Så for satan! (Vlog time)

Ja! Den virkede, så gjorde den ikke og så forfra… Nu har jeg lavet en ny. Det er denne her. Ligesom sidst er det ævl med ævl med ævl. Primært om børnehave og børn, og ja den er smal og kvaliteten er ikke så god, det skyldes at min computers mikrofon er død og jeg derfor har brugt min iPad, såååeh…
(Og så ser jeg jo lynende intelligent ud på videoens thumbnail… Tak for det youtube.)

 

21 replies
 1. Maria says:

  Du er så smuk, det tænker jeg simpelthen på hver gang jeg ser billeder af dig, og endnu mere som nu, hvor jeg ser dig i “live” version, så nu får du det lige af vide, ja! 🙂 Forresten, hvor har du købt dit Iphone cover, evt. et link? 🙂 Lav gerne flere vlog’s, de behøver ikke handler om noget særligt eller være specielt lange, men du er så sød og dejlig at høre på, at man bliver helt glad!

  Knus til dig.

  Svar
 2. Maria says:

  Fuuuck hvor er du sød og pæn 😀
  Ej, ville bare lige sige at jeg er blevet fast læser og du er virkelig blevet en af mine yndlingsbloggere (fesent udtryk)! Thumbs up, du gør det godt!
  Knus

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *