Du kan vente dig

Sponsoreret indlæg.

Mandag morgen var jeg inde og se filmen ” What to expect, when you’re expecting” eller som den hedder på dansk: “Du kan vente dig”…
Jeg er en sucker for komedier, særligt de tøsede af slagsen. Virkelig! Det kan næsten ikke blive lyserødt og plat nok. Og denne faldt totalt i min smag fra starten af. Der var både plathed, følelsesporno og lækker mand at finde, tjek tjek tjek.
Når man har oplevet at være gravid, tror jeg især at filmen her vil fremkalde grin og genkendende nik, trods til tider humoristisk overdrev. Om den er sjov for mændende, skal jeg ikke kunne sige, men umiddelbart ja, da den også viser graviditeten og det at få et barn fra mandens side. Vil man underholdes og slukke hjernen lidt er det her en film der er værd at se, i hvert fald får I hermed en ret stor anbefaling fra mig og min indre chickflick-maniac! Men man skal nok ikke forvente at blive blown-away af hverken godt skuespil, eller smukke vinkler. It is what it is.
Filmen har premiere i morgen, torsdag d. 24.
Photobucket

8 replies
 1. Lotte B says:

  Ej – hvor var du henne? Var selv i Falconer nemlig.
  Altså – var også fint underholdt, og især under fødslerne og af Cooper-familien! Rimelig meget en no-brainer film…og god til en mandag!

  Svar
 2. Laura says:

  Jeg ELSKER virkelig også romantiske komedier, som i – LOVE!, men jeg synes faktisk at What To Expect var kedelig. For mig altså. Det var som om der ikke rigtigt var en decideret handling… hvilket var top ærgeligt da jeg synes traileren lagde op til sjov. Hmmm, whatevs. Just my humble opinion.

  Svar
 3. Trine says:

  Husk at det er en sponsorhistorie, det går ikke hvis Sneglcille sagde at det var noget lort 😉 Så ville den sponsor nok skride igen hurtigt

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, for jeg laver jo ikke andet end sponsorede indlæg 😉 Jeg siger aldrig ja til spons, som jeg ikke kan være ærlig omkring.
   Og nej, jeg synes ikke det var en lortefilm. Men det er jo en smagssag.

   Svar
 4. Lise says:

  Bogen,er sådan en bibel i USA for gravide. Jeg har brugt app’en meget i min graviditet. Og den er sjovt skrevet. Sproget er sådan lidt tongue-in-cheek og det synes jeg er rart. Men synes altså det var lidt underligt at lave en fiktionsfilm baseret på en fagbog. Måske er det derfor nogen siger den mangler en rød tråd i handlingen? Jeg vil ihvertfald gerne se den, hvis den rammer humoren og sproget fra bogen. Men det bliver nok på DVD – har en fem uger gammel poop-machine som nok ikke gider tie stille igennem en hel biograffilm.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *