Post fødselsdag

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Tusind tak til alle jer, som ønskede mig tillykke i fredags. Både her, på facebook og i virkeligheden. Jeg havde en dejlig dag og holdte ovenikøbet et brag af en fest i går, hvor der blev grinet og danset og det var lyst da jeg kravlede under dynen tidligt i morges.

Jeg har fået virkelig gode gaver i år og ingenting skal byttes.
Gaven fra mig selv, var et par meget pink ballerinaer:

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

…. Jeg er en smule tømmermændsramt i dag og har endnu ikke forladt min seng (thank god at jeg i min brandert kunne overskue at rydde op). Men jeg kigger lige ind senere og viser lidt billeder fra festen.
NU vil jeg tage bukser på.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *