Challenge: dag 3 og 4

Det går forbløffende godt med udfordringen. Godt nok savner jeg at bruge mit “rigtige” tøj og til at gå i jeans jeg kan passe. Jeg snyder konsekvent med skoene. Har haft mine flade støvler på i går og i dag.

Onsdag havde jeg en best behavior kjole på, en Inwear blazer og billi bi støvler (som er gode og gå i, men christ hvor jeg hader at være så skidehøj i dem).
Ret kedeligt, ret behageligt og helt perfekt til min dag med møder. Dog røg de flade sko på igen om eftermiddagen, da Otto og jeg skulle gå hele vejen til Østerbro, igennem fælledparken, det ville være synd for Billi bi.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

I min gennemgang af ubrugt tøj, fandt jeg en virkelig fed gammel læderjakke i skabet, som jeg ikke har haft på i mange år. Jeg har tit taget den frem og kigget på den, men ikke haft den på længe.

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Så i går kom den på, sammen med en sort cowl neck (et snit som jeg egentlig ikke bryder mig om) fra Vila, sorte slidte(!) jeans fra Dr. Denim købt umiddelbart efter min fødsel og passer derfor min røv, som den er nu, mine flade snydestøvler og en sort cardigan med lynlås, som altså ikke nåede at komme med på billedet:

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Det er ikke meget ansigt, der kommer med på de her billeder, og det er helt bevidst. Har haft en hel bølge af dårlige ansigtsdage og af en eller anden grund finder jeg det svært at stille op og posere sådan rigtigt (sagde modellen gennem 10 år).
Min dybeste respekt til modebloggerne! Jeg kunne ikke gøre det.

3 replies
 1. Amalie says:

  Du er laber!
  Må vi ikke nok få lov at høre om og se billeder fra din modeltid?? Jeg er voldsomt nysgerrig efter at høre om Model-Cecilie! 😉

  Svar
 2. Klara says:

  Fedt ide med at finde gemmerne frem! Det kunne være noget, man har brug for igen i stedet for at skulle købe nogle helt nye 🙂
  Har du mon tænkt over, at det måske er fordi, du var model for andre modehuse/designere end dig selv. Og det så nu er sværere dig at lade dit ansigt komme med, fordi det er dit eget tøj?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *