Når man græder på chefen

Jeg kan gå rigtigt længe og bilde mig selv og andre ind at jeg har det fint, at det hele kører og at der er spelt i skuffen. Sådan er det bare sjældent. I stedet for at stoppe op og lige briefe min omgangskreds om at det sejler, tier jeg det ihjel, mens jeg smiler og joker. Det er her jeg for det meste bliver hamret i bund af noget sygdom, denne gang er ingen undtagelse. Hej influenza! Men det skal ikke få mig ned med nakken sgu. Så jeg går på arbejde og er mor og fortsætter trods feber og kaos, og så er det at min hjerne giver op. Og det eneste der skal til for at udløse tuderiet, er et “hvordan går det?”. I går gik det ud over min chef. Lige der midt i kontorlandskabet tudede jeg igennem min influenza og blev efter en peptalk bedt om at gå hjem. 
Så det gjorde jeg. 
Allerede i morges havde jeg det bedre. Søvnen, gråden og de mange liter ingefærte havde gjort mig godt. Instant lettelse.
Så vendte jeg mig i sengen og fik øje på min søn, som kæmpede med at åbne sit højre øje. Evil, thy name is øjenbetændelse.
Ingen børnehave ugen ud, var lægens dom. Stressfølelsen begynder så småt at gribe fat i mig nu kan jeg mærke. For jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal få det til at gå op. Lortepuslespillet, de kalder livet.
Jeg skal sidde i en flyver mod Stockholm klokken 9 i morgen, og på fredag skal jeg på arbejde. Heldigvis har barnets far mulighed for at tage ham hele dagen i morgen -og har endda tilbudt at hente mig i lufthavnen om aftenen. Score! Så det er på plads.
Fredag, ved jeg simpelthen ikke hvad vi gør, men noget siger mig at Otto må komme med på kontoret, selvom det nok er begrænset hvor længe en iPad og en håndfuld mariekiks kan holde ham i ro.
Wish me luck, og send mere sprut.

10 replies
 1. Clara Bugge says:

  Du er bare så hammer sej, du er! Det er fedt, at du skriver om alt det, du tænker og oplever, selv disse i shity tider hvor intet rigtig fungerer. Jeg bliver simpelthen altid så glad og rørt af det, du skriver, og du formår virkelig at formulere dig helt fantastisk! Forhlevede, du er jo bare mega cool. Og håber virkelig, du snart får det bedre og får stresset lidt ned. Sender dig positive og hjælpende tanker og minder dig om, at du er en skide god mor og blogger!

  Svar
 2. Amrit says:

  Ved du hvad, Cecile, nu har jeg smuglæst med her på bloggen i et stykke tid og NYDT det, og nu bliver jeg nødt til at komme med en kommentar! Du er hammersej, fordi du er ærlig – og solidarisk med alle os andre mødre og kvinder, fordi du tager bladet fra munden og kalder en spade for en spade. Jeg ved ikke, hvad det er for en læge, du har, men når det gælder øjenbetændelse, så skal barnet blot have været i behandling 1 dag, og så må det komme af sted. Ved det fra mine to. Af sted med ham, hvis han ellers er ok. Og gør det, du skal. Eller vil.
  Stort knus fra en fan

  Svar
  • Sneglcille says:

   Åh tak.
   Bare jeg kunne vise et billede af hans stakkels ildrøde øje, for han er ikke klar til børnehave i morgen. Øv. Og! Desværre har reglerne ændret sig fortalte lægen, så der minimum skal gå 2 dage, når infektionen ikke skyldes en virus. Buhu. Det sucker røv!

   Svar
 3. Heidi says:

  Tak for dit indlæg, det var forfriskende. Jeg er ikke helt så ekstrem, jeg nøjes med lidt hævede mandler i disse dage. Jeg måtte dog ud på toilettet kl 9:50 i tirsdags og tude fordi alt var for meget. Det tog en uforudset regning på 400 kr. til at skubbe mid ud over.

  Dagen fortsatte med overbelastningssmerter i venstre arm og skulder og kokosmel med dyr i kl 20:30 så jeg ikke kunne lave Anne au Chocolats fantastiske bountychokoladeting som lovet til kolleger.

  Så ringede jeg til min mor og brokkede mig i 20 minutter, hvilket altid hjælper.

  Og så bagte jeg dine chewy cookies som altid tager kegler hos kollegerne (seriøst, de kom endda fra andre teams og stjal).

  Og så bliver det vel bedre lige om lidt.

  Svar
 4. Karen says:

  Nogle gange skal der bare tudes, når der skal tudes. Sådan er det bare, og det ved chefer. Så har de også noget at fortælle konen, når de kommer hjem. Kram herfra

  Svar
 5. Hjertefanden says:

  To råd om øjenbetændelse:
  – Lad ikke lægen spise dig af med Fucithalmic dråber. Det virker ikke, det lort. Til gengæld skal det tvinges i øjet på barnet 1 mio gange om dagen. Insister på Kloramphenicol med det samme. Det virker.
  – Herhjemme får far og børn øjenbetændelses symptomer af fx græsallergi. Det har vinselv fundet ud af. Læger kalder det altid øjenbetændelse, og så hiver de recepten på Fucithalmic frem…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *