Nye tider. Snart.

Landet ligger således at min projektansættelse snart udløber. Gulp! 2 års ansættelse, pist væk! – i slutningen af december vel at mærke. Jeg siger dermed farvel til et fuldtidsjob, med en udemærket løn, alletiders kollegaer, flextid, verdens mest forstående chef og en fabelagtig kantineordning, og goddag til et nyt liv, hvor jeg endnu ikke helt hvad der skal ske. Skræmmende vil nogen mene og ja, det bliver underligt, men det bliver godt! Så godt! Jeg er faktisk glad. Virkelig. De sidste 2 år på mit nuværende job, har været helt fine, men det har på intet tidspunkt føltes rigtigt nede i maven, og det har længe været hårdt at jonglere job, barn, blog, sideprojekter og privatliv.  Jeg har holdt det langt væk fra bloggen, men de sidste 4 måneder har været præget af både fysiske og psykiske tegn på stress, nogle dage har det været så slemt at jeg har måttet melde mig syg, pga hjertebanken, svimmelhed og snurren i hænderne. Virkelig ikke fedt. Dog er det blevet bedre, efter jeg har åbnet op omkring det og gjort min omgangskreds opmærksom på det. Så på alle måder er det godt for mig at det snart er slut. Eller snart og snart, men om 5 måneders tid skruer jeg helt ned og fokuserer på de ting jeg elsker. Otto og skriveriet. Alt imens at jeg vil gå efter mit drømmejob? Hvad end det så er.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

27 replies
 1. Malene says:

  Det lyder som en skide god beslutning. Jeg har fulgt med længe her på bloggen og på FB og har læst alle dine tidligere indlæg, og jeg vil sige at det der med stress pga fuldtidsjobbet det kommer ikke helt bag på mig.. Har hele tiden haft fornemmelsen af at det der job, det var ikke liiiiige helt dig 🙂 Det virkede som om det meget bare var noget du gjorde fordi der jo skulle brød på bordet 🙂 Vil glæde mig til at følge dit nye liv 🙂
  (Det er forresten mig der er Wallin79 på IG som hele tiden spørger om neglelak derhenne 😉 )

  Svar
 2. Hald says:

  Stærkt og klogt! Det er sejt at nå til den erkendelse – og så rent faktisk gøre noget ved det. Skide godt. Og alt mulig held og lykke med næste kapitel. Jeg er sikker på, at det nok skal blive godt – jeg tror, at det er drønvigtigt, at man laver noget, man er glad for, og som føles rigtigt “i maven”. Måske skulle jeg (endelig) tage mig sammen til at udvise lidt af det samme mod…
  Stor high five og et virtuelt kram til til dig for at være sej!

  Svar
 3. Ann says:

  You got balls girl!!!! Du lytter til din krop, hold kæft hvor er du god… (gid jeg var ligeså modig…)

  Svar
 4. Cecilie says:

  Sejest! – tillykke med beslutningen, kan kun forestille mig hvor lettet du må føle dig.
  Kh
  Cecilie

  Svar
 5. Teresa says:

  Pissehamrende sejt! Der er intet dumt i at mærke kroppens faresignaler og handle derefter. Man skal dæleme passe på sig selv for at kunne være god for andre, fx Otto.
  Hatten af for at du selv har kunnet tage en så positiv beslutning , hvor andre (læs: undertegnede) skulle køres helt i sænk af stress og angst, før der blev stoppet op.
  Glæder mig til at læse, hvad du får skrevet udover bloggen, som jo er et dagligt fix for mig.
  De bedste tanker fra T

  Svar
 6. Jeannette says:

  Tillykke med din seje og kloge beslutning 🙂 Glæder mig til at følge med i fremtiden…

  Svar
 7. Guld.log says:

  Godt gået. Og stærkt, ikke blot at tage beslutningen, men også at åbne op omkring det og dele det med verden omkring dig. Det er pisse svært. Jeg tror bestemt, der kun kan komme en masse godt ud af det! 🙂

  Svar
 8. Louise says:

  Det lyder som indledningen på noget, jeg gerne selv ville skrive inden for overskuelig fremtid. Altså minus fokus på Otto (ikke, fordi jeg ikke kan lide ham, men….). Har det på nøjagtig samme måde. Job gennem to år, fint sted, god løn, søde folk, flex, men jeg har hele tiden vidst, at det var forkert. Spørgsmålet er bare, hvad der er rigtigt? Hvis man skulle springe fra, hvad skulle man så springe til? Drømmen om at skrive en bog? Gå selvstændig med alt-muligt-bureau? Ny ekstra uddannelse? Multikunstner (!)? Helt nye veje?
  Puh, håber, det kommer til mig. Jeg er i hvert fald imponeret og inspireret af din beslutning. Hvis du finder på at starte noget, hvor du mangler nogen, så skriv. Jeg kan sætte kommaer (lokke lokke)…og også lidt mere!

  Svar
 9. Katja says:

  Hej sikke en modig beslutning, jeg kan bare ikke lade være med at tænke på hvad du eller i så har tænkt jer at leve af. Ved godt at det er et
  lidt træls spørgsmål, men kan du ikke fortælle lidt om det ?

  Svar
 10. Kit says:

  Hvis jeg kunne få den form livsstil til at hænge økonomisk sammen, vil jeg også vælge den på et spildtsekundt. Virkelig god beslutning. Tillykke, håber du bliver rigtig glad for dit valg (:

  Svar
 11. Sebrina says:

  Hvor vildt og sejt! Lyder til at være den helt rigtige beslutning. tænk hvis andre lyttede til deres mavefornemmelse, mon ikke der ville være mindre stress/sygdom? Tilykke med dit valg, bliver spændende at følge dig!

  Svar
 12. Kvium says:

  Sikke et spring. Stort tillykke med beslutningen – det lyder som om du har taget ansvar og det er simpelthen SÅ sejt gået! Held og lykke med hvad det nu ender med, er da ikke i tvivl om at du finder det helt rigtige for dig 🙂

  Svar
 13. Karen says:

  Kære frk Snegl,
  Det er så sejt og modigt! Jeg gjorde selv det samme for 2 år siden, og selvom det har været pissehårdt, for jeg havde ikke gennemtænkt en ny plan, så har det været det hele værd. Mit forløb har betydet økonomisk ruin og jeg har måtte skrue helt ned på nul, men jeg går ikke længere på kompromis med mig selv eller med dem dem jeg holder af. Jeg fortryder ikke et sekund!
  Jeg kunne mærke at mine ambitioner lå et andet sted, og at jeg stressede over at jeg ikke gjorde noget ved dem. Nu hvor jeg har fået barn, ved jeg bare at det betyder så meget, at jeg kan se hende i øjnene, og sige at mor tager sig selv alvorligt. (og laver det hun elsker!)
  Du virker til at være mere gennemtænkt end mig, og rent faktisk have en plan, så jeg tror, du når stjernerne før end du aner, og mærker at du sagtens kan sætte din hverdag sammen præcis som du vil. Du er SÅ sej, og lidt af et forbillede for mig, fordi du også står alene med et barn og blev forladt på værst tænkelige tidspunkt, og ikke lader dig knække af den grund! Jeg har beundret din evne til at have et moneyjob på fuldtid (det har vi jo godt kunnet læse ml linjerne) og samtidig være aktiv herinde, være en fantastisk mor, dyrke veninder, sjov og andre skriveprojekter. Nu forstår jeg, at du heller ikke er superhelt. TAK for det!
  (og hey, hvis du vil have gode råd fra én der stod der for 2 år siden, så skrive endelig – jeg har suget til mig af dine erfaringer, nu kan jeg endelig give tilbage)

  Svar
 14. Madammen says:

  Hej Cecilie

  Hvor er du sej!

  Jeg læste hele din blog fra ende til anden i min ferie (også selvom jeg har fulgt fast med i et års tid) og siden jeg læste dit indlæg om Forfatterskolen + dette, så har jeg tænkt på, at jeg skulle sende dig dette link: http://www.koebenhavnskunstskole.dk/p/vejledningstimer.html
  Måske kender du det i forvejen, måske er det slet ikke noget, måske er det for dyrt – men jeg smider i hvert fald mine aller varmeste anbefalinger efter det.

  Kærlig hilsen
  Madammen

  Ps. Fik jeg sagt, at du er sej?

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. Sneglcille siger:

  […] mange gange undervejs, men ikke desto mindre nåede jeg virkelig meget og jeg er SÅ glad for den beslutning jeg tog ,for nu lidt over et år siden. Foruden at springe ud i den dybe ende har 2013 været året hvor […]

 2. Sneglcille siger:

  […] I ved, er jeg færdig i min nuværende stilling til januar, helt selvvalgt og jeg fortryder det på ingen måde. Jeg har brug for at tage springet, væk […]

 3. […] I ved, er jeg færdig med min nuværende stilling til januar, helt selvvalgt og jeg fortryder det på ingen måde. Jeg har brug for at tage springet, væk […]

 4. […] egentlig er jeg laver og hvilke programmer jeg skulle åbne (det er vist meget fint at mine dage her i firmaet snart er slut). Anywhoodle, min ferie har været fantastisk og tiltrængt, med stille dage og uden for mange […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *