Cravings og en lakridsvinder

Jeg har grint og savlet over jeres kommentarer til lakridsgiveawayen, hold kæft hvor er I skægge. Der er blevet nævnt: brie, p-tærter, Tuc med havarti, mini muh, skumspejlæg med en laber larve i midten (Perfekt!!!), ostepops, kinder i lange baner, peanutbutter, smørmadder og meget andet.
Jeres kommentarer var faktisk så gode at jeg har haft svært ved at vælge.
Derfor blev det til en god gammeldags lodtrækning, og de 2 kilo lakrids skal hjem og bo hos:

Anne HP

Anne skrev følgende:
Lakrids. Gerne den salte af slagsen. Hovederne fra SkipperMix (fryd når man finder dem i blandselv afdelingen!) Bogstaverne fra Haribo og Djungelvrål (som vel teknisk set er sød lakrids med stads på. Årh.
Men jeg er også stor tilhænger af kage. Og chokolade. Og chips!

Og bernaisesauce ? eller wannabe ? den fra Knorr. Er du klar over hvor godt spaghetti og bernaise smager?!

Tillykke til Anne, send mig en mail på sneglcille@gmail.com med din adresse, så sender jeg den fluks videre til Haribo.

Kan som bonus fortælle at mine egne laster, udover the obvious, som chokolade og saltlakrids, er:
Avocado i alle afskygninger,
Ristet rugbrød – gerne med førnævnte, eller en skive flødehavarti, åh eller nutella! 
Peanutbuttermadder (nu med nutella, så fuck jer, som skrev om den lækre kombi),
Chokolademusli med mælk (eller uden, who cares),
Edamamebønner med citron og salt,
Mælkesnitter (cravingen startede da jeg var gravid, hvor jeg snildt kunne køre 5 ind om dagen, det er jeg stoppet med, men kan stadigvæk komme til at købe dem…)
og sidst men ikke mindst de der Mathilde chokolade milkshakes.

7 replies
 1. Sara G says:

  Da jeg hader lakrids og derfor ikke ville vinde en helvedes masse af det, kommenterede jeg det ikke.. Men jeg vil da lige fortælle om min skøre yndlingssnack! Jeg ELSKER franske kartofler med agurksalat – ikke det der hjemmelavede pis, nej nej, det skal være købt på glas – gerne de aller billigste og meget tynde skiver – yes! I loooove it! Det smager så godt! Især hvis man har lidt brun sovs også! Mums!

  Og ellers er marabou med popcorn også virkelig godt! Og generelt alt mælkechokolade :p

  Mhhh! Bliver helt lækkersulten nu 😀

  Svar
 2. Baysen says:

  Uh mælkesnitter er altså også gode – dem køber jeg altså også en gang i mellem 😉 Jeg har også en svaghed for Petit Danone, sådan en seks-pak ryger på nul komma fem!

  Svar
 3. Cecilie says:

  Jeg er gravid og er begyndt at gå meeeget langsomt forbi mælkesnitterne. Men jeg tør ikke begynde på dem, jeg er bange for, at det bliver starten til en farlig (og lidt pinlig?) afhængighed. Så nu er jeg gået over til risifrutti.

  Svar
 4. Anne HP says:

  Det løgn! Wuhu! Jeg sender fluks en mail! (og jubler over at Haribo selv får lov til at finansiere min lakridscraving – jeg håber det der Stevia er så godt som alle går og taler om!

  Svar
 5. Anne says:

  Jeg var heller ikke med i konkurrencen, da jeg bare er alt for langsom, i disse dage.
  Men noget af det der smager aller aller aller aller aller bedst i hele verden, er Kims skruer og så med en fløde hvidløgs ost, GOT DAMM det er det bedste i hele verden, hvis jeg ikke lige fik sagt det før 🙂
  PRØV DET

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *