Det har jeg altså aldrig sagt

Jeg er i Alt for damerne denne uge. I et interview fortæller jeg sammen med 3 andre damer om hvordan det er at bo alene. Det er et fint interview, som jeg har haft til gennemlæsning og det kom derfor også bag på mig at der pludselig stod noget ala “min kæreste valgte simpelthen at smutte”, ord som jeg aldrig har sagt og som jeg med røde bogstaver i en mail, bad dem om at fjerne eller omskrive. Hmpf.
Nå, men bortset fra den lille ting, som i virkeligheden nok kun er mig, som lægger noget negativt i, nårhja og måske “smutteren” himself, så er det fint. Very. Og jeg håber I har lyst til at læse det.
I kan nå at købe bladet endnu. Side 28. Afstiafsted.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Vil lige understrege at Tilde, som har lavet interviewet, er skidedygtig og på ingen måde har haft noget med fejlen at gøre. For det er en fejl.  

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *