Spøgelsesuddrivelses skills

Det ser ud til at min skrappe gå-væk-spøgelse tale virkede. Der har intet været siden. Ingen tændte lamper, ingen sære lyde, eller smækkende døre. Bare ro.
Det vindende bevis er at Otto aka the ghost whisperer, ikke har talt om eller til nogen håndværker siden den dag, som i slet ikke. OG at han i søndags midt i morgenmaden (og helt ud af det blå) sagde: “Mor nu er håndværkeren flyttet, så der ikke mere larm som gør mig bange”… No shitting.
Måske jeg skulle overveje et karriere skift, eller i det mindste tilføje “ghost buster” på visitkortet?

Hermed (forhåbentlig) også slut på spøgelseshistorierne herfra. Jeg er glad for at jeg hverken skulle have Ibi eller Marion herhjem, det skræmmer mig næsten mere end håndværkeren selv.

2 replies
  1. Ulla says:

    Fedt at høre, at det hjalp, at du talte et par alvorsord med håndværkeren. Tænker, at han i levende live (…), har været en af de der typer, der nogle gange er lidt for “sjove” på den grænseoverskridende måde uden overhovedet at ville genere nogen. Normalt skal man bare sige tydeligt fra, og så bliver de lidt flove og meget undskyldende. Anyway, metoden virker åbenbart også på spøgelser:-)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *