Step away from the hårfarve

I går var en god dag. Og en lang dag.
5:30 stod vi op og resten af dagen styrtede jeg rundt og agerede mor fuld af overskud, med flødeskum, jordbær og sugerør flyvende alle vegne og jeg havde også lige en 6 timers arbejdsdag oveni. Så måske var det ikke lige der, klokken 22 i går aftes at beslutningen om en ny hårfarve skulle tages. Men… Ikke desto mindre gjorde jeg det. Farvede mit hår. Selv. (undskyld Kris).
Lad mig forklare: Jeg er blond, fra naturens side. Om sommeren er jeg meget blond. Det er pænt. Men jeg føler mig sjældent rigtig tilpas med det lyse, og slet ikke når jeg har fået lidt sol. Den lysebrune hud, kombinerede med mine øjne, som er ret grønne og det meget blonde hår, kan godt se en smule fake ud og det er ikke et look jeg bryder mig om. Som sagt før (jeg har fandme skrevet meget om min hårfarve) er jeg mest tilpas når det er helt mørkt, håret. Det er bare for dyrt og for hårdt for mit hår at farve det hele tiden.

Det er blevet pænt. Det sagde Otto også, og han er ikke bange for at sige sin mening. Dog slipper jeg nok ikke for et frisørbesøg i nærmeste fremtid, da mit hår har det med at bliver grønt relativt hurtigt ovenpå sådan en hjemmefarvesession.
Og sådan skete det at jeg skrev et helt indlæg om mit hår. Igen.

PIK.


Mugshot fra lægens venteværelse i morges (bare blodprøver i øvrigt, ingen vaguebooking her):
Uploaded from the Photobucket iPhone App

5 replies
  1. Celina says:

    Bare et godt tip fra en frisør – når og hvis man farver håret selv fra lyst til feks mørkt, så skal der lidt rød i farven, det gør at den brune farve holder bedre og ikke bliver grønlig 🙂
    Men det ser rigtig fint ud 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *