Nææææh er det MIN navle?!!

Det var nemt at smide et stort og klart JA efter youmeshopping, da de spurgte om jeg havde lyst til at hjælpe med at give dem lidt omtale. Men… så skete der ikke mere, ikke med vilje, glemte det nok bare lidt, for JEG følte mig lidt træt og stresset, buhhu MIT barn skulle (skal) snart starte i børnehave og JEG havde sååå travlt med MINE projekter blah blah og så videre… Pinligt.
Men et løfte er et løfte, bedre sent end aldrig og så videre og for helvede hvor jeg altså helt oprigtigt synes at I skal kigge forbi deres hjemmeside og like dem på facebook, for faktisk er det et skidefedt koncept.
Selv skriver de:

?Shop lækre designvarer og støt din yndlingssag med dit køb! www.youmeshopping.dk er et nyt site, der giver dig mulighed for at netshoppe med store rabatter og samtidig støtte en god sag. Det koster dig ikke noget, og du vælger selv hvilken organisation, du vil støtte. Lige nu kan du f.eks. spare op til 75% på Verner Panton lamper, kvalitetsvine, ferieophold i Cannes, Fairtrade kurv til dit nips, skønheds- og wellness produkter, espresso kaffesæt og meget, meget mere. Du kender måske allerede til andre rabatsider, men YouMe Shopping er anderledes. Hjemmesiden er drevet af en non-profit forening, som består af 100% frivillige og ulønnede ildsjæle. Derfor er det muligt
både at give dig rabat OG støtte en god sag.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *