Hej heeeej håndværker

Tak for alle jeres kommentarer og foreslag vedrørende mit husspøgelse. Jeg har som tidligere sagt, faktisk ikke så meget imod at det er der, så længe han holder fingrene fra fjernsynet midt om natten og den slags og ikke gør os bange. Otto virker ikke bange, men det er helt tydeligt at han ser et eller andet (har endelig fået det på film, så nu er veninderne også overbevist tror jeg). Har ikke tænkt mig at bruge penge og tid på at få en spøgelsesuddriver (?) hjem til mig, slet ikke når det ikke er værre end det er. Dog har jeg selv taget en snak (ha!) med ham spøgelsesfilejsen. Efter sidste uge hvor det tog lidt til, f.eks “jazzmus” episoden og en badeoplevelse dagen efter, hvor Otto i sit badekar sad og hviskede “Schyyy! Min mor må ikke se dig” og en shampoo derefter væltede ned fra hylden, fik jeg nok og sagde højt (råbte faktisk nok) noget ala: “Hey! Håndværker eller hvem du er, hvis du kan høre mig og du findes, så skal du vide at du gør mig bange. Lad lige være med det. TAK!”.

Der har ikke været noget siden…. Otto har heller ikke nævnt ham, hvilket er ret utroligt, da han næsten dagligt har talt om og til ham, særligt i de sidste mange måneder… Måske er det et tilfælde, men jeg vælger at tro på at det har hjulpet og at håndværkeren enten er helt væk eller bare holder sig i ro.

13 replies
 1. Lisa says:

  Sådan!
  Og hvis ikke han er forsvundet, kan han jo altid liiiige holde dig ved selskab i din alene-tid Ö

  Svar
 2. Jordbærmor says:

  Det er fisme spooky! Men godt at du fik sagt fra – har selv gjort det samme hvor vi boede før. Har dog ikke oplevet noget i den kaliber som med Håndværkeren :-0

  Svar
 3. Ellie says:

  Tror du ikke bare, det er din knægt, der har fundet en lille leg, som han mærker du responderer på? Altså det er ikke for at bagatellisere osv. men børn reagerer jo noglegange også intuitivt på den opførsel de fornemmer hos forældrene.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg tror det som før nævnt ikke, for det er kun derhjemme og altid de to samme steder i lejligheden, i en lang periode reagerede jeg jo netop ikke på det. Men jo, det kan da udemærket være. Har selv tænkt det samme tusind gange. Men er det så ikke underligt at han er stoppet nu?

   Svar
 4. Laura says:

  Godt gået! Sej spøgelsesuddrivelse.

  Vidste ikke at Otto snakkede med/om ham, hvilket ville ha’ freaket mig seriøst meget ud!

  Men som sagt – godt at du har konfronteret ham, og at han holder sig i ro.

  Svar
 5. Stine says:

  Åhr, du er sej! Vildt sej… Og Håndværkeren er faktisk også lidt sej, hvis han holder sig væk…

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ser ud til at min skrappe gå-væk-spøgelse tale virkede. Der har intet været siden. Ingen tændte lamper, ingen sære lyde, eller smækkende døre. […]

 2. […] ud til at min skrappe gå-væk-spøgelse tale virkede. Der har intet været siden. Ingen tændte lamper, ingen sære lyde, eller smækkende døre. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *