Vlogproblemer

Som jeg også skrev på facebook tidligere, lavede jeg i går en ny ævlevideo, som først ikke ville uploade og som nu er lydløs. Motherfucker. Prøver igen senere, ellers må jeg lave en ny.
Indtil videre kan I jo glo på min efterhånden gamle ævlevideo, som er den mest sete video jeg nogensinde har posted, jojo… Optaget samme dag, som Otto startede i vuggestue (fårk! tiden flyver), hvilket er syret at tænke tilbage på, nu når man har en stor børnehavedreng, med hudafskrabninger, meninger om det hele og et ordforråd som en 70 årig (man hører ham ofte sige ting som”Mægtig”, “Så for pokker!” og “Det må jeg nok sige!”)… Den nye video skal nok komme til at virke… Det er i øvrigt næsten de samme ting jeg taler om i den, bare 1½ år senere.
Men som sagt. Sneglcilles liv Anno 2010. Værsågod.

8 replies
 1. Luna says:

  Godt at vide, at det ikke kun er min (snart) 3 årige, der taler underligt. I går sagde han fx. “mor, jeg spekulerede lige på…”

  Svar
 2. Mallish says:

  … meeen knap så barnesødt når sætningen:” Du har en stor røv (??), mor” rammer ens ører fra gravalvorlig 3,5-årigs mund. WTF?

  Skøn blog – og en endnu skønnere dig på vlog (piiift, piift)!

  🙂 fra en ny læser, som er HELT i sync med dig udi Tina Dickow/Dico/Tissemandsko, tyskerchokolade og kvalmefremkaldende looovefilm.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *