Tal ordentligt! Det koster ikke noget.

Sponsoreret indlæg

Jeg har tidligere skrevet om “Tal ordentligt” kampagnen fra Call me (læs det her). I tog godt imod det og apropos mit indlæg i forrige uge, hvor jeg skrev om det ultimative comeback, så jeg det som en naturlig ting at sige ja, da jeg få dage efter blev bedt om at skrive lidt mere om Call me kampagnen. Jeg har flere gange skrevet om grimt sprogbrug i både trafikken, supermarkeder og på legepladser, og jeg bliver ofte overrasket over hvor lidt der skal til for at få folk op i det røde felt og jeg synes helt bestemt at det er blevet værre, særligt på cykelstierne (!!).
Selvom jeg selv er en “sgufandme” pige som bruger ord som fuck og helvede flittigt i mit sprog generelt, er det sjældent (jeg fristes til at sige aldrig) at jeg når derud hvor jeg hæver stemmen og bruger grimme ord overfor fremmede, selv i pressede situationer, med et barn på armen. Der er gang i debatten omkring den dårlige tone og udviklingen af denne på Call me’s hjemmeside, og faktisk er ikke alle enige i at det er blevet værre, læs og deltag i debatten om den gode tone HER

Personligt er jeg ret vild med den nye video de har lavet til kampagnen, da den netop fanger min pointe i førnævnte indlæg. Man kommer langt med et smil:  

? Vis dit overskud og støt den gode tone.
HER
kan du med få klik hjælpe med at sætte fokus på kampagnen. Hver gang en person deltager (det har jeg selvfølgelig også selv gjort), smider Call me en 50’er i “Tal ordentligt” puljen (oveni de 250.000 de allerede har smidt deri). Puljen er oprettet sådan at folkeskoler. samt efterskoler og SFO’er kan ansøge om penge til selv at opstarte såkaldte “Skøn skole” projekter. Læs meget mere her.    Jeg vil samtidigt opfordrer jer til at gå ind og bestille tal ordentligt badges til din klasse eller arbejdsplads, det kan du gøre lige her.

Nåhja og smil for helvede, vær glad og tal ordentligt!

 

1 svar
  1. Jens B. Rasmussen says:

    Ja for sa*** jeg mener naturligvis – anede ikke det var muligt at støtte op om kampagnen ! men det gør jeg gerne! tak for info !

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *