Tak for klamydia!

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Tak til Rachel og Nanna for min allerførste kønssygdom. Jeg er glad for den, det samme er Otto -og jeg kan dermed sætte flueben ved endnu en af de sætninger, jeg aldrig troede jeg ville komme til at sige, nemlig: “min søn leger med klamydia”.

Se klamydia og alle hans venner (rotavirus anyone?) her.

4 replies
 1. Frøken Fregne says:

  Hahahahahah! Hold nu op hvor er det nogle skønne bamser. Har brugt de sidste 10 min på at sidde og surfe på hjemmesiden og more mig over deres små animationer osv. Er især vild med fedtcellen og den almindelige forkølelse. Dejlig start på dagen 🙂

  Svar
 2. Kathrine R. says:

  Fårk, hvor er de fede!

  Kæresten læser medicin og er med i Sexekspressen (frivillig seksualundervisning), tænker at vi må investere i disse tøjdyr til vores endnu ufødte barn – han kan jo ligeså godt lære det fra starten 🙂

  Svar
 3. Katrine G says:

  Jeg har givet Herpes til min kæreste – men han syntes slet ikke det var så sjovt som mig. Man kan købe dem i Eksperimentariet 😀

  Svar
 4. Lotte B says:

  LOL!! High five til Nanna og Rachel…og forestil dig at skulle lede efter “klamydia” på en legeplads, hvor Otto har lagt den – fyldt af lækre fædre…there you go, Cecilie…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *