Denne fredag

er en af de dage hvor:
– jeg griner i skægget af tastefejl som denne:
2de7571f

-jeg har fået beskeder fra barnets far med denne ordlyd:
“Skal jeg ikke komme forbi efter arbejde, og se disney sjov med Otto, så du kan komme lidt ud?”

-bloggens statistik gør mig glad! (TAK fordi I kommer igen og igen):
a135e8ab

-Og hvor jeg hører musik som dette:

Ha’ nu en rigtig smuk fredag derude! Hjerter og flødeboller til jer!

9 replies
 1. Kamilla+Olsen says:

  Er vil med beskeden fra Ottos far – skøn overraskelse på en fredag! Og jeg er én af dem der kommer tilbage igen og igen, både på facebook, instagram, twitter og selvfølgelig bloggen.. Undskyld, hvis du føler dig lidt forfulgt, men ELSKER din måde at anskue og ikke mindst beskrive din hverdag på! God fredag herfra 🙂

  Svar
 2. Maria says:

  Åh, hvor finder man sådanne fædre?! Er der en bank et sted, for han er da guld værd! Sådan en besked ville jeg sq aldrig få fra min kæreste – og da slet ikke hvis vi var gået fra hinanden!

  Svar
 3. Cæcilie says:

  Jeg er også ret vild med beskeden fra Ottos far. Han har meget vel været en hat af rang i sin tid som kæreste, men som du beskriver ham, gør han det skisme godt som far. Jeg håber du ved hvor heldig du er 🙂

  Rigtig god fredag! 😀 …og kom så lidt ud med dig.

  Svar
 4. Camilla says:

  Der kan jeg godt hade det lidt, at Noahs far bor i Jylland og jeg i København 😉

  Håber du har nydt din disney-fri aften 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *