Post-børnefødselsdag og vinderne af mommyporn

Jeg er fucked up træt lige nu.

Et ord: Børnefødselsdag.
………
Jeg bagte kager det halve af natten og forsatte i morges da vi stod op, med en overstadig 3 årig om benene. Men jeg pullede den totalt off, fødselsdagen!! Jeg highfivede mig selv på den svedige måde, men fik hverken lagt make up eller taget mit hår ud af knuden på hovedet, inden gæsterne væltede ind kl. 14. Næste år beder jeg om hjælp eller køber mig fra det. It’s not worth it. Jeg kan knap stå oprejst af træthed og jeg kaster op hvis jeg skal spise flere pizzasnegle. Men trods dejkvalme og rander under øjnene, var det en succes. Otto var glad og faldt i søvn, små 10 sekunder efter hans hovede ramte puden.

NÅH! Jeg lovede at finde vinderne af Fifty shades bøgerne i går aftes. Jaja, men det overholdte jeg sgu da ikke, havde jo travlt med at lege mor-med-overskud. Så jeg gør det nu i stedet. Tak for jeres kommentarer, jeg har klukket og grint over dem, I er nogle trængende damer og det har ikke været helt nemt at vælge. Men jeg er nået frem til at de 2, som hver skal have et eksemplar, er:
Nina Bay, hvis mand har beordret hende at få labberne i den, da han har hørt at bogen får kvinder til at spinde.
Og Julie D, der er mor til to på 1 og 3 år (respekt) og som googler porno med røde kinder, og så elsker jeg at hun i farten har skrevet “cockies” istedet for “cookies” Hæ! Diller.
– Damer, send mig jeres adresser på sneglcille@gmail.com, så sørger jeg for at bøgerne lander i jeres postkasser.

4 replies
 1. Pernille says:

  Åååh, ja, den med Cockies bed jeg også mærke i (om man så må sige), det var for sjovt. Tillykke til de to vindere. Til alle de andre (læse)lystne damer kan jeg oplyse, at man også kan vinde knaldperlen ovre hos mig… skulle det have interesse 🙂

  Svar
 2. Julie D. says:

  Bla bla blaaaa…..

  Jeg vandt, så de dersens cockies kom mig jo til noget nytte 😉

  Jeg glæder mig til at læse den – og egentlig kommer det ret belejltigt, eftersom min mand tager til Sjælland og arbejder i 4 uger. Jaja, jeg kan vel læse den et par gange 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *