“Hvorfor er du så sur?”

Er et ret effektivt comeback viser det sig. Et klogt menneske jeg kender, fortalte at han havde brugt det i en situation med en sur dame, som havde talt grimt til hans søn, og lige siden har det hængt ved hos mig. Jeg har før efterlyst gode comebacks, eller i hvert fald beskrevet hvor virkelig elendig jeg er til netop dette. Men nu ligger “Hvorfor er du så sur?” klar på tungen og for et par dage siden fik jeg mulighed for at bruge den, da en gammel dame snerrede af Otto og mig i føtex… Gæt hvad? Det virkede efter hensigten. Fandme! Hun klappede i og så eftertænksom ud, trak på skulderen og sagde sgu undskyld !!! Altså, nu er det jo ikke sikkert at det virker i alle situationer og jeg skal ikke afvise at den nok ikke vil virke på alle og en hver, det har jeg også allerede erfaret, men her gav karma da i det mindste en hånd med. Måske virker det kun på gamle mennesker. Det må tiden vise, men nu er rådet givet videre. Værsågod.

7 replies
 1. Rikke Krøger says:

  Nice comeback! Kan virkelig godt lide det fordi det ikke er bittert på den der ” fuck-dig-selv-måde” men ret uskyldigt og overskudsagtigt. Tak for tippet.

  Svar
 2. ohhhappy says:

  Åh tak! Det vil jeg huske. Jeg bliver nemlig altid helt paf, når der er nogen der er sur/ubehøvlet og får slet ikke sagt noget som helst…

  Svar
 3. Cecilia G says:

  Ej hvor fedt! Den vil jeg prøve næste gang. Og have i baghovedet næste gang jeg skal til at snerre, vende øjne eller sukke af andre mennesker. Sorry, men nogle dage er bedre end andre.

  Svar
 4. Ida Burchardi says:

  Jeg ved lige hvem det skal siges til! Har ellers gået hele dagen og overvejet, hvordan jeg bedst får hende til at være mere flink. Tak:)

  Efter jeg læste i “7 Gode Vaner” om den mand der blev spurgt om han ikke kunne gøre noget for at stoppe hans ungers hysteriske anfald, hvortil han svarede “Undskyld, det er fordi vi lige har været ude på hospitalet og slukke for deres mor’s respirator”, har jeg været panisk angst for at konfrontere sure folk. “Hvorfor er du så sur?” er perfekt! Og den kan op og nedjusteres. Tak.

  Svar
 5. Trine says:

  Jeg troede, jeg var med Ida, men jeg fik det sagt i en munter overskudsagtig tone til den mand, der voldskældte mig ud over at cykle MEGET langsomt på en næsten tom gågade i går (jaja, det må man ikke, men altså…). Så perfekt timing med indlægget! Tak:-)
  Og tusind tillykke med din dag i dag!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *