Challenge: Dag 2

I går var glæden stor da jeg fandt nogle ret seje (og høje) ankelstøvler i en kasse bagerst i skabet, de røg på sammen med en mørkeblå Paul & joe strik, som jeg af ukendte grunde ikke har haft på i hundrede år, tror det er på grund af de besværlige ærmer, det er nemlig svært at have noget udover. Den brugte jeg som kjole, sammen med et par strømpebukser. Igen må jeg gå til bekendelse og sige at skoene blev droppet efter ganske kort tid, de gjorde pikkehamrende ondt at have på og jeg skulle vade rundt på arbejdet den dag. Men jeg holdte ud så længe jeg kunne (og det var så sidste gang de kom på. Ever. AV!) 

Outfittet ses her, midt i et kækt hop (?), med en bagrund af ledning, i et temmelig fedtet spejl (Otto snaver spejlet mindst en gang om dagen, så jeg har opgivet at gøre det rent),

Uploaded from the Photobucket iPhone App

2 replies
  • Sneglcille says:

   Det vil jeg! Kan du passe dem? Det er en str. 40.
   Havde tænkt mig at tage dem med til Fashion flea d. 9. Men hvis du er interesseret, kan du få dem til en god pris. Send mig en mail hvis det er.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *