte faktisk ikke de lakridser (da jeg nu ikke nærmer mig slikhylderne hvis jeg er ude at handle).

 262. Pia Christoffersen says:

  Jeg har været haribo click-mix afhængig i mange år. Det står så slemt til, at min kæreste altid køber nogle poser til mig til fødselsdag og jul og pakker dem ind sammen med min faktiske gave. Jeg må ærligt indrømme, at jeg faktisk i første omgang bliver gladest for at se slikposerne i pakken. Ups.

 263. Emilie says:

  Jeg sidder i Canada; paa et nyt job hvor jeg er paa stand by, dvs. jeg faar loen men venter paa at mit projekt gaar igang. Jeg laeser dermed nyheder, hoerer radio og: laeser Sneglcille i timevis – som i, fra ende til anden de sidste par dage (og jeg er sgu ikke engang faerdig).

  Det er rart at ’se’ Kbh, skandinavisk mode og en smuk, glad unge! Jeg er ikke gravid, jeg er ikke nogens mor, jeg er ikke single; men jeg bliver inspireret, glad, forundret, underholdt, stolt over staerke kvinder og saa faar jeg KBH’er hjemve. Og jeg er vild med det hele!
  Ved min side ligger en pose Super Piratos. Travel Value size. Stortset spist op. Min mor tog den med til mig da hun besoegte mig for to uger siden.

  Jeg skal slet ikke vinde nogetsomhelst lakrids (jeg kan ogsaa allerbedst lide det der feder og goer mig utilpas), jeg vil bare melde, Cecilie, at du har en medlaeser i Canada som nyder din blog og dine skoenne billeder. Jeg er desuden glad og tilfreds med at have anbefalet din blog til en veninde der nogenlunde er i dit sted, foer jeg egentlig rigtig kendte siden. Den var god nok, den der blog. Du giver mig indblik i hvordan hun maa have haft det selvom jeg ikke har vaeret taet paa hende i den vaerste tid.

  I andre giver mig bare en rigtig aergerlig trang til sproede Kims chips med koelig holiday (damn you, manglende dipkultur i Canada), en lille rund floedebolle (♪ der kan holde krukker med sit bollehaar ♪) og de nasty rommede Snoefler, som jeg ikke kan faa… Oev, I skarn.
  Til gengaeld er der kommet mail om nyankommet personalefrugt i koekkenet…..

  Great.

 264. Anja says:

  Min største last er Tuc kiks med Havarti ost på. Nogen gange spiser jeg også bare den lette version: Havarti ost.

 265. Sofie S. says:

  Lækkert! Der er ingen tvivl… Min største last er chokolade. Og det skal helst være Toblerone. Masser af Toblerone.

 266. Line says:

  hahahahahahha, en færge eller et hygiejnebind, HAHA!!
  det var faktisk bare det jeg ville kommentere, men når nu man kan vinde noget, såååååå tror jeg da bare lige, at jeg hopper med på den også!
  chokolade er min største last! sådan!!

 267. Annette says:

  Min største last – udover at skulle starte dagen med at læse blogs – det er da klart fredagsrødvinen, men den er skarpt forfulgt af lørdagsrødvinen – og gerne den man kan få i et stort – enourmous stort – glas før aftensmaden, og allerhelst med en skål salte nødder eller sourcream and onion chips. Til alle andre dage er det lakrids i alle varianter. Yep. så er det ude. God fredag søde snegl.

 268. Marie L. says:

  Alt, hvad der starter med ‘kage’ og ender på ‘kaffe’.. Og er der chokolade i kagen, er lykken (og lasten) dobbeltstor.

 269. Teresa says:

  Ej forresten, havde nær glemt at afsløre en seriøs god nutellacraving: Prøv at putte pålægschokolade ovenpå nutellamaden, de damer! Det smager som fylde chokolader på brød! WÅW! Det har jeg lært af min mand! ha ha

 270. Sofie dH says:

  Nøj, jeg er rimelig sikker på at de her stevia-lakridser nemt kan blive den nye last… Faktisk, så er tyggegummi min last. Ud med det ene, ind med det andet. Ha, det er en dyr fornøjelse, og så ser man sgu da herre dum ud når man går der og tygger! ups.

 271. Julie Olsen says:

  Min favorit er helt klart vingummibamser – de er jo helt i særklasse, specielt fordi man også kan putte vodka i dem! Når de kommer ind i munden, smelter de bare på tungen, og man føler sig helt på den lyserøde sky. De kan altid trøste en, selv i den mest sorgværdige tid.
  Dog er lakrids også en stor favorit. Jeg elsker, når de er bløde og klistrede.

 272. Anne Frandsen says:

  Mit problem er, at jeg spiser slik HVER dag. og det er virkelig hver dag. Er totalt afhængig af den der lille håndfuld en gang om dagen..
  Flere gange har jeg prøvet at lave den der koldetyrker, hvor man i en uge slet ikke spiser slik. Men det lykkedes sgu godt nok aldrig for mig.. 🙁

 273. Anne Sophie says:

  Min største last er Skippermix og Tom’s Guldbarre med Heksehyl (og bare Heskehyl…)
  Jeg ville så gerne kunne holde mig fra det, men mine smagsløg begynder allerede at danse bare ved synet!
  Åha…. Saltlakrid, blød lakrids, hård lakrids, sød lakrids og lakrids i chokolade.. 🙂 UHM!

 274. Trine N says:

  Største last – kulørte drinks, dem får jeg alt for lidt af! Lakrids må der til for at kompenserer. har pt et liv, som ikke mikser alt for godt med drinks.

 275. Nanna L says:

  Jeg elsker lakrids og jeg elsker chokolade – og indtil jeg kom til Australien anede jeg ikke, at mine to yndlingssnacks var skabt for hinanden! I Danmark er jeg nemlig aldrig stødt på de såkaldte ‘bullets’, som er små, søde, bløde lakridser dyppet i lys chokolade og som findes i ethvert australsk supermarked til 2 dollars for 400 gram… Jeg blev lynhurtigt afhængig, og den eneste erstatning, jeg har kunnet finde i Danmark, er Johan Bülow-lakridser med chokoladeovertræk, og det er en dyr afhængighed!

 276. Line says:

  Jeg har meget upraktisk ingen bund, når det kommer til vindruer, blommer, og moreller….. og her mener jeg INGEN bund. Stopper først når toiletkummen visuelt skriger stop.
  Jeg bor i Norge, og her findes der bare lortelakrids, så jeg er in desperate need!

 277. Kamilla says:

  Pinnochiokugler på appelsin youghurt. Ikke hver dag… Ikke hvert år. Men nogle gang. Nøøøøøj! Så det i Otto er et Næsehorn – børnefilmen, og har bare aldrig rigtig sluppet det!

 278. Pernille Kirkegaard says:

  Min største last er helt klart lakrids blandet sammen med vingummi.
  Har fornyeligt haftd et lagt på hylden i 3 måneder da jeg skulle tabe mig (det var 3 meget lange og hårde måneder). Jeg kom igennem det og nyder nu mine lakridser og mine vingummier blandet sammen – Uhmm, det er lækkert! .)

 279. Katrine H. says:

  Ehm… Peanutbutter på en ske må det være!!! Det er i hvert fald den ene ting, jeg slet ikke kan styre og derfor holder lidt igen med at købe. Det er endda være end hvis jeg har chokolade liggende herhjemme :S

 280. Cæcilie M.S says:

  Ååårh hvad at vinde en hel kasse lakrids!! Af den sunde(re) slags…. Det ville forsøde speciale opstart og efterårets komme! 🙂
  Min største last er de små chokolade barer fra kinder, der ryger ALTID en med i kurven når jeg handler – eller Tivolistænger mmm nam 😉

 281. Louise B. says:

  Ej ja – flødeboller. De der lækre nogen fra Magasin eller Summerbird! Mmmm.. Eller Johan Bulow lakridser med chokoladeovertræk. Dem har jeg faktisk i skabet. Skulle man?

 282. Mette says:

  Min absolutte største last er Kinder chokolade, helst Maxi Kinder.
  Og lige nu kan man købe en pakke med 6 i, til 20 kroner i Superbrugsen. Og ja, jeg har handlet ind.. i smug for min kæreste. I denne tilbudsuge har jeg købt 6 pakker.. Det er 120 kroner på chokolade. Bum. Og jeg er ikke færdig endnu. Problemet er, hvad gør man ved 36 indpakninger + de 6 pakker. Den nemme løsning er at smide dem ud. MEN, vi sorterer affaldet, så det ville afsløre mig ret meget. Så jeg venter på at jeg en dag er alene hjemme, så jeg kan smide hele lortet i skraldespanden, og gå ud med den. Indtil videre er papirerne gemt inde i bøger..

 283. Tine says:

  Jeg bliver jo seriøst lækkersulten af at læse alle kommentarerne:-)

  Min snack favorit er lakridser. Helst hovederne i bland selv slik. Mums!

  Og så skal de nydes med en kold Faxe Kondi. Jeg har kondivand i blodårerne.

 284. Jeannette says:

  Kun én last??? He he… Pepsi max og chokolade er min største last, men derudover er jeg også ret vil med Lays Heinz ketchup chips…:-)
  Salte sukkerfrie lakridser hygger jeg mig med når jeg prøver at holde fingrene fra alt andet.

 285. ST says:

  Min største snack-last…kommer kun frem når jeg er HELT alene hjemme. Ingen mand. Ingen (eller sovende) unge. Lydløs telefon. Og så en skål med kagedej af smør, mel og sukker. Yep. Apple crumble dej er lasten der sikrer at graviditetsdellen ikke forsvinder… Suk. Klamt og usundt. But oh so delicius… Mmm.

 286. Tilde says:

  SÅ svært at komme frem til kernen i mine søde laster – måske peanutcookies, hvor jeg får både peanutbutter, kage og chokolade…

 287. ingrid says:

  har to. elsker chokolade! altså virkeligt meget. den mørke slags. holder ikke særlig lang tid, hvis den opmagasineres på mit værelse.. den anden er lakrids, og den elsker jeg så højt som et mellemsted mellem chokoladeis og chokolade. sååh

 288. Klara says:

  Chokolade 🙂 Men hele min familie foretrækker lakrids, så jeg vil elske at kunne vinde en hel kasse af dem for at så vinke dem om næsen med den. Og bagefter siger “ej, jeg laver sjov! Tag godt for jer!”

 289. Karina says:

  Ostepops er noget fanden har skabt, og i arrigskab over han har gjort det, skovler jeg dem ind! Ostepops er til lorte dage!

 290. Heidi S says:

  Jeg har vist mange laster..

  Chips, Lakrids, Chokolade, Makrel, Nødder og Kage!

  Men jeg nyder dem allesammen 😀

 291. lis says:

  min last???? marcipanbrød fra Odense….. og piratos
  2 ting jeg ikke kan få hvor jeg bor…… såååååååå når der kommer pakke fra Danmark blir der rigtig nydt…… det sker vores Lidl her har noget lakrids som i DK …så blir der hamsteret 😉 …bare rolig jeg har en sød veninde der vidresender pakken hvis jeg skulle være heldig

  knus lis
  http://1ret2vrang.blogspot.com

 292. Cecilie says:

  Jeg tænker Steve McQueen når jeg hører om de der lakridser. Min last er ALT slik (med undtagelse af skumbananer, de siger mig intet) og AL slags is (bortset fra kokosis, gør det bare ikke rigtig for mig) ALLE kager (undtagen gulerods- og squashkager, mærkelig kombi) og ALLE typer chips (bortset fra barbeque som bare aldrig rigtig har været mig)

 293. Ditte says:

  Har udviklet et afhængighedsforhold til Center. På den virkelig grumme måde. Min lokale Kvickly har dem på tilbud til 5 kr stykket, og har haft det de sidste mange uger. Bliver ved med at sige til mig selv at nu skal jeg ikke have flere. Og alligevel ender de altid med at komme med hjem. Er ret sikker på at jeg har karamelaflejringer i hele mit tarmsystem efterhånden.

  Og nu har jeg lyst til mere. Godt man lige stashede op i dag..

 294. Feministen says:

  Bland selv-slik! Altid!! Elsker hele konceptet med at glæde mig til at gå ned og udvælge de helt særlige favoritter, og gå hjem og spise til jeg bliver helt kvalm. Mmm, jordbær med sukker og lakridspladerne, nammenam! Desværre resulterede sidste fredags aften med en gevaldig mavepine. For jeg fik vist mere med mig hjem fra bland selv-bakkerne end slik. FØJ! Måske burde jeg finde mig en anden slikfavorit, meeen… I love it!

 295. Charlotte J says:

  Helt sikkert alle slags kager, men der er dog én der topper og der er den lækre lækre kaloriebombe af en kage ; Kajkagen! Jeg kan spise den til hver en tid!

  Udover den er det feta, som jeg kan spise en hel dåse af på no time.

  p.s. jeg er på kur nu, og må gerne spise slik uden sukker!!!!!!!!!!!! jatak 🙂

 296. Gitte S. says:

  Jeg elsker elsker elsker saltlakrids 🙂
  Helst zulu’er, men det er kun til biografen. Piratos er til ferien, poletter til morgenkvalmen da jeg var gravid osv der er saltlakrids til enhver lejlighed 😉

 297. Julia Boan Sørensen says:

  Jeg elsker at putte Riesen (de der karameller med tyykt chokoladeovertræk) i fryseren indtil de er helt hårde og kolde også sidde og og sutte og knase dem så chokoladen flækker af i små flager.. Yummi, det er lækkert!

 298. Line says:

  Hver gang min kæreste og jeg hygger står den på marabou med daim, Kims chips, matador mix og en omgang piratos!

 299. Celina H says:

  Min last må være chokolade! Chokoladekiks, rittersport (er vel også en slags sport), varm kakao, chokoladekage – ALT med chokolade er bare godt i min mave 🙂

 300. S says:

  Min all time favorit snack må være ristet rugbrød med Nutella. Og det er jo fuldkorn toppet med nødder! Healthy stuff! Hvis det skal være ekstra godt topper jeg med kokos-mel eller hakkede peanuts. Hapsensnaps.

 301. Clara says:

  Jeg ELSKER Center, altså de der chokolader med karamelfyld.. Mmmmmh, det er bare de bedste 🙂 Men sådan nogle Stevi lakridser ville ogs’ være lækkert!

 302. winnie says:

  ÅÅåååå – jeg spiser for meget chokolade og Bulow lakris(de er gode , men super dyre! – ØV!!) Så det kommer jo an på en prøve kan Haribo slå dem!

 303. Kathrine says:

  Man tager et spejlæg. Dem af skum med vingummi i midten og så ruller man dem om en laberlave. Mums! Smager lige som en astronaut is! Og så har jeg en søn på snart 2 der ELSKER lakrids. Især den salte af slagsen, så både ham og moren vil nyde godt af en “sund” udgave 😉

 304. kirsti says:

  uh uden sammenligning chokolade lys, mørk med chili u name it så længe det er chokolade!

  Jeg ville vildt gerne smage stevia lakridsen da jeg er stor fan af stevia som sødemiddel i stedet for sukker, det har bare været forbudt i mange år herhjemme

  kig forbi mine giveaways

 305. Anne N. says:

  Lakridser i alle afskyginger. Det er en last jeg har arvet fra min far. Jeg crawer altid lakids, og derværre er jeg ikke typen der kan nøjes med et par stykker, næ nej, jeg æder gerne hele posen på et kvarter 😉

 306. Simone says:

  Mmmm lakrids!
  Min største last må være chokolade og is, uf det er bare godt! Men må indrømme jeg er til det meste usunde og snaskede; har jeg ikke fået lakrids længe er det det jeg craver og har lyst til, det samme med kage, skumfiduser, you name it 🙂

 307. Jenny C. says:

  ved det lyder underligt men elsker Radisser:-) derudover lakrids og chokolade som så mange andre…..wow 2 kg ville være skønt…sådan ca. en uges ration her he he

 308. Eli Tiller says:

  Hej, Min største last er økologisk crunchy peanut butter som jeg spiser med en ske(!)… Og jeg elsker LAKRIDS!!! Mvh Eli 🙂

 309. Nanna says:

  Jeg holder mine lasteR (ja, jeg har mange) nede ved altid at have en pose lakrids liggende på natbordet. På “vi-har-ikke-andet-du-kan-lige-så-godt-holde-op-med-at-rende-ud-i-køkkenet-og-tjekke-hele-tiden-og-burde-du-ikke-også-sove-nu”-måden. SÅ: lakrids er godt, men lakrids uden sukker er bedre. Jeg vil sgu gerne gemme 20 poser lakrids i undertøjsskuffen.

 310. Laura says:

  Min største last må være chokolade. Og desværre (heldigvis??) en speciel Fazer-chokolade, som kun kan fås i Finland. Hvilket virkelig sutter røv. For når jeg så er i Finland (har sommerhus i Finland), køber jeg så uendelig og pinligt mange plader, og spiser det på meget (!!!) kort tid. Har kvalme i flere uger efter en tur til Finland. Og cravings resten af tiden… Øv.

 311. cecilie rasmussen says:

  yes jeg kan lige nå at være med! lakrids til mig tak, de er gode at have i tasken når man sidder på skolebænken det meste af dagen!

 312. katrine says:

  Mig, mig, mig – hvis jeg lige kan nå at være med. Jeg styr-elsker lakrids. Läkerol med havsalt, jeg er afhængig af dem.
  Og så pingvin stænger – har spist 3 poser de sidste 2 dage

 313. laila bindzus says:

  er helt vild med lakrids og så netop sund lakrids lyder spændende håber på bare lidt held min vej selvom der er så mange som har deltaget lækkert
  hilsen laila

Kommentarer er lukkede.