Hva’ så Råååskildøøøøøøh!

Nej gu er jeg da ej på Roskilde. Men gad fandme godt. Trods regnvejr.
Jeg har kun været der 4 gange, men det har altid været skideskægt.
Første gang jeg var afsted var i 2003, jeg var lige flyttet hjemmefra og mit liv var virkelig problemfrit (er ikke sikker på at 18 årige mig er helt enig). Lejren jeg boede i var en fest og vi var fulde og skæve fra morgen til aften, tror nærmest ikke jeg fik noget mad i den uge. Lunken øl mætter forbløffende godt.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Året efter, arbejdede jeg i en sandwichbar med min veninde Charlotte. Vi hadede at være der, så der gik sport i at drikke tequilashots inden vi skulle møde på arbejde (også klokken 7 om morgenen) og vi gjorde alt for at gøre vores hæslige bordeaux farvede uniformer endnu grimmere (sådan et par jogginbukser i XL, kan trækkes virkelig langt op på maven). On the bright side havde vi nogle søde kollegaer og trodt 24 timers sandwichhelvede var det en fed festival. Hvorfor der ikke findes billeder derfra er mig en gåde (Charlotte hvis du har nogle liggende, så send dem lige min vej )

Næste gang jeg var afsted var i 2007, jeg var lige kommet hjem fra et længere ophold i Barcelona, havde lige mødt freelancer og var forelsket til op over begge ører. Jeg var kun afsted den første og den sidste dag, vejret var nemlig et røvhul det år. Men det var tilgengæld den fedeste søndag. Cykelrytterven og jeg tog sammen derud, helt rene og overskudsagtige, drak os fulde og havde en fest. Billedet her fanger stemningen temmelig godt:
Uploaded from the Photobucket iPhone App

I 2010 var jeg afsted en enkelt dag med min veninde Sofie. Det var min første og indtil videre eneste gang som mor og som rødhåret (aldrig fucking mere!). Det var en noget anden oplevelse end de andre år, men det var en sjov dag og jeg kunne snildt være frisk på at hoppe på en endagsbillet en anden gang også…
c8991854

I år bliver det ikke til noget, selvom jeg SÅ gerne vil se The Roots i morgen. Øv.
Men næste år du ! Så er det min tur!

5 replies
  • Sneglcille says:

   Seriøst? Jeg har aldrig hadet mit hår så meget.
   Eller… det er løgn. Jeg hadede det mest da det lige var blevet farvet (rødt rødt), perioden på billedet var faktisk ok, senere blev det orange. GRU!

   Svar
 1. Carina says:

  Fuldstændig off topic, men har lige fået et nyhedsbrev i min mailboks og tænkte jeg var nødt til at dele det med dig, som jo ofte deler tøjindkøb mm. med os herinde 🙂
  http://www.clothia.com/ har de simpelthen lavet virtuelt prøverum! Nu kan du have veninderne med på shopping! Det er da for cool :o)
  Takker for en super blog, som jeg nyder at læse!

  Svar
 2. Bianca says:

  Jaer mand, tag du bare afsted næste år, så hygger jeg med Otto imens!

  Jeg faldt over din blog for nogle dage siden, og blev totalt fanget af den. Har læst temmelig langt tilbage, og fulgt godt og grundigt med i især Ottos forløb! Jeg er jo blevet totalt forelsket i den lille knægt!
  Det virker som om, du har gjort verdens bedste job, selvom du måske ikke altid føler det, når han skal afleveres i børnehaven.
  Men hold nu op, hvor jeg synes du er sej! 🙂 Godt gået, med det hele!
  Følger trofast med nu!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *