En uge som mit sind ikke helt orker

I dag skal vi til møde i Otto’s børnehave. Sådan en evalueringssamtale.
Jeg er helt vildt spændt på at høre hvad de siger. Især fordi at Otto ikke rigtigt gider tale om hvad han går og laver derude i skoven. Han fortæller kun at der er mooncars, at han laver “masser’ ballade mor, masser’!” og at Willi er sød, men svaret når man spørger til hans dag, er for det meste ingenting.
Jeg tror det går godt. Ellers havde de vel sagt noget. I guess.
Det eneste “problem” jeg kunne forestille mig de måske vil bringe op, er at han af en eller anden grund er begyndt at skide i sine bukser, istedet for at gå på toilettet.
Han siger det er fordi det er kedeligt at gå på toilettet.
Nuvel.

I morgen skal jeg til begravelse. Bare tanken giver mig kvalme. At skulle se folk jeg elsker, opløste og små, kan jeg overhovedet ikke rumme. Jeg har heller ikke bedt om fri fra arbejde endnu. Af en eller anden grund er det vildt svært at få ordene frem.

Fredag. Fest i børneren. Oh jæs.
– vi skal hver især have en ret med til fællesbuffeten.
JA, jeg køber mig fra det (hej pizza!) og JA, jeg håber der er øl (som om).

12 replies
 1. Jeannette says:

  Hej Sneglcille… mht. at han er begyndt at “skide” i bukserne efter start i børnehaven, så havde vi lidt samme problem med sønnike… Men det skyldes simpelthen at han ikke havde tid til at gå på toilettet, og at han legede for godt…. Så vi fik pædagogerne til at minde ham om, at det nok var tid til toiletbesøg nogen gange i løbet af dagen…
  Desværre er han nu 7,5 og det sker sgu stadig hvis han engang imellem lige har lidt for travlt med at lege og ikke er i nærheden af et toilet… så glemmer han det til det er for sent.

  Svar
 2. Cecilie says:

  Min dreng går også i skovbørnehave, og her er standard svaret også “ikke noget” til (standard) spørgsmålet om hvad han har lavet idag. Har fundet ud af det er bedre at spørge HELT konkret, og nogle gange ret detaljeret til hvilken mooncar han har kørt på idag, hvor stort bålet var idag, om der var store vandpytter etc. Så kommer der – nogle gange – ligesom lidt mere på svarene. Tror bare det der med “hvad har du lavet idag” kan være ret uoverskueligt og abstrakt for en tre-årig drengehjerne;-) Og jeg kender det godt lidt fra mig selv. Ville blive sindssyg hvis jeg skulle svare min kæreste på hvad jeg havde lavet på arbejdet hver dag….
  Men man vil jo bare så gerne være lidt en del af alle de der bedste timer på dagen, som man bare ikke har med sit barn mere! Smerteligt? Jo tak.

  Svar
 3. Karen says:

  Jeg havde øl med til den første fest med fællesbuffet i vuggeren. Jamen der stod sgu da fest på invitationen?? – og min far havde lavet frikadellerne..

  Svar
 4. Mie says:

  Hej!
  Jeg synes altså virkelig, at du ligner Naja Marie Aidt skidemeget; især i en artikel, der er om hende i denne uges FEMINA.
  Du er sikkert ligeså dygtig til at skrive, måske hun er din dobbeltgænger – don’t know. Følger din blog, læste artiklen i dag i FEMINA og tænkte, hey, det ville jeg lige dele med dig 🙂
  Det har absolut ingen relevans til dit indlæg (sorry!).

  Svar
 5. Pernille says:

  Fest i børneren sku’ forbydes. Hader de der lunkne arrangementer, hvor folk fortvivlet fylder sig med tyndt, kommunalt saftevand, mens de tænker på alle de fede steder, de kunne være i stedet for. Sidste gang der var grillfest i vores børner, havde jeg misforstået konceptet, og troede, man kun skulle tage det med, der skulle på grillen. Man sku så også have paptallerkener, drikkelse, krus og alt andet med. Så mens de andre velstrukturerede forældres børn sad og spiste ristede skumfiduser og speltsalat, sad vi med hver vores pølse i et lommetørklæde og søbbede i et glas vand. Årets mor 🙂

  Jeg føler med dig fredag!

  Svar
 6. Albertesmor says:

  I min datters børnehave sælges der øl, sodavand og vin (overskuddet går til noget til ungerne) – og der drikker de fleste voksne altså af øl og vin! Så helt utænkeligt er det ike!

  Svar
 7. Anjéla says:

  det er pædagogerne den er gal med. de er ubehagelige,
  hvis de var dejlige så TURDE ungerne gå hen til dem
  men ofte så gider “pædagoger” kun sigselv og de blev pædagoger fordi…
  … de var rædsomt upædagogiske… lidt som når folk der er dårlige til
  at lave mad, går hen og får sig en kokke-uddannelse.
  det KAN ikke læres. Psykologi/ pædagogik osv og evnen til at lave
  god, smagfuld mad eller spille sjælfuld musik er MEDFØDT
  Find en bedre egnet børnehave/ skole ?! ..og drop øllerne??? 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *