Wroooom

Og så var der gået to uger… På den børnevenlige måde.
Cirkus summarum, strandbesøg , zoo og utallige legepladser senere, er det nu sidste aften med Otto i denne ferie. I morgen tager freelancer over og jeg har en hel uge for mig selv… Som altid er det ambivalent og skørt, for på den ene side ser jeg frem til en uge med vin, bøger og strandture hvor man kan lukke øjnene, men på den anden side ved jeg at det bliver en uge fuld af savn og ondt i maven. Det er jo for helvede ikke meningen at man skal undvære sine børn. Hader det her delepis lige nu, det bliver absolut ikke nemmere, selvom jeg aldrig har prøvet andet. Nå, men det har været nogle fantastiske uger og det sidste af min ferie skal nydes fuldt ud sgu, for på næste tirsdag går det løs igen. Børnehave, arbejde, indkøb, søvnunderskud og skodkaffe – Hverdag!
Photobucket Pictures, Images and Photos

5 replies
 1. Mette says:

  Du har fuldstændig ret, det er sgu da ikke meningen man skal undvære sine børn 🙁

  Men sådan er det desværre for nogle af os, nu er mine børn ved at være store, og det der så både glæder og trøster mig, er at se hvor prægtige unge mænd de er blevet! Hvor harmoniske de er, hvor gode de er til at omstille sig, og det vælger jeg så at tro bla er fordi de har kunnet trives med at flytte hver uge, at de har udviklet mange gode egenskaber pga dette.
  At det så stadig kan give et stik i hjertet på mig er en anden sag. For nej man har jo ikke valgt at få børn for at undvære dem halvdelen af tiden!
  Kan huske en sætning fra vennerne noget i stil med ” åh du er så heldig du har hveranden uge til at feste i og have alene tid ” ka hallo søster lagkage det kan du da også få, du skal bare blive skilt og så rykke dit hjerte midt over, så kan du da få alt den alene tid du ønsker spade!

  Hov blev lige grebet af stemningen ville egentlig bare fortælle at jeg godt forstår savnet der er inden i.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak for din kommentar. Bliver så glad for at vi er flere!
   Åh ja! De bemærkninger får jeg også hele tiden og ja det er da også skønt engang imellem, men ville hellere nøjes med noget bedsteforældre pasning en gang om måneden. Har sågar også fået: “hvor er du heldig at du får ekstra børnepenge!” …øøøh skal vi bytte?! Tager gerne en kæreste og ekstra indkomst end den ekstra check hver 3. Måned.
   Men hvordan er det nu? “græsset er altid grønnere!” også hos de enlige mødre åbenbart.

   Svar
 2. Karen says:

  Åh dele-pis! Jeg hader det også. Jeg har heller aldrig prøvet andet, men synes det er hårdt at aflevere hver gang. Indtil fornylig var en weekend min længste tid uden barn, men i denne ferie debuterede faren i at have hende i en hel uge. Åh hvor jeg føler med jer, der deler hver anden uge!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *