Jeg læser med hos:

Udover de seje damer oppe i toppen , som jeg læser med hos dagligt, er der mange andre jeg besøger ofte. Min blogroll blev desværre slettet for noget tid siden, jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at lave en ny ude i siden og da jeg alligevel flytter i starten af det nye år, venter jeg lige lidt med det. I stedet tænker jeg at jeg i løbet af de næste par måneder vil komme med nogle blog-anbefalinger, indenfor forskellige kategorier, en gang om ugen agtigt.

I første omgang har jeg udvalgt 6 seje danske damer, som jeg tjekker for inspiration. De er alle den slags piger, som man lidt godt gad selv at være. Velklædte, smukke og sjove.
I present to you:

Photobucket – Smukke Samantha, som ved helt vildt meget om musik og med flotte billeder og velskrevne indlæg aldrig skuffer.

Photobucket – Seje Frede, som formår at se casual og effortless lækker ud. Altid.

mie – Pæne Mie, som jeg er så heldig at kende i virkeligheden og som faktisk er præcis lige så sød som man forestiller sig.

Photobucket – Lækre Katrine, hvis flotte hår og klædeskab gør mig neongrøn af misundelse.

Photobucket – Fine Michelle, som får mig til at smile og giver mig lyst til at gå med læbestift.

Photobucket – Yndige Tikkie, som foruden altid at ligne en million, har shoppen Adelie, som jeg ofte smider penge efter, med stor tilfredshed.

9 replies
 1. Kit says:

  Jaa!
  Elsker at høre hvor andre læser med – finder næsten altid ny inspiration til min egen blogs-jeg-bare-må-læse-liste (:

  Svar
 2. Dyveke says:

  Men hensyn til Michelle så har du HELT ret! Jeg har netop købt en ny læbestift efter at have set den på hende… Dejligt med lidt læseinspiration! 🙂

  Svar
 3. Frøken Fregne says:

  Samantha er i øvrigt udover at være en fantastisk blogger, et af de skønneste mennesker i verden! Har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med hende i en længere periode for nogle år siden. Hun er bare så rar, varm og sød. Savner dælme lørdage med kaffe, sjov og tømmermænd på job med hende 🙂

  Svar
 4. Michelle says:

  Ej, tusind tak for de søde ord. Og sikke nogle ord at få hæftet på sig og sikke et selskab at komme i – jeg sad jo helt og rødmede 🙂 (og så kan jeg fortælle dig, at jeg ikke altid er særlig velklædt og fin – jeg sidder pt. i wifebeater og uden bukser på unden dynen pga. heftige tømmermænd)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *