Afkobling

Den lever! Sneglen.
Jeg har haft brug for at trække stikket helt ud og bare slappe af, danse, drikke hjernen i stykker og sove. And so I did.
Otto blev hentet af sin far fredag eftermiddag og i anledning af Distortion, fyldte jeg køleskabet med øl og åbnede dørene for gode veninder, vi spiste hotdogs og drak guldøl, for derefter at trodse regn og danse til efterfest i Skateparken.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Det var lyst da jeg kom hjem og jeg sov til langt op af Lørdag, gik en lang tur med et yndlingsmenneske, drak rødvin og sov igen længe i dag. Nu har jeg købt ind til aftensmad og ikke mindst til børnehavestart i morgen (!!!) Otto kommer hjem om en time og jeg er fuldstændig ladt op overskudsmæssigt for en gangs skyld, efter en perfekt weekend!
I morgen skal vi i børnehave, Otto og jeg. Bussen kører klokken 8. Og jeg er spændt!
Uploaded from the Photobucket iPhone App

 

 

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *