BRØL!!

Ja, det er mere brøleri herfra. Jeg er ligeglad!
Alt sejler!
Jeg har rullet gardinerne ned i min lejlighed, fordi at min sindstilstand de sidste to uger har gjort at bunkerne af vasketøj, legetøj, støv og de tusind pinde, kastanjer og blade som barnet slæber med hjem fra udflytteren hver evigt eneste fucking dag, har hobet sig op og mit hjem efterhånden ligner et teenageværelse fra helvede.
I dag sov vi over os, på stressmåden, så vi toppede rodet med endnu mere tøj, en halvspist portion havregryn, samt en gennemtisset junoseng, fra nattens uheld. Jamen hvad skal jeg gøre?! Vi vågnede 10 minutter efter vi skulle have været ude af døren, nåede knap bussen og nej jeg har ikke børstet tænder. Som sagt: Det sejler!
I eftermiddag er vi inviteret til børnefødselsdag hos bedstevennen i børnehaven og jeg er skideglad og stolt over at Otto er en af de 3 inviterede og jeg har priorteret at det skal vi bare med til, men hvem fanden vasker så sengetøj, går på poshuset, køber aftensmad og skraber havregrynene af babapappatallerkenen Hva’?!!

                                                                             AAAArrrrGGGgghhh!!
… Det var bare det.

Bonus:
Hel-dig-vis har freelancer meldt sig som barnepige, i aften når barnet sover, og så skal jeg have en kæmpefed drink, skal jeg fandme!
Oprydningen den bliver udsat lidt længere. Det må jeg gerne.
…..

8 replies
 1. FruForstad says:

  Måske det kan være betryggende at vide, at alting godt kan sejle på samme måde, selv om man bor i Forstaden med mand og det hele.

  Svar
 2. Cecilie says:

  Har samme fornemmelse af et liv der sejler. Jeg kan dog ikke dele skylden for det med et barn, men kun tage hele æren selv (gad vide hvordan jeg nogensinde ville klare den?)

  Nå. Jeg vil sgu følge det gode eksempel og også snuppe mig en drink!

  Svar
 3. Caroline says:

  Jeg læste lige artiklen om dig i alt for damerne, og nøj hvor er du bare inspirerede, ærlig og ikke mindst gude smuk!
  Ville med glæde være din kæreste, hvis jeg var en mand 😉 haha.
  God aften og drink.
  Xx

  Svar
 4. Anette says:

  Nogle gange er der bare ting, der er vigtigere end rengøring. Og på et eller andet tidspunkt – og det er som regel inden det bliver helt grelt – så får man et flip, og får ryddet det hele op, støvsuget, tørret støv af, vasket gulv og ordnet vasketøj. Så er man super, duper stolt i et stykke tid, og lover sig selv, at denne gang kommer det ikke til at se sådan ud igen – og 14 dage efter tager man den samme tur.
  Sådan er det bare, når man skal klare alt selv, have fuldtids arbejde, nå at få lidt kvalitetstid med barnet og have tid til bare lidt afslapning for sig selv på sofaen, inden man skal sove – for at vågne op til en ny dag, der til forveksling ligner den i går.

  Svar
 5. Lotte B says:

  Jeg melder mig på drinks-holdet. Måske ikke fordi alt som sådan sejler, men har lavet strategi, budget og holdt forelæsninger i en lang køre nu…og jeg kan ikke huske hvornår jeg har talt “normalt” (om andet end tal og excel-sheets) og indtaget alkohol.
  Biotur og drinks…(eller bare drinks…). Say when!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *