Shopping status

Jeg har været røvhamrende effektiv i mit “sortering af tøj” projekt, altså virkelig virkelig effektiv. Jeg har nedpakket langt over halvdelen af mit skab, faktisk tror jeg omtrent 70 % af mit tøj er røget i loppemarkedsbunken (!!!) og jeg har smidt 2 fyldte indkøbsposer efter røde kors.
På søndag kan jeg findes på Onkel Dannys Plads fra klokken 10. Med førnævnte tøjbunke og (selvfølgelig) med kaffe i hånden.

Nåååååh og hvordan går det så? Med reglerne?

Altsååååå. Det gik pissegodt. Pæ-sse-godt!! Er faktisk kun gledet i 1½ gang. Hvilket er ret vildt. Så jeg har sparet mange penge og masser af skabsplads. Har også fået solgt ok ud allerede (husk at hold øje med webshoppen) Men…
Nu kom jeg alligevel lige til at fyre den lidt af i går. På nettet. Hvilket jo er forbudt forbudt. Men jeg sparede altså 3000 bobs!! Ja.
Så… Nåh, men som sagt onkel Danny’s plads. På søndag.

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *