Vind: Længsler & leverpostej

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Mine kaffebreaks de sidste mange dage, har været akkompagneret af bogen “længsler & leverpostej”, som er skrevet af den gode Fuhrmann. Jeg fik den i slutningen af sidste uge og færdiggjorde den igår…
I mit “post-barn” liv det alt for sjældent at en bog bliver slugt på den måde, da min røvtrivielle hverdag, med arbejde, hystadebarn og bleskift ikke tillader det. Men denne var en af de få, som ikke blev liggende i tasken. For den er god, og jeg ser frem til at låne den til de af mine veninder, som har børn og mænd, ligesom at jeg glæder mig til at sende et eksemplar til en af jer. Jep, you heard me! Jeg har nemlig fået 2 og det ene kan blive dit.
Som altid er det simpelt: Smid en kommentar til indlægget her, inden fredag d. 8 Juni (Aften-ish).

Vinderen blev Maria, hun er kontaktet og bogen er afsendt. Tak til jer der var med.

207 replies
 1. Sofie says:

  Hep! Den vil jeg virkelig gerne vinde. ikke specielt rart at ´skrive højt´, men jeg har vist lidt brug for den – selv her 3 år efter barns fødsel er der i min hverdag rimelig meget leverpostej og rimelig lidt….øhm……længsel (og jeg er ovenikøbet – eller netop? gift!)

 2. Albertesmor says:

  Den ene måtte meget gerne gå til mig: træt, udmattet, usexet, specialeskrivende mor…

 3. B says:

  Sidder og skriver på en lorte opgave (bogstavelig talt, dog ikke fra mennesker) og glæder mig til at komme ud på den anden side og læse bøger om andet end l….
  //B

 4. Jeanne Louise Hymøller says:

  Jeg har udelukkende hørt godt om den bog, og derfor fortjener den en plads på min boghylde 🙂

 5. Ida P says:

  Er gravid og fyldt med hormoner, så alt er super lyserrødt her og ingen længsler… Eller…
  Jeg vil eje denne bog! Måske jeg så er lidt bedre forberedt på hvad der venter kærlighedslivet fremover, og selv kan skrive en bog imellem bleskift og ammehelved – om pik og privatliv.
  Der er så mange skræmme historier – jeg trænger til et godt grin og lidt lærdom om hvad man har i vente uden det er ammestuehistorier.

 6. Maria N says:

  Fedt, fedt, fedt. Hvor kunne det være skønt med en ny bog til samlingen.Især her i eksamenstiden.

 7. Sisse says:

  Hep! Den gider jeg gerne vinde. Jeg har masser af længsler. Og jeg kan faktisk godt lide leverpostej. Og så har alle Fuhrmanns teasere på hendes blog gjort mig vanvittigt nysgerrig efter at læse bogen fra ende til anden! Tak for sådan en fin give-away, cille.

 8. julie O says:

  Den ville jeg da egentlig meget gerne vinde! Jeg har hørt, at den skulle være rigtig god, så den vil jeg da gerne læse i min ferie 🙂

 9. Carportognoia says:

  Pt ligger guidebøgerne til de varme lande som senge-hævere under snottet barns seng. Det er meget symbolsk. Måske den Fuhrmannbog er en slags guide til lidt lækrere leverpostejsliv? (som jo altså også har sin egen charme, det handler bare lige om at være frisk nok til at spotte den…)

 10. Nina says:

  Jeg melder mig også i kampen om at vinde bogen, har fuldt med hos Fuhrmann og har set frem til at læse den 🙂

 11. Nina says:

  Årh den gad jeg også godt læse, nu hvor min barsel lige er slut, og den virkelige verden og hverdag banker på…

 12. Ida says:

  Åh, det kunne da være vældigt rart at vinde den bog! Vinder aldrig i giveaways, men måske er dette min heldige ene gang? Det kunne i hvert fald være mega lækkert for en læsehest som mig 8D (sjov smily)

  Kraaaam!

 13. Simone Hagemann says:

  Den vil jeg rigtig, rigtig gerne vinde! Er helt sikker på, at det er en virkelig god bog – og uddragene fra Furhmanns blog, har bare gjort mig endnu mere nysgerrig efter at læse den 🙂

 14. lene says:

  Melder mig på banen 🙂 elsker at du tør skrive så ærligt og hudløst, du er sgu sej!

 15. Mette says:

  Goddamnit Alexis… Den er jeg da nødt til at vinde.. Det kan du nok se.. Jeg holder fingrene krydset 😀

  – Mette

 16. Kristina says:

  Orv, tag mig, tag mig! Har godt nok kun mand indtil videre, men børnene kommer vel før eller siden, så er sikker på, at der er et og andet, jeg bør lære inden da 😉

 17. Ane says:

  Jeg er stor fan af bøger, man ikke kan lægge fra sig. Den her lyder go’!
  Tak for en virkelig god blog, der ligger øverst i reederen 🙂

 18. Ida Burchardi says:

  Awww… DEN vil jeg have med på stranden (i det gode sommervejr. Som at der kommer snart) og nyde at jeg i dag har haft min sidste skole dag efter 20 års skolegang (det tager kun 10 år men vi vil så gerne have at du bliver lidt længere)… Jeg forstår nu absolut godt, hvis det giver mere mening at give den til småbørns/gravide læsere. I så fald må jeg rubbe mit skrukke korpus i boghandleren:)
  Kram Ida

 19. Mathilde says:

  Åhh, jeg ville elske at vinde den bog! Har siddet med hovedet begravet i kedelig faglitteratur og dum eksamen de sidste mange uger – det ville virkelig være befriende at læse noget lidt sjovere og mere frivilligt. Det eneste af den slags jeg har fået på det sidste, er din blog. Så tak for et lille frirum fra alt det kedelige.

 20. Britta says:

  Jeg kender en, der virkelig godt kunne bruge den bog..
  Så her er mit forsøg på at få fat i den! 🙂

 21. Theresa kynde says:

  Ja tak! Går på barsel med 2. barn på lørdag, så den må da siges at være top aktuel;)

 22. Teresa says:

  Den er fantastisk! Har læst den og har nydt den. Fantastisk ærlighed, lige hvad verden har brug for! Hvis jeg vinder, giver jeg den til en af veninderne med børn. (Når nu jeg allerede har den selv)

 23. Sanne O says:

  Åhh, den har jeg virkelig meget lyst til at vinde. Hilsen en leverpostejs-ramt husmor:)

 24. Marie says:

  Jaaaaa!!! Jeg vil SÅ gerne have noget god sommerferielæsning (til den sommerferie jeg i princippet ikke har). I så fald vil jeg lade som om at jeg holder ferie.

 25. Lisbeth says:

  Jeg tog fejl af udgivelsesdatoen og har igår rendt samtlige boghandlere i indre by på dørene i håb om at få fingrene i dette vidunder – med en del forvirrede boghandler-blikke til følge når jeg insisterede på at udgivelsesdatoen var den 5. juni. Så som alle de andre søde damer: Den vil jeg gerne vinde

 26. Sarah M. says:

  Jeg bliver snart mor og ville elske sådan en lille bog, der lige kan sluges mellem gylp og gråd!

 27. Christine says:

  Altså ud fra de andre kommentarer er der vist folk der har mere brug for bogen end mig, men jeg vil altså skide gerne læse den. Selv om jeg hverken har kæreste eller børn.

 28. Charlotte says:

  På en dag som i dag, hvor jeg seriøst har løst til at kastrere min bedre halvdel og må tage mig selv i at sidde og længes efter en bog fra dig om det “gode” liv som enlig mor… så er det nok mere hensigtsmæssigt at kaste sig over en bog, der bekræfter at det ikke kun er hos mig at det hele står på skænderier, leverposteg og længsel efter noget bedre 😉

 29. Sofia says:

  Som alene mor til en dreng på 9 år og nylig single… Igen… Pik! Så vil jeg sgu gerne vinde den bog :0) synes bare jeg trænger.

 30. Kathrine R. says:

  Væææælg mig! Så er jeg bedre rustet, når Blyp kommer til verden i november 🙂

 31. julie says:

  Jeg har både længsler og leverpostej i mit kærlighedsliv – og vil meget gerne læse om Fuhrmanns bud på, hvordan man tackler den slags:)

 32. Trine N says:

  4 ugers sommerferie forude med 3 børn, tror godt jeg ku bruge tiden på nogle af de reflektioner, som bogen sikkert lægger op til!

 33. Louise says:

  Altså hvis det er bogen for os mødre med arbejde, hystadebarn og bleskift, så er det lige en bog for mig 🙂
  Har ikke læst en bog siden jeg blev mor for 2 år siden (udover div. billedbøger) og har endnu et barn på vej, så intet tyder på jeg får tiden til det lige om hjørnet 🙂

 34. Stephanie says:

  åh ja mange tak .. trænger til en god bog imellem graviditet, 2½ årig der tester tålmodighed og eksamenslæsning fra helvede ..

 35. Cecilie says:

  “Pick me! Oh! Pick me!” – som Donkey ville have sagt det (Shrek-quote)
  🙂

 36. Nicoline Gøthler says:

  Den vil jeg da meget gerne læse. Er lidt af en læseorm, så en ny bog er altid velkommen 🙂

 37. Jannie says:

  pleeease, pick meee! har tre-årige tvillinger og er ret sikker på at jeg har ret meget leverpostej i hverdagen – og alle de andre dage..

 38. Julie says:

  Jeg har ikke købt en bog i årevis udover studierelevante bøger. Kunne godt tænke mig at læse en man rent faktisk havde lyst til 🙂

 39. Louise Torp Madsen says:

  Åhh dog.
  Det lyder som en bog jeg kunne have brug for at koble af til! Bare lidt ik.

  Krydser fingre!

 40. Lea says:

  Blev helt i tvivl om, om jeg allerede havde smidt et lod – måske meget sigende for behovet for bogen? Gider ihvertfald godt vinde!

 41. Vikki says:

  Den står allerede på ønskelisten, så den ville jeg være mægtig glad for at vinde 🙂

 42. Silvia says:

  Den passer lige perfekt til min sommerferie, som starter imorgen, efter den sidste eksamen forhåbentlig bliver veloverstået:)

 43. Bodil says:

  Årh, den kunne jeg da godt tænke mig at vinde. Er ikke ligefrem samme sted i livet som dig, men kender kun alt for godt til at trænge til et afbræk. Især her midt i læseferie og stress over eksamener ville en ekstra overspringshandling og en mental tur væk i bogform gøre underværker…

 44. Kiki says:

  Åååh jeg vil meget gerne vinde bogen. Mangler sådan en god bog.. Og nu skriver du jo at den blev læst på trods af hystadeunge osv… Det må betyde at den virkelig ER god!

  Pick me

 45. Charlotte H. says:

  Åh… Den vil jeg sgu gerne vinde! Nu har jeg snart hørt og læst så meget om den i blogland, at jeg bliver nødt til at få fat på den. Så jeg lægger også lige et lod i puljen…

 46. Mette says:

  Bogen ser sjov ud – jeg vil gerne deltage 🙂

  Hilsen
  Mette
  (bade-and@hotmail.com)

 47. Sarah says:

  Den vil jeg gerne lige læse inden jeg skal tilbage til det DVL (det virkelige liv) og job efter barsel nr 2 om en måned…..

 48. Camilla says:

  Uhhh, den ønsker jeg mig til at udfylde min burde-læse-til-eksamen-men-vil-meget-hellere-lave-alt-muligt-andet-tid….

 49. Ditte says:

  Ja tak! Er på total shoppestop, så jeg forsøger at få fingrene i alt hvad der er gratis for tiden.

 50. Larsen says:

  Hørte Annamette i radioen på vej hjem – hun er så cool, frisk og usippet – hvor er det bare fabelagtigt modigt af hende at skrive om sin egen ulyst.

 51. Tina says:

  Uh den vil jeg bare gerne vinde. Læser selv med på hendes blogs, så har fulgt de små udpluk fra bogen på det seneste. Krydser hvad der krydses kan.

 52. Københavnerhjerte+(Mila) says:

  I´m in, I´M IN!!!!

  Som enlig mor til tvillinger, efter manden opdagede at vi var for forskellige. (SURPRISE), melder jeg mig i kampen om en bog jeg muligvis BURDE have læst eller introduceret manden for imens maven voksede.

  Livet er til tider bare l*rt og jeg trænger bare SÅ meget til lidt held i min hverdag.

  Mon der gik for meget leverdreng i den og for lidt af det gode?

 53. Pia says:

  Som mor til to små børn føler jeg mig virkeligt ramt. Jeg hørte om bogen i radioen idag, og tænker den vil være super til at sætte familielivet lidt i perspektiv. Alt for tit går der for meget a/s i familielivet og der er alt for lidt kærestetid med manden. Så den bog må jeg bare eje.

 54. Line says:

  Rimelig meget leverpostej og rimelig meget længsel her i mor-til-tre-land, måske ikke så meget efter sex, som efter et øjeblik til mig selv… men måske bogen kunne inspirere lidt?!?

 55. H. Cecilie says:

  Argh, den vil jeg så gerne have fingrene i! Den er jo helt umulig at opstøve andetsteds! KRYDSER FINGRE

 56. Line says:

  rimelig meget leverpostej og rimelig meget længsel, måske ikke så meget efter det der sex, som efter et øjeblik til mig selv… men måske bogen kunne inspirere?!?

 57. Anja Christensen says:

  Jeg har snart været på barsel et år……… har brug for underholdning 😀

 58. Mia says:

  Med en 1årig og endnu en lille en på vej, er det sikkert læsestof, der ville ramme plet hos mig:)

 59. RikkeH says:

  av mand, den kunne jeg også rigtig godt tænke mig at vinde, lyder som skøn sommerferie-læsning

 60. sarah erez says:

  Hmmm min kommentar kommer ikke frem, men prøver lige igen, vil rigtig gerne vinde den 😀

 61. Mette Katrine Hansen says:

  Jeg har lige kørt min dværg ind i vuggestuen (ikke bogstaveligt, du ved hvad jeg mener…forhåbentlig), og mangler noget godt at læse imellem alle de jobs jeg skal søge.

 62. Rina says:

  Åh gid det blir mig, vil så skide gerne læse netop den bog. Har fulgt med længe på F’s egen hjemmeside, og læst citater.

 63. Kirstine says:

  Ja, tak! Jeg kunne godt bruge et afbræk fra hverdagen – og tips til mere sex!

 64. Snartmor says:

  Sidder på fødegangen og venter på kejsersnit om to timer …. Tror nok lige jeg får brug for den bog.

 65. Ann Skjold-Hansen says:

  Åh, den gad jeg godt at vinde… Trææææææææk mig :o)
  Lige meget om jeg vinder eller ej, skal du lige vide, at jeg syntes det er verdens bedste blog du har dig…!

 66. Anne Hummelshøj says:

  Den vil jeg rigtig gerne vinde! Har kun hørt godt om den bog, og mon ikke man engang fik brug for den 😉

 67. Birgitte says:

  Fuck – hvis den er så god, at den giver pause fra børn, som Maren oz skriver om, så vil jeg s u p e r gerne vinde den 🙂
  Tak for fed blog i øvrigt.

 68. Nadia says:

  På trods af manglende barn (som burde poppe ind i mit liv inde for de næste par år), så er jeg sikker på at denne bog kan holde mig i hånden, så jeg ikke falder i den trivielle fælde.

  Who am I kidding?! Det sker nok, men så kan jeg i det mindste grine af mig selv og bogen.

 69. Stine says:

  Perfekt barselsgave til min gravide veninde! Og tusinde tak for en god blog, jeg vender tilbage til igen og igen……og igen!

 70. Nicoline says:

  Jeg har læst diverse teasere fra denne bog. Annamettes måde at formulere ellers kedelige begivenheder gør hende til en helt fantastisk forfatter. Jeg vil rigtig gerne vinde denne bog! 🙂

 71. Ida says:

  Jeg ville gerne vinde… Trænger til lidt rart her i slutspurten på mit speciale 🙂

 72. Frk.N says:

  Uh kunne så godt bruge en ny bog i samlingen – har netop afleveret min sidste eksamen på studiet og det ville være skønt at kunne kaste sig over en skønlitterær bog med god samvittighed 🙂

 73. Nadja says:

  Er det aften nu? Er det? Er deeeet? Er jeg for sent på den? Hva hva hva? Vil mega gerne vinde den bog!
  -Nadja

 74. Line says:

  Hvis det ikke er for sent, vil jeg mægtig gerne være med i lodtrækningen!!!!!!!
  Venlige hilsner, Line

Kommentarer er lukkede.