Bu-motherfuckin’-hu!

Det.Var.Forfærdeligt!
……..
Han skreg hele vejen op i bussen. Skreg!
Jeg brød sammen. Fuldstændigt! Græd og græd og græd (det så han dog ikke) hele vejen ud på arbejdet og hver gang en kollega spørger hvordan det går, kigger jeg på dem med et koldt blik og hvisler: “Pissedårligt!”.
…..
Har snakket med pædagogen. Han er glad igen.
Det skal nok gå. Fuck. Det skal gå!!!

Hader det.

Ps. Tak til den anden grædende mor, som løb efter mig og smed om sig med overskud og trøstende ord.

10 replies
 1. Nanna says:

  Det er så hårdt, at aflevere et grædende barn.
  Jeg græd den første måned, da jeg skulle køre min datter ind i vuggestuen, men da det blev tid til børnehave gik det hurtigt over.
  Jeg er sikker på, I begge snart er kørt ind, men f… hvor er det hårdt de første par dage. Skal selv til det med mellembarnet senere på sommeren og frygter det allerede.

  Svar
 2. Anne Sofie says:

  Har ikke selv børn, men har arbejdet et år i både vuggestue og børnehave. Så har adskillige gange set, hvor ondt det gør i hjertet på forældre, der skal aflevere grædende børn.
  Jeg har aldrig oplevet et barn, som ikke stoppede med at græde kort efter forældrene var gået (og rent faktisk havde en fest resten af dagen).
  Er sikker på at I begge kommer til at elske børnehaven!! (:

  Svar
 3. Camilla says:

  Årh ja, det er den grimmeste følelse. Hvor kan jeg godt forstå dig! Og lad mig sige det sådan at det aldrig bliver nemmere at aflevere et grædende barn. Noah kan godt stadig finde på det en sjælden gang imellem – og jeg føler mig SÅ ond, når jeg jeg ikke bare lister ham ned i lommen og tager ham med hjem igen!

  Svar
 4. Lotte B says:

  Åh – kender godt den dér klump i maven, som ligger og trykker hele dagen. Og klumpen i halsen…Det gør bare ondt! Jeg håber at det er fordi at han er sur fordi at det er nyt og du ikke skal med og være icebreaker for ham…eller om han er ægte ked af det? (Frede var megasur da vi startede i vugge med hende, men ikke ked). Men det er sq også et skift og finde sin plads i en ny børneflok, hvor nogle af børnene er store og kan en masse…og så er der bare ikke så meget struktur over tingene…Håber at du får en glad dreng ved bussen, som vil fortælle nogle gode historier…(så kan vi altid tale om hvad der sker imorgen tidlig…*host*…)

  Svar
 5. Ida Burchardi says:

  Jeg er med Anne Sofie på den her. Det er virkelig synd forældrene ikke kan se hvordan der er i børnehaven når I ikke er der. Av for den. Håber I klarer skærerne..

  Svar
 6. Anita says:

  Åh altså! Det skærer i mit hjerte at det skal være så hårdt for jer.. Har stået på sidelinjen og oplevet hvor hårdt det er for forældrene når de skal forlade et barn opløst af gråd – til næsten ukendte pædagoger! Og det er også hårdt som pædagog at stå med barnet der er så ulykkelig for at mor/far går sin vej. Men oftest bliver barnet hurtig glad igen og hygger sig resten af dagen..

  Håber snart du kan aflevere en glad dreng ved bussen og hente en ligeså glad dreng samme sted 🙂

  Svar
 7. Mia says:

  Åhh, cecilie,
  Har tænkt sådan på jer i dag. Lyder godt nok ikke sjovt, at gå fra en grædende dreng:/. Har selv en lille mand der starter i bh på mandag og jeg gruer allerede for tanken om efterlade ham der! Men ok, otto reagerer jo fint og helt normalt på forandringen- det er jo et eller andet sted bare et sundhedstegn at han viser at han er vred/ked/forvirret over alt det nye.. Er sikker på at han klarer det såå fint!!

  Men som en anden læser sagde, så lyt til din mavefornemmelse. Han må godt være ked af det i den første nye periode, men der skal da for søren også være nogen gode og forstående pædagoger til at tage sig af ham;)

  Pøjpøj!!!!;)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *