Ferieplaner?!

Uploaded from the Photobucket iPhone App
På torsdag er min sidste dag på arbejdet, inden min sommerferie. 
TRE uger… Årh! Jeg glæder mig.
I de 3 uger har jeg Otto i sammenlagt 12 dage og vi har endnu ikke lagt planer, men jeg overvejer kraftigt at kigge på noget afbestillings charter. Mig, Otto og en pool i 7 dage lyder godt. Optimistisk (og naivt) jovist! (ignorerer også lige at jeg ikke bryder mig om pools og andre folks børn i selvsamme). Måske bliver det slet ikke til noget. Han skal 1 uge til frankrig med sin far, så det bliver måske også lidt voldsomt for ham Jeg kunne jo også tage afsted alene i den uge… Sommerhus kunne også være en mulighed. Har bare ikke lige sådan et ved hånden. Jeg er dybt tjekket hvad den slags angår, har I sikkert fornemmet.
Men et eller andet skal vi finde på. For 10+ dage er mange, i en 3 værelses på vesterbro. Ideer til sjove ting med børn, modtages med kyshånd.
DOG vil Lalandia foreslag blive modtaget med angst i blikket og svedige håndflader (det står på min never to do-liste).

Hvad skal I? Også jer uden børn, jeg har glemt hvordan man gør og ender sikkert med at ligge på sofaen på den klamme måde, i den uge Otto er væk.

23 replies
 1. Katrine G says:

  Vi skal på freakin CAMPINGFERIE med et andet par og to børn – troede aldrig det ville overgå mig. Til Dueodde. Kom så danske sommer! OG for at fortsætte den vilde familiestil har jeg købt billetter til Cirkus Summarum. Hej nye liv med barn.

  Svar
  • Sneglcille says:

   …. Hold da kæft.. Camping?!
   Jeg har overvejet sådan noget flycamping (hvor man flyver til syden og camper… I villatelte), men Dueodde simpelthen??! Imponerende!
   God ide med cirkus Summarum. Måske det skal tjekeks ud, hvis det er til at få gode billetter endnu.

   Svar
   • Katrine G says:

    Jeg skvatpisser også i buksen bare ved tanken. Men vi har købt et rigtig godt (dyrt) telt, og flytter i sommerhus den sidste del af turen.

    Pro’s:
    Legekammerater (i form af jævnaldrende kusiner) til Topper
    Ekstra hjælp til pasning.
    Strand
    Sild
    Bornholm har vist bedre vejr(?)

    con’s:
    myg
    fælleskøkken
    fællestoiletter
    Andre mennesker og deres børn
    Dansk sommer er en kælling

    Svar
 2. M says:

  Jeg kan anbefale Klatreskoven ved Carlsberg! Det er virkelig sjovt, og jeg tror faktisk sagtens at Otte ville kunne klare den lette bane uden problemer, der var i hvert fald mange små, da jeg var der 🙂 Ellers kan I tage i Creative Space og male porcelæn!

  Svar
 3. Bettina says:

  Vi har også billetter til Cirkus Summarum (glæder mig faktisk til at se min datter opleve det..). Og så tager vi på charter-dase-ferie til Cypern. Ja, dér er jeg også selvvalgt naiv og tror på afslapning – på trods af andres børn og min egen 3-årige 😉
  Go’ ferie!

  Svar
 4. Luna says:

  Efter fredag har vi 4 ugers ferie med William inden han skal starte i børnehave. Wow 4 uger med næsten 3 årig, ja, den kommer vel til at stå på en hel masse legeplads, svømmehal osv. billige eller gratis sjov de første 2 uger. Uge 3 skal vi passe mine forældres hus, så det er også lidt ferie agtigt med stort hus med stor have, låne bil og tæt på strand. Sidste uge er vi inviteret i sommerhus på Rømø.

  Svar
 5. M says:

  Uh ja, det er svært! Kan sagtens forstå at det bliver mange dage i en tre-værelses, men jeg synes ikke i skal tage noget charter halløj. Jeg har næsten lige været afsted og i flyveren var der fyldt med børn som var kede af det og græd, de fik propper i ørene og kedede sig. Forældrene var stressede og det så frygteligt ud, det samme var tilfældet på hotellet, og ja…. Jeg elsker børn, og er meget tolerant, så det er ikke det, som er problemet, jeg fik egentlig mere ondt af børnene som ikke så ud til at have det fedt, og forældrene som var kamprøde

  Svar
  • Maria Brøgger says:

   Fortsætter lige 🙂 Altså forældrene sveder, landet er fremmed, så ja,, jeg synes lidt at charter med småbørn er no-go. For alle parter! Planlæg nogle fede endagsture med sjov, ballade osv. Jeg kan godt se det er svært, når du ikke har bil, men altså det kan jo løses. Det har børnene og forældrene efter min mening mere glæde af! Gem de varme lande til børnene bliver ældre! 🙂

   Svar
 6. Nina Bay says:

  Må bare lige anbefale dig at tage på ferie ALENE – den uge hvor du ikke har ham den søde lækkermås hjemme. Jeg var for nogle år siden afsted alene (godt nok i månedvis, hvilket også er fantastisk), men det var helt vildt fedt kun at have sig selv at tage hensyn til, kunne læse stakkevis af bøger, sidde på en café med lækker mad og en god bog, ligge på stranden uden nogen der ånder en i nakken. Så afsted fra sofaen…..god ferie! Glæder mig til at læse med.

  Svar
 7. solajma says:

  Hvad med cirkusland? 🙂 http://www.arena.dk/cirkusland/index.html
  Har lige været der med min nevø på 4 år, og det var et hit… Karusselture, togture, se cirkus med klovne og elefanter, søløveshow, ride på pony, se cirkusdyr, blive malet – og så var deres dino-udstilling også et hit 🙂 Det kan virke lidt sølle som voksen – men glæden han udstrålede var enorm og gik lige i hjertet, og jeg havde en meget begejstret, glad og træt dreng med hjem 🙂

  Svar
 8. Rikke says:

  Københavnerferie rocks.

  Kongens Have – Marionetteatret, legeplads, græs, fine blomster, fantastisk iskaffe. Lige i nærheden: Cinemateket (børnefilm), Statens Museum for Kunst (børneværksted og dejlig kage), Rosenborg slot (kongekroner og gardervagtskifte).

  Nationalmuseet – Børnenes Museum.

  Rundetårn og Frelserkirkens tårn.

  Kanalrundfart og kajakroning.

  Sindssygt fede legepladser: Bredegrund og Valbyparkens.

  Experimentarium og planetarium.

  Og alle mulige særlige arrangementer i anledning af sommerferien. Se evt. børnibyen.dk

  Vi holder sgu ferie i København. Igen.

  God ferie, hvad end I ender med.

  Svar
 9. Lise says:

  Ja jeg kan altså også anbefale alene-ferie. Måske ikke en uge, men et par dage. Jeg var i London 4 dage i februar. Boede godt nok hos en veninde, men hun var fuldtidsstuderende, så vi lavede kun noget sammen sent om aftenen. Men jeg fik til gengæld mulighed for at bruge en HEL dag på Tate Modern. Uden kæreste/veninde/barn der synes det var kedeligt. Shoppede allerhelvedes meget og tog en masse billeder. Så kan man jo lave det som man helt selv vil. Men det er selvfølgelig altid hyggeligst at rejse sammen med nogen. har du ikke en veninde som du kan tage en afbuds-charter-hørmer med. Hvis det er det du har lyst til.

  Og husk regel nummer 1: Når det er ferie må man få is hver dag.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det lyder skønt! Jeg har intet imod at rejse alene. Det har jeg gjort mange mange gange før i tiden. I flere måneder ad gangen. Det er kun priserne, der afholder mig. 4-5000 for en afbudsrejse?!! Holy shit!

   Svar
 10. Jeannette says:

  Skal 5 dage til Paris – uden barn, men med forældre i forbindelse med tourafslutning og stedfar der skal cykle til Paris… MEN når vi så kommer hjem står den på 3 uger med min 7 årige… Siden han var to har vi hvert år været på Bornholm, hvor vi bor gratis hos min far… Vi køber Orange-billetter via DSB, så min dreng er gratis og koster kun pladsbillet. t/r 710 kr for en tur til Bornholm… drengen er vild med det, vi er jo både på tog- og færgetur undervejs… Vi skal også til Grøn koncert med en veninde og hendes dreng, har været afsted før og drengene rockede for vildt… Desuden nupper vi 3-4 dage i Kbh, hvor vi skal i Tivoli, udforske seværdigheder (tak for alle de gode forslag lænegere oppe, Rikke) – jeg kan tilføje en udflugt til Kastrup lufthavn, dog nærmere v/ Flyvergrillen… Børn elsker at se de store flyvemaskiner der lander og letter, og så kan man lige gå en is imens… Amager strandpark er også et besøg værd i godt vejr…
  Rigtig god ferie – glæder mig til at følge med i hvad I finder på 🙂

  Svar
 11. City Chick says:

  Jeg mener Politimuseet har noget sjovt for børn og at det er gratis..

  Kender du i øvrigt Blegdamsremisens legeplads? Det er en indendørs legeplads, med legelandskab, boldbane, bordtennis, sørøverskib, tovbane, lerværksted, naturværksted og papir- og maleværksted. Plus Playstation, pool, airhockey, billiard, TV- og hyggerum og en café med køkken…

  Til gengæld må jeg blive svar skyldig på om den har åben i skolernes sommerferie… Men så er der noget til regnvejrs-weekends senere 🙂

  Svar
 12. Anne Mette says:

  Jeg skal ikke en skid, wuhuuu! Splintrende nyuddannet og arbejdsløs som jeg er, har jeg så absolut ingen penge (fik min sidste SU udbetalt i juni og dagpenge er bagudbetalt, så der er først penge i kassen igen her til august – PANIK!) og minus dagpenge, hvis jeg tager til udlandet. Så jeg sidder da bare lige her og søger jobs.. vræl.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *