29062012

Uploaded from the Photobucket iPhone App
I dag har jeg fødselsdag.
Jeg fik et fødselsdagskys af Otto i morges (“KUN et! Sådan er det jo for piger” som han sagde), afleverede ham i børnehave og tog så metroen på arbejdet, med en kop lunken fødselsdagskaffe i hånden. Rachel har sunget i telefonen, jeg har fået dejlige sms’er og lykønskninger på Facebook og Instagram, mine kollegaer har sunget og mange af dem vil gerne kramme (?). Alt det opvejer for at der ikke stod morgenmad og lækker mand klar i morges. Jeg må dog undvære Otto denne weekend og skal derfor fejre min fødselsdag uden ham, øv. Men mine forældre har inviteret på sushi, vin og mudpie i aften, og derefter skal jeg vist lige et smut forbi noget brunt bodega til en stor øl.

Jeg trækker vinderne af Eaggerstunn konkurrencen senere i dag og afslører også hvad det er jeg har fået i fødselsdagsgave, af mig selv.

16 replies
 1. Ida says:

  Tillykke med dagen Cille, og god dag at have fødselsdag.. Har nemlig også selv, er helt sikker på det ikke er vores skyld at vejret er noget møg!!

  Svar
 2. Pernille says:

  Stort tillykke med fødselsdagen! Hav en fantastisk dag.
  Tak for altid gode blogindlæg og sjove tweets 🙂

  Svar
 3. Else Marie says:

  Stort tillykke med dagen! Er der ikke noget med, at jo mere øl man drikker, desto mindre regner det? Jeg siger bare “sæt igang,” for hulan! (Og virker det ikke, kan man jo altid kompensationsshoppe en ekstra gave til sig selv. Ikke?)

  Svar
 4. Sabrina says:

  Mange gange tillykke med fødselsdagen, Sneglcille!
  Håber du får en god dag/weekend selvom du skal undvære Otto, og bliver fejret med manér 🙂

  Svar
 5. Frk.N says:

  Tillykke med dagen:) Min bedre halvdel (og hans barndomsven) har begge fødselsdag i dag, så det dårlige vejr må du godt give dem skylden for 😉

  Svar
 6. Janni S. says:

  Et stort tillykke herfra!
  Jeg håber, at du får en vidunderlig fødselsdag (og weekend), på trods af at du skal undvære den lille mand. 🙂

  Svar
 7. Cecilie says:

  Tillykke med dagen kære navne og mor søster. Det har været en fornøjelse at følge din blog her i de sidste 2,5 år. Tænk en gang at vores drenge næsten er 3 år nu,… Jeg håber din aften bliver dejlig med godt selskab, øl etc.

  Kærlig hilsen
  Cecilie & Pelle

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *