Der findes ikke nok kaffe i verden til at vække mig

Meget lig mit 2. dags tømmermændsindlæg fra januar, må jeg erkende at omstillingen fra feriehjerne til hverdags-work-mode er tæt på umulig. At jeg i weekenden lå i druk 2 dage i træk hjælper heller ikke på sagerne. Igen var det i morges en kæmpeudfordring at cracke mit password til min computer og det tog mig i hvert fald 10 minutter at huske hvad det egentlig er jeg laver og hvilke programmer jeg skulle åbne (det er vist meget fint at mine dage her i firmaet snart er slut). Anywhoodle, min ferie har været fantastisk og tiltrængt, med stille dage og uden for mange planer og aftaler, præcis som jeg trængte til selvom et par uger ekstra ville være awesome.
Jeg har ikke så meget at fortælle om førnævnte ferie, bortset fra et par highlights:

 • 2 trappestyrt er det blevet til, fordelt på barnet og jeg selv. Han tog en tur baglæns ned af en kældertrappe på cykel, jeg tog den op af en trappe i en brandert, grundet ødelagt sandal, procenter i blodet og en favnfuld øl og har nu 3 trappetrinsformede blåsorte mærker på min krop.
 • Min søn bruger næsten ikke ble længere. Det er stort! Og han sover heller ikke til middag.
 • Mængden af kaffe har været minimalt i ferien. Dog kan jeg godt se at det ryger op igen nu da jeg skal op klokken 6 og derefter glo ind i en computer 7-9 timer dagligt.
 • Jeg har undværet Otto i 8 (!) dage i alt og har tudet snot over det de sidste 3 af dem, men var tilgengæld overskudsramt og propfuld af lykke (og sambucca Treo) da jeg modtog ham søndag morgen. Hjerte!!!
 • Mine jeans strammer væsentligt mere end de plejer, da mit dessert- og pasta indtag har været mere end fordoblet de sidste 3 uger.
 • Det er tæt på umuligt at drikke sig fuld i Malmø. Jeg gav det ellers et ihærdigt forsøg. Men med en drinkpris på 100 kr stykket gav jeg hurtigt op og brugte resten af mine penge på Kex og Bilar.
 • Mine skriveevner og kreativitet er helt nede på 0 når jeg holder ferie, hence de manglende blogindlæg.
 • OL kan rende mig i røven.

Og nu til feriebilleder (jowjoow og der er mange. Men det er også de sidste. I swear)
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

5 replies
 1. Nadja says:

  Dejligt indlæg- de fleste af tingene i hvert fald 🙂
  Min Arthur blev 3 i fredags, og jeg havde troet det ville blive nemt for ham at komme af med bleen og svært med hans elskede sut. Det gik dog lige omvendt – sutten røg uden de mindste problemer for over en måned siden, mens bleen er der endnu. Så skønt for dig, at Otto næsten er af med den 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg frygter også for den skide sut, det bliver hårdt tror jeg. Selvom han kun bruger den om natten og lidt om eftermiddagen.

   Tillykke med din store (!) dreng, jeg tror de smider bleen når de er klar til og det går for øvrigt stærkt. Bare for 2 uger siden havde Otto svært ved at sige til når han skulle tisse. Nu siger han det hver gang, også når han har ble på.
   Han har ble på i børnehave i dag, jeg vil gerne vente med at sende ham afsted uden, det er kun i de sidste 5 dage han har været uden den og der har da også været 2 uheld, hvor han blev ked af det, så indtil videre er han bleløs herhjemme kun 🙂

   Svar
 2. Jens Rasmussen says:

  Og der var tid til et besøg på Madklubben – jamen så bliver det ikke bedre 🙂

  selvom jeg nok havde undladt at købe slik i Sverige og i stedet købt Kalles kaviar med hjem i en større mængde !

  Svar
 3. Ingeborg says:

  Velkommen på den anden side af ferieland – jeg plejer at trøste mig med at der kommer en masse nyt dårligt tv om efteråret, og så glemmer vi alt om stakke af arbejdsopgaver, mudrede termostøvler og overpriced flyverdragter (fordi man igen ikke fik købt på forskud til januarudsalget)

  Svar
 4. Frederikke says:

  En sagde en gang, at man skal have ferie efter sin ferie. En bemærkning jeg virkelig havde det svært ved og bestemt mente at den slags mennesker, der siger sådan er lidt for smarte i en fart.
  Sådan har jeg det til dels stadig, men er snart i farezonen for selv at bruge den. Den er som om den slags bemærkninger kommer snigende. Fandeme uhyggeligt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *