Oprejsning!! (HÆH! Er ikke gammel nok til at bruge sådan et ord uden at fnise)

Langt om længe har vi haft en succesoplevelse i børnehaven!
Jeg afleverede ham i opsamlingen som aftalt og sørme om Otto ikke bare vinkede farvel?!! Jow jow. “Bare gå mor!” Øøææeh ja da.
Et par timer senere fik jeg en sms fra en af pædagogerne, som skrev at han var glad og havde været det hele formiddagen, på nær da han havde fået en gren i panden (fair nok). Åårrrh mand! Yes yes yes YES!  
OG det var igen en stolt og lykkelig dreng jeg hentede ved bussen, endda med et flot blåt mærke i panden. Han sang hele vejen hjem (se på facebook hvilken sang) bag på cyklen og jeg har fået en masse kram og kys lige siden vi kom hjem, og et enkelt hysterisk udbrud: “KUN mæææælk!!”, da jeg spurgte om han havde lyst til et glas vand. Altså er alt ved det gamle. Yay!

Det her bliver godt! Jeg ved det.

3 replies
  1. Sofie FH says:

    Hurra! Seje Otto. Og Seje Hans Mor.
    Det både bliver og er godt.

    Og respekt for pædagog-sms’er. Det er sgu overskud, synes jeg.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *