Fridag og solskin

Næ gu har jeg da ej blogget… Har haft travlt med at suuuuge sol til mig. Havde fri i dag og har sammen med Otto været alle vesterbros legepladser rundt og har afprøvet samtlige kaffebarers iskaffe. Den navnløse på Enghave plads tager stadigvæk prisen for den allerbedste. Og nej, mere har jeg ikke at sige i dag. Peace out og alt det der….
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

13 replies
 1. Lotte B says:

  Bullocks! Så skulle jeg alligevel ha’ taget fat i dig. Cyklede sq med 2 børn rundt til legepladser hele dagen…(indtil Martin kom hjem og jeg kunne få en Grand Mocha i lufthavenen kl. 17!!!)

  Svar
 2. Lou says:

  Men du skulle i stedet købe din brownie hos ham der salat/sandwich manden, ved siden af isbutikken på Istedgade, Mums dé er gode! (Har så lige glemt, hvad salatbiksen hedder)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak.
   Det kan jeg simpelthen ikke huske, det er over 2 år siden. Tror bare jeg browsede igennem alle læderjakker derinde. Det var i øvrigt på den engelske ebay. Hvis du søger på “leather jacket” kommer der mange fine op.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *