Fik jeg sagt

at børnehaven er et hit?
Endelig!
Som I ved har det været en hård opstart og det har taget al min energi (se bare her, her og her), og det var med ondt i maven at jeg afleverede ham efter ferien i sidste uge. Det kom også derfor noget bag på mig, da han den første dag i opsamlingen bare vinkede farvel og løb ind og legede. Selvom han stadigvæk nogle dage bliver lidt ked af det når vi afleverer ham, er det en klar forberedning fra før ferien, hvor han nærmest hyperventilerede og kravlede på væggene, mens både jeg og freelancer måtte plastre et sammenbidt smil på og vinke hejheeeej i falset. Om eftermiddagen var han så træt og overstimuleret at han smuldrede når han blev hentet. Det er en helt anden virkelighed nu, hvor han stråler når han står af bussen, holder hovedet højt og har sorte negle, røde kinder, skrammer på knæene og lugter af bål, mens han hele vejen hjem fortæller røverhistorier.
Hvis det forsætter sådan her, kan jeg ikke bede om andet. Bliver også lige nødt til igen at sige tak til alle jer, som har kommenteret og sendt mails. Det har været en kæmpe støtte og har i høj grad hjulpet mig til ikke at skabe mig hos pladsanvisningen og gå ned af frustration. Tak!

Uploaded from the Photobucket iPhone App
(For helvede hvor jeg glæder mig til at få ham hjem i dag!!!!)

4 replies
 1. bettina says:

  Dejligt at høre! Så er der også gode forhåbninger til os andre med et barn, der lige er begyndt i børnehave og som synes, mor eller far skal blive der hele dagen sammen med hende…

  Svar
 2. Teresa says:

  Hvor er det godt at høre! Det var en svær start, og jeg genkendte det du skrev, lidt for meget! Men hurra fordi børnene nu elsker deres skovbørnehaver/udflytterbørnehaver 🙂 Det er så godt for dem!

  Svar
 3. Sofie says:

  Årh manner, hvor er det bare dejligt at læse!! Er virkelig glad på jeres vejne. Sådan skal det bare være 🙂 hurra for børnehave, Otto og dig, kære Cille.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *