Hvad blev der egentlig af Ricki Lake?!

Jeg har nævnt det før. I mange mange maaaange indlæg. Jeg er en sucker for dårligt tv. Kaare Sand produktioner rocker min verden. Hårdt.
Amerikanske og britiske talkshows, realityprogrammer og dokumentarer slubrer jeg i mig og vil have mere. Jeg overvejer endda seriøst at anskaffe den store kabelpakke sådan at TLC igen kan forsøde min tilværelse.
Jeg ser frem til sæsonstart på De unge mødre, Singleliv og det der med bypiger og bondemænd.
Orv det bliver godt.
Og ja, jeg bliver som så mange harm og sur og pissed når mødre som Malou hold-nu-din-kæft-og-skrid-op-på-dit-værelse Stella ynker og teer sig. Men I cannot help it. Det er en del af det. Et hurtigt fix til at få det lidt bedre med sig selv (ja sorry, men den virkning har det). Fniser altid lidt når folk tager dem i forsvar og himler op om at det er synd og de er unge og blah blaaah – hold nu kjæften din! Ja, der er tragiske tilfælde som klart ikke skulle ha’ været vist, så langt er vi enige. MEN! For det første er de jo ikke tvunget til at stille op vel?! Det er jo ikke ligefrem en hemmelighed hvad det er for et program de stiller op til, for det andet kunne de vel for helvede lige slukke cigaretten når kameraholdet dukker op eller i det mindste børste tænder (Ja Natasha Nikita jeg taler om dig) og for det tredje findes der altså også unge mødre, som er pisse seje (min egen mor f.eks.), endda er der eksempler på det i selvsamme program, se bare Camilla Framnes, som trods modgang har rimelig godt styr på sit shit og hende der med øjenbrynene og dobbeltnavnet fra Albertslund har da også overrasket positivt, trods et tidligere hashmisbrug og en fåååcked up eks, kikset jovist og skideung, men der er da ingen tvivl om at hun har prioriteringerne i orden.
Det er bare min mening.
Min nyeste addiction og ubetingede kærlighed er faldet på et TLC program der handler om piger, som føder børn uden at vide at de var gravide!? ÅRRH! Eller det med ham med alle konerne?! Uh! og My big fat american gypsy wedding (stille og rolig titel).

Hmmmm. Det går op for mig nu, at jeg vist lige skrevet et indlæg om hvorfor jeg muligvis kommer til at være single for evigt. I kan se mig på kanal 4 om et par år. Det er mig med alle kattene…..

34 replies
 1. Teresa says:

  Ha ha ha, I’m with you all the way! Vi slubrer det i os herhjemme. Både manden og jeg – så no worries, der findes mænd, der gider dele livet med en kvinde, der elsker Kaare Sand-produktioner

  Svar
 2. Gitte says:

  Btw, Ricky Lake har fået et nyt talkshow, ved ikke om det er nået til Dk endnu 😉

  Personligt er jeg mere til livstilsændrings programmerne, ifølge min mand, så ser jeg kun programmer med tykke mennesker, men helt ærligt hvor fedt er det lige når de taber 60 kg i Ekstremt Fed 🙂

  Svar
 3. lene says:

  har du overvejet at kontakte din kabel TV leverandør mhp at få sponsoreret TLC – den omtale du giver dem gratis, burde da kunne lønne sig 😉

  Svar
 4. Charlotte says:

  Åh jeg savner kanal 4!!!
  Sad og så Ricki Lake på youtube forleden. Håber hendes nye program er lige så godt!!

  Svar
 5. Sabrina says:

  TLC er den bedste kanal, følger præcis samme programmer som dig – de er mega fede 😀

  Bare rolig, min kæreste hader dem, men han ser til gengæld fodbold konstant – så han kan ikke rigtig brokke sig :b Så bare find en der har en anden ‘addiction’, så skal det nok gå 😉

  Svar
 6. Maria says:

  TLC my låååååve!! Hold nu op, hvor har den kanal forsødet min tv-tilværelse! Tv3 Puls kan forresten også anbefales!

  Hvis du har Yousee, kan du muligvis fange TLC på deres webtv uden at have den store pakke på fjerneren? Jeg er ikke helt sikker, eller om det er wishful thinking… Men det er da et forsøg værd 😉

  Svar
 7. Ingeborg says:

  Nogle skulle lave et studie hvor man sammenligner “16 and pregnant” på MTV og “De unge mødre” så ser man virkelig sort på hvidt forskellen på at bo i et velfærdssamfund og ikke at gøre det.

  Jeg så en poster at der også kommer et eller andet nye reality program med Oliver Bjerrehus og hans børn. noget med opdragelse måske. Det skal jeg da stene.

  Svar
 8. Jens Rasmussen says:

  synes måske at D.U.M. har mistet lidt kant her på det sidste – de første 200 afsnit var klart de bedste – der er ikke så meget at blive forarget over mere (damn skrev jeg det …) Men så noget poster-værk med Frederik Fetterlein og noget date-noget med 5 trunter fra Paradise Hotel – det venter jeg mig meget af !!! tror det bliver et godt tv-efterår !!

  Svar
 9. Christina says:

  Haha, elsker det her indlæg – jeg er fuldstændig som dig på det punkt og kæresten hader det 🙂 Så også lige endnu et Kaare Sand program den anden dag, som har været vist mange gange… det med truckerne, der er på udkig efter damer, hvor ham den ene går på krykker… love it!!
  De Unge Skøger bliver også bare ved med at være en favorit på trods af at Stella (jeg kalder hende ved hendes gamle navn ligesom hendes mor… bare for at “irritere” hende) virkelig kan pisse mig af!

  Svar
 10. Malle says:

  Du ender ikke som single med en masse katte – BARE ROLIG! Jeg sluger alle de TV programmer, du lige har nævnt, råt (inkl. Kongerne af Marielyst/Rømø/Who cares, Paradise, Luksusfælden and so on) og jeg har altså en kæreste! En flot en endda! Så der er håb for dig også 😉

  Han er faktisk begyndt at se De Unge Mødre med mig – han vil benægte det til sin død, men han nyder nu alligevel og se det (læs: råbe af Natascha Nikita og Malou Stella).

  Svar
 11. Julie says:

  Personligt ser jeg kun deadline……(Så irriterende type!)

  Jeg ser næsten kun TLC! There I said it!
  Jeg ELSKER programmerne om gypsies og i særdeleshed Extreme Hoarders, hvor deres huse er så fulde af skrammel, at de spiser aftensmad ude i bilen.. What’s not to like!?
  Jeg er også en sucker for Èn mand- 4 koner! De har 14-15 børn tilsammen og synes det er helt fint at dele deres mand!

  Svar
 12. Julie Nagel-Udsholt says:

  I hear ya, sista!!!
  (og forresten kan jeg slet heller ej snuppe Tina. d!!! Fy fy i det danske samfund, big time!!!

  Svar
 13. Louise says:

  Os der ikke længere har råd til kanal 4 er glade for Luksusfælden – elsker at kigge på folk med mere gæld end mig selv!!

  Svar
  • Julie Nagel-Udsholt says:

   Hvad skete der også lige for at de stjal vores kanal og gav os CSI non stop 7/11???? Luksusfælden, Familien på bryggen og for lækker til love (til tider, de er jo egentlig røv pres!!!)…gotta love it!!

   Svar
 14. J says:

  HAHAHAHAHA! Jeg er total meget lige som dig 😀 jeg havde helt glem Ricki Lake!
  “Behind the scenes – Oprah”, “Say yes to the dress” og “Cake Boss” på TLC er altså også ret godt!!

  Svar
 15. Linda says:

  Ser du egentlig nogle af de der model-programmer? Tænker, at det må være enten/eller med din baggrund? For personligt får jeg svedende spasmer af at se film og serier med tegnsprogstolke; alt for mange ting, som jeg ved er faktuelt forkerte.

  Svar
 16. Ida says:

  Åh, jeg har fundet mine ligesindede! Jeg vidste, I var der, for jeg kender jo seertallene, men i min omgangskreds er jeg næsten den eneste, der tør indrømme det. Jeg er en højtuddannet kvinde slut i tyverne, og jeg labber skodtv i mig. Jeg prøver at argumentere for mine vaner med, at det står som modpol til min intelligente hverdag, og jeg bliver nødt til at se det, for at opnå ligevægt 🙂 i virkeligheden er det nok, fordi jeg elsker at blive forarget og underholdt af andres absurde adfærd. Jeg ser frem til Linse og Gustavs nye program!!!

  Svar
 17. Patti says:

  Hej søde SneglCille.
  Nu har jeg læst din blog igennem på få dage(overvejer seriøst at gøre det igen – need my fix!)
  Og jeg må bare sige, jeg synes du er røvsej! Måske betyder det ikke så meget når en 16-årig teenager uden nogen som helst erfaring i bleskift, sygdomsramte børn osv.(udover den sjældne pasning af kusiner/fætre) siger det, men måske netop fordi det er en teenager ville du måske blive glad for at høre, at jeg ikke ville have noget i mod at have dig som mor(håber ikke det lyder for ceepy?- og så skulle det også kun være fordi jeg ikke havde min egen no offence) Tror Otto er stolt af dig. Og så er han altså skide kær.
  Men jeg synes virkelig ikke du er sådan en dårlig blogger osv. Synes du virker som et skøn menneske og jeg vil klart følge med i dit liv herinde. Det er sku ret inspirerende. er rimelig sikker på jeg ville reagere noget værre end dig med alt det der freelancer shit du har været igennem. Vi har alle været der hvor vi bare tænkte: gjorde du lige det? Synes selv jeg har oplevet fucked up skod ting i mit korte liv.
  Ps: så bliver jeg lige nødt til at sige jeg elsker dine fjollede indlæg om pik, ting man ikke skal sige, kommentar om onani-fyren og andet (for nogle) stødende ting. Seriøst det er alt for lækkert er ved at dø af grin nogle gange. Saves my day. No shit.
  Knus.

  Svar
 18. Trine says:

  Hæ hæ, Jeg kan simpelthen ikke holde alt det realitylort ud – synes det er stukket helt af men når det er sagt så er jeg på barsel og kl 16 kommer der “for lækker til love” som jeg elsker at se. Det er det ultimative freakshow og min kæreste og jeg får den store griner over hvor ubegavet, ucharmerende og sindsyge kommentarer som der bliver fyret af 🙂

  Svar
 19. Louise says:

  Og så kommer lige en anden side: Hvorfor skal vi se og morer os over andre? Er det er ordentligt menneske og en god måde at betragte sms’er på? Og en god pejling er altid: hvad ville du sige til at Otto medvirkede som barn eller voksen?

  Og I know: det er bare underholdning. Ja, med ikke uskyldigt . Heller ikke for seerne. Tjek desuden evt. P1 serie om konsekvenserne af deltagelse i reality for diverse tidligere reality deltagere. Skrappe sager, og her har I seere altså et medansvar.

  Kedeligt – men moral og etik er også i fjer betjeningen.

  Svar
 20. mullefilumsen says:

  Jeg så også de der “gravid uden anelse” programmer i noget tid. Indtil jeg, trods p-piller og mangel på sex, fik overbevist mig selv om at jeg da var gravid. Jeg mærkede pludselig liv og hele pivtøjet. Nu ser jeg ikke det mere – det kan jeg åbenbart ikke tåle 😉

  Svar
 21. Sara j says:

  Iiih jeg vil også se alle de gode programmer! Er der nogen der ved, om man kan se tlc programmer online? 🙂

  Svar
 22. Camilla says:

  Rimeligt meget off track, men hvorfor hedder Otto entelig Otto – Hvad var dine tanker bag det og hvad skulle han have heddet hvis han var en pige?

  Svar
 23. klummefabrikken says:

  Skønt! En af mine venner blev pinlig berørt på mine vegne forleden, fordi jeg ser de programmer, du nævner. Det er taber-agtigt, forstår jeg nu. Men jeg er pjattet med det!
  Har du set “Say yes to the dress – bridesmaides”? Vidunderligt – intet mindre.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *